Пт, 03.05.2024, 11:06
Мобільна версія | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення | Правила форуму | Пошук по темам та учасникам форуму | Пошук по сайту ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Форум » Форум » Тренування » Тренировка 9-10 октября
Тренировка 9-10 октября
Когда и где воюем?
1. Суббота 9 октября [ 0 ] [0.00%]
2. Воскресенье 10 октября [ 7 ] [100.00%]
3. Академгородок [ 1 ] [14.29%]
4. Водогон [ 3 ] [42.86%]
Усього відповідей: 7
Hеlvig Дата: 10.10.2010, 22:20 | Повідомлення # 41
Група: Резерв
Реєстрація: 11.08.2010
Повідомлень: 2004
Статус: Offline
Народ, вы рации возьмите, и зарядить незабудте smile

Добавлено (2010.10.10, 21:20)
---------------------------------------------
Ну и как повоевали?



"В правосєка два раба,
потомушо жизнь борьба" © Mykola Voskalo
 
Partyzan Дата: 11.10.2010, 01:24 | Повідомлення # 42
Група: Перевірені
Реєстрація: 17.08.2010
Повідомлень: 236
Статус: Offline
Тренування лишило цілу купу позитиву і нажаль негативу. З позитиву - одна з небагатьох боївок, в які приймали участь 8-9 чоловік. Встигли розіграти два сценарії. Бої відрізнялися динамічним характером, чого у нас досить давно не було. З'явилися нові приводи для роздумів та вдосконалення взаємодії між бійцями під час боївок.

Добавлено (2010.10.11, 00:04)
---------------------------------------------
Тепер щодо іншого. Почну з себе. Після стрільби моя Комета видала нарешті такі бажані 173 м/с. Тож лишилося підкласти ще одну шайбу і буде повних 180.
Інша проблема, як була так і лишилась. Незважаючи на металеві шурупи і шайби приціл після першого пострілу трохи не вїхав мені в око. Біда. Що робити?
Нажаль випадково ще трохи попсували Мотору 45 хрон: стрельнули зі Шторма по цифровому табло. Правда прилад працює й далі, але однаково конфуз.
На протязі бою безнастанно потіли маски, незважаючи на всі наші хитрощі. Вже подумую ставити в маску кулер в області рота.

Добавлено (2010.10.11, 00:24)
---------------------------------------------
Проте нажаль найбільше місця я маю присвятити трагікомічному випадку, який стався між мною та Шутом під час боївок. Почну з комічного.
Під час штурму висоти, коли маска моя сильно запітніла і я нічого не бачив, Джедаї гуртом мене симтежили і повільно почали брати в кільце. Під час пересування, почувши вогонь я хутко почав ховатися за дерева. Раптом вслід чую Шутовий типовий набір слів: "ти с.к.бл...й.б.н.в.р.т йа тебйа убіл!!!!" і тощо! Правда бігав я недовго. За мить від Нео прилетів гостинець мені в ногу. Після бою Шут з піною коло рота і цілою купою матюків доводив, що випустив у мене близько 12 000 набоїв зі свого Кросмана. І всі 12 000 лягли точно в ціль. Вдягнутий я був досить легко і жодного влучення від нього не відчув. На перший раз все обмежилось "взаємним обміном комліментами".

Під час другого штурму я і Дер-девіл пробиралися до висотки зі сходу по кущам. Шуту вдалося зайти нам в спину впритул. І знову повторюється та сама кумедія: щось хлопає, але я не відчуваю жодного влучання. Після розвороту в бік ворога знову чуємо типовий набір Шутових комплімантів.

Це було останньою краплею. Прямо посеред бою змусив його стати на відстань, з якої він стріляв і сказав йому стріляти мені в спину. Теоретично думав що з 10 метрів влучання від Кросмана 3756 не відчути просто неможливо. Через мить відчуваю дещо болюче влучання у область стегна коло сідниці. Я йому кажу ще раз стріляй, тільки в спину! За мить знову прилітає постріл вже в саму сідницю.

А виявляється все просто - Шут вже два бої ходив з майже вистріляним балоном. І коню зрозуміло, що у щільній одежі відчути приліт кулі зі швидкістю 40-50 м/с майже нереально. Цим і можна пояснити "моє феноменальне безсмертя" під вогнем з потужного револьвера на відстані в метрів 8-10.

Ситуацію можна було б назвати веселим анекдотом, якби не відверта хамська поведінка Шута. Стільки словесного гівна на мене звалилося за ту боївку - ще ніколи такого не пам'ятаю. І маклауд, і фошист, і ................. . І це при тому, що селепко сам не спромігся докумекати своїм розумом і просто після першого бою вставити свіжий 12 грамовий балон. Благо сьогодні в них не було недостачі.

Висновок. Ат, які там к бісу висновки!?


http://www.partyzan.kiev.ua/ - ПАРТИЗАН - український військово-патріотичний веб-сайт.

Повідомлення відредагував Partyzan - Пн, 11.10.2010, 01:25
 
Hеlvig Дата: 11.10.2010, 10:26 | Повідомлення # 43
Група: Резерв
Реєстрація: 11.08.2010
Повідомлень: 2004
Статус: Offline
Виходить, що все було як завжди...звично і неорігінально sad


"В правосєка два раба,
потомушо жизнь борьба" © Mykola Voskalo
 
NEO Дата: 11.10.2010, 20:51 | Повідомлення # 44
Група: Перевірені
Реєстрація: 11.08.2010
Повідомлень: 174
Статус: Offline
Partyzan, "Після стрільби моя Комета видала нарешті такі бажані 173 м/с. Тож лишилося підкласти ще одну шайбу і буде повних 180" та "коню зрозуміло, що у щільній одежі відчути приліт кулі зі швидкістю 40-50 м/с майже нереально", все таж сама стара пісня, щільніше одяг, потужніше зброя wacko , до речі, я теж цього разу був одягнений щільніше, томущо було дещо прохолодно і дійсно постріли з далеку ледь відчувалися та іноді в мене були сумніви - "чи то куля влучила, чи то здалось", але я при таких сумнівах вибираю перше, та підіймаю руки вгору, та вихожу з гри, а хтось вибирає друге (можливо притік абдреналіну не дає зосередитись на власних відчуттях, знижує поріг відчуття торкання smile ), думка поставити в свій "крокодил" пружину від гамо-хантеру 440, або інших зусиль для отримання 180 мисів, або більше (з г-х440 - 240м/с) в мене не виникає, тому, що в моєму розумінні справа не в надмірних швидкостях, а у влучності бійців, та достатнього для захисту, але ненадмірного одягу, та повазі один до одного, при стрільбі тощо (моя сітуація - вилітає на мене новий боєць Дмитро на відстані біля 10-7 метрів, в мене направлена на нього рушниця, а пістолет лежить поруч, але трохи по заду від мене, я звісно мог і пальнути в нього з рушниці, бо розвертатися за пістолетом мені було довго, та прийшлось би підставити йому спину, натомість я дав йому можливість розстріляти себе майже в упор, а дехто можливо би вистрелив в нього з рушниці завдавши йому значних травм wacko ), тобто знову нагадую стару пісню про намагання снайперів стріляти не ближче 30 метрів smile , (до речі я якось влучив Шуту в моноблок під оптичним прицілом його рушниці з 26 метрів (ходили виміряли) так він мене чуть не зїв smile за "надмірно близьку відстань для снайперської стрільби", врятувало мене тільки те, що я початковий снайпер smile ) , та в оптичний приціл відстань дійсно складно встановити точно, це я переконався на власному досвіді, але треба намагатися, є ж ще й друге око cool
Доречі з приводу зіткнень партизана та шута - в першому випадку я бачив відстань з якої стріляв шут по партизану та напрямок лінії вогню, ймовірність попадання з шута позиції була дуже висока, я навіть сам не відразу стріляв по партизану, бо думав що він, тобто шут повинен обов"язково влучити, та просто тримав партизана на прицілі про всяк випадок, потім я звісно вистрелив (теж про всяк випадок smile , щоб якщо поранений то не мучався), а у другому випадку - як я зрозумів шут зайшов сзаду, та був також в більш кращому положенні, та невлучити в спину з 10 метрів?, малоймовірно, але якшо дійсно був виснажений балон то можливо smile
в таких випадках (і шуту я це неодноразово повторював) мабуть треба робити контрольні постріли, щоб небуло ні в кого сумнівів, до тих пір, поки атакуємий нарешті не завіщить що в нього влучили (бо маклауд-фактори виключити зовсім не можливо sad , тобто я маю на увазі ненавмисну відсутність відчуття - попадання з далеку в відтопирену тканину, в амуніцію, гудзики, блоки живлення та інше)


Повідомлення відредагував NEO - Пн, 11.10.2010, 21:36
 
Hеlvig Дата: 11.10.2010, 22:50 | Повідомлення # 45
Група: Резерв
Реєстрація: 11.08.2010
Повідомлень: 2004
Статус: Offline
smile Не знаю, як там було діло, але наша гра будується на довірі( бо не завжди можливо прослідкувати попадання), та взаємоповазі. А взаємоповага неможлива при використанні певних слів, фраз, та виразів, які іноді вживають деякі ігроки при підтвердженні свого влучного ( на їх же погляд) пострілу. Якось це все дивно, на внутришньокомандних тренуваннях у нас проблеми з маклаудством не виникає. А на міжкомандних іграх- чомусь навпаки, нема- нема, та і з*явиться. Діапазон маклаудів розширився...спочатку я, потім Девіл, тепер ще і Партизан. І як правило всі ми не хочемо "помирати" від куль одного і тогож бійця wacko


"В правосєка два раба,
потомушо жизнь борьба" © Mykola Voskalo
 
Partyzan Дата: 12.10.2010, 11:02 | Повідомлення # 46
Група: Перевірені
Реєстрація: 17.08.2010
Повідомлень: 236
Статус: Offline
Neo ти не правий. Тут не підіймається питання відстаней і захисту. На холоді Крис видає 14-150 м/с. - терпимо. Окрім того мій захист не включав у себе ні зварочних костюмів, ні лицарських обладунків. Парка, сорочка і майка. Вже багато хто на своїй шкурі переконався, що оці Кросманівські револьвери вельми злі та болючі. Я б в будь якому разі відчув би влучання навіть у парку.

Тут питання в іншому - намагання Шута "перекласти біду з хворої голови на здорову" - щоб приховати свій недогляд за зброєю (не вставивши свіжий балон) намагається звинуватити у когось у порушенні правил (маклаудстві), причому в особливо грубій формі. Зайвий доказ - двічі просив стріляти для тесту в спину і отримував кулі в сідницю. І було не сильно боляче, хоча на мені всього одні штани. Якби я отримав кулю в ногу на повній швидкості з револьвера зі свіжим балоном то мало б мені "ні паказалась".


http://www.partyzan.kiev.ua/ - ПАРТИЗАН - український військово-патріотичний веб-сайт.
 
NEO Дата: 12.10.2010, 22:32 | Повідомлення # 47
Група: Перевірені
Реєстрація: 11.08.2010
Повідомлень: 174
Статус: Offline
можливо так воно і було wacko , хоча як я писав вище, враховуючи всі ваші позиції під час непорозумілих моментів та всеж таки непогане вміння стріляти Шута, не зовсім розумію як можно невлучити в спину з 10 метрів, навіть на підсівшому балоні?, я не намагаюсь виправдовувати Шута, тим більше я теж категорично проти його зухвалої поведінки, про що і йому неодноразово наголошував angry , проводимо виховну роботу, нажаль трохи повільно, зважаючи на характерологічні особливості (навіть нік відповідний), прошу вибачити нас (джедаїв) за його поведінку, та сприймати Шута як "дивну особистість, яка іноді зайве емоційна та нестримана в вербалізації своїх внутрішніх почуттів, знаходячись в захопленні від гри в хардбол, але зовсім незлопам"ятна, та дійсно намагається виправитися" smile

Повідомлення відредагував NEO - Вт, 12.10.2010, 22:35
 
Partyzan Дата: 12.10.2010, 23:41 | Повідомлення # 48
Група: Перевірені
Реєстрація: 17.08.2010
Повідомлень: 236
Статус: Offline
Щодо його влучності - нічого не скажу, бо не знаю. З приводу балону, що, зволиш мені зовсім роздягатись після того як Шут настріляє майже весь балон? Щоб я точно відчув його постріли навіть тоді, коли кулі просто вивалюються зі ствола? Абсурд.

У нас влітку був такий випадок. Під час бою я і Шерманлеон зійшлися просто ніс до носа у бою. Десь метрів 10 було. Я зі Штормом, він з крисом. Дружно відкривши одне в одного вогонь я не відчував влучань, сам же влучив два рази. Шерманлеон довго дивувався з якого це дива він мене не влучив (без такого поливання гівном). Виявилося, що балон у нього повністю сів і при пострілах набої просто випадали і ствола, а один набій уже просто застряг у стволі, не пролетівши через малий тиск газу.

Зверни увагу, між нами не було гучного обміну "компіментами", все зясувалося спокійно і без усякого шуму.

І останнє.щось вихвна робота не приносить якогось відчутного результату. А уяви собі теоретично: обкладе Шут макогонами якогось новачка, а він зразу не втерпить і бухне кулаком. Та так бухне, що носа Шутові у голову вібє. І буде мати чудову відмазку - у нього тіпа такий характер. Ну подумаєш, гравцеві носяку розтовк на кісточки! Бу-га-га!!! Так що всьому рано чи пізно приходить кінець. А людський терпець уривається ще швидше. Я не кажу це як погрозу. Ніхто з нас битися з ним навкулачки не хоче і не буде. Але до нас приходитимуть нові люди. І хто дасть нам гарантію, що серед них не буде ще однієї "дивної особистості".


http://www.partyzan.kiev.ua/ - ПАРТИЗАН - український військово-патріотичний веб-сайт.

Повідомлення відредагував Partyzan - Вт, 12.10.2010, 23:45
 
Hеlvig Дата: 13.10.2010, 00:05 | Повідомлення # 49
Група: Резерв
Реєстрація: 11.08.2010
Повідомлень: 2004
Статус: Offline
Підсівші балони- це дійсно проблема. Минулу гру на водогоні мені прикро "нещастило" з моїм дроздом. Кожен такий випадок додає досвіду. А ще таке спостереження з минулого зліту. В Миколаїві цого разу був здивований тим, що побачив гравців, які досить голосно матюкали "безсмертних", яких, на їх погляд декілька чоловік "завалили" , і не по разу. І потім намагалися виявити, хто ж це за такі. Так от, цими питаннями переймалися ВИКЛЮЧНО новички, бувалі хардболісти ці теми не підняли НІ РАЗУ. Але, я думаю, такі дрібниці не заважатимуть нам і надалі плідно зустрічатися, та змагатися. Бо у Київі, на щастя, склалася унікальна ситуація, коли не просто існує дві команди, а ще й проходять регулярні товариські зустрічи. smile


"В правосєка два раба,
потомушо жизнь борьба" © Mykola Voskalo
 
NEO Дата: 13.10.2010, 00:09 | Повідомлення # 50
Група: Перевірені
Реєстрація: 11.08.2010
Повідомлень: 174
Статус: Offline
Partyzan, всі ми трохи "дивні особистості", але кожен по своєму smile
 
shermanleon Дата: 13.10.2010, 00:46 | Повідомлення # 51
Група: Резерв
Реєстрація: 17.08.2010
Повідомлень: 258
Статус: Offline
Хардболісти! Робіть як Я, стріляйте в противника доти, доки до нього не дійде чи не стане боляче від попадань і він підніме руки. Я завжди так роблю! biggrin 2-3 шт! happy

Helvig, привіт!)) Як там мій 1077 поживає?)) Не можу подзвонити-телефон заблокований доки не поповню, а по повню після зарплати. cool


 
Dare-devil Дата: 13.10.2010, 11:14 | Повідомлення # 52
Група: Перевірені
Реєстрація: 20.07.2010
Повідомлень: 783
Статус: Offline
Люди обращаются с Вами так, как Вы им позволяете это делать...

Quote (shermanleon)
Helvig, привіт!)) Як там мій 1077 поживає?)) Не можу подзвонити-телефон заблокований доки не поповню, а по повню після зарплати

shermanleon, может мне надо рассказать как пользоваться личкой? Ты скажи, не стесняйся wink © Admin


Главное не награда, а борьба!
 
Форум » Форум » Тренування » Тренировка 9-10 октября
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук:

©2010-2024 Київська хардбольна команда "ZAGRAD"Безкоштовний хостинг uCoz