Сб, 20.04.2024, 15:45
Мобільна версія | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення | Правила форуму | Пошук по темам та учасникам форуму | Пошук по сайту ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Форум » Форум » Зльоти » Всеукраїнський зліт "Осінь 2015"
Всеукраїнський зліт "Осінь 2015"
Trio Дата: 02.11.2015, 10:21 | Повідомлення # 41
Група: Адміністратори
Реєстрація: 28.04.2012
Повідомлень: 3150
Статус: Offline
успіхів хлопці! і побільше фрагів там!

Добавлено (02.11.2015, 09:21)
---------------------------------------------
ну що? розказуйте! я знаю, що ви вже приїхали - Бендер мої посилання в фб лайкає і Мюллєр на сайті сидить! :D


"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
 
Tpacep Дата: 02.11.2015, 10:57 | Повідомлення # 42
Група: Адміністратори
Реєстрація: 19.10.2010
Повідомлень: 3749
Статус: Offline
Ну, в ХХІ сторіччі для цього не потрібно кудись приїздити, але так - розказуйте! :D
Як себе показали дерев'яні вироби?
 
Maha Дата: 02.11.2015, 12:10 | Повідомлення # 43
Група: Команда
Реєстрація: 01.07.2013
Повідомлень: 1215
Статус: Offline
До Одеси заїхали нормально, а по Одесі поблукали, тому трохи затримались.Приїхали в складі 4-ох ,Бендер ,Офф,Швець та я. Початок в 13.30 і погнали. Загальна кількість хардболістів які приймалиучасть 33 чол. Поділились 1(оборона) до 2(атака). По сценарію ми(зелені) атакували. В середині зелених ми поділились на 3 підгрупи і звязок так само, тільки кепи команд можуть виходити на спільну частоту і координуватися. Кепом у нас був Бендер. Вибрали тактику - зачистили приміщення пішли далі. Стартували з південного респу . Три групи пішли на північ до приміщення №1(трьохетажка) по ангару, одна зліва, ми по центру, третя зправу ангара. Там було пусто, далі всі вирішили чичтити приміщення №2, те що прилягає до ангара. По плану заград заходить з півночі проглядоє вікна, 1,3 закидає дими і під прикритям чистить приміщення. От тут зявились проблемки. Ми затримались на підходах у Швеця запотіла маска і він губився, приходилось його шукати 2 рази. 1,3 не дочекавшись нас почали заходити де і зустріли противника(червоних). Потім ми швидко підтягнулись і підтримали атаку. Снайпери проглядали поверхи , а ми з боєм зачистили перший поверх і піднялись на другий. Закидали грінками другий, наші снайпери підтянулись до штурму,почали чистити другий вже навіть трохи пройшли, як якесь па...о виліз із якоїсь нори, про яку ми не знали, розтріляв нас в спину і ми всі дружно пішли на респ з опущеними головами. Респ вийшов коротки. Потім мене другий раз відправили на респ,при штурмі зняв снайпер. Тим часом приміщення 5,4,3 почистили з мінімальним супротивом і виявились пульт був в приміщещені№2, на якому всі зконцентрувались, поступово поверх за поверхо видавили залишки червоних на кришу, там їх безбожно закидали грінками,обстріляли потім Бендера закинули на вверх він забрав пульт і ми як антілопи погнали на наш респ. Пульт знешкодили!
Ввечері як завжди посиділки біля кострика. Було смішно...
На други день ми грали 12 на 12. Бендер не грав-спину прихватило. Поділили полігон на 2 частини. В кожної групи були три груза які привязані проволокою відкусити яку можуть тільки інженери по два інженера в комонді. Поділились на дві групи одна пішла по ангару до буд№2, а ми заняли трьохетажку. Посадили Оффа на вверх, який нас координував, самі заняли низ. Відбули дві хвилі і пішли в атаку. Ми з Юрою від Джедаїв зробили рейд по їхній тереторії і зайшли в буд№2 зачистили його, потім підтягнувся Офф,всі разом відбили одну хвилю, на другій мене і Юру винисли. Потім відбили наш груз,потім все одно його забрали. А далі Штурмували буд№5,4 забрали у них один груз. Потім мене винесли в самому кінці і гра закінчилась. Скрутились, поїхали на Деребассовську,перекусили і вйо на Київ. Приїхали в 24.00


Повідомлення відредагував Maha - Пн, 02.11.2015, 12:15
 
oFF Дата: 02.11.2015, 12:55 | Повідомлення # 44
Група: Команда
Реєстрація: 17.08.2014
Повідомлень: 695
Статус: Offline
добавлю ще чючють інфи)
Респи відбувались 1 раз на годину. Для тих хто зливався швидко це звичайно була печалька, але й в одночас і стимул на наступний раз не валити бездумно вперед, і після кожного респу назбирувалась солідна штурмова група з планом дій.
В другій грі респи були по 15хв. Було помітно що сильних штурмових хвиль не було як в першій грі, але була постійна бігатня і локальні невелики стички в різних місцях полігону. З одної сторони це було не дуже добре, бо після 1ї години гри чітких і зкоординованих дій, на весь альянс зелених не було вибудовано, і всі хто був живий або діяв в своїй зоні комфорту, або зклеювались в невеликі групи (причому людей з різних команд) і тащили як могли. В мене так вийшло що я був довгий час один, але середовище існування я вибрав більш звичне для заграду, густу зеленку, де успішно стріляв червоних з таких місць де вони нікого і не чекали.
Кароче... зліт був крутий.
В вечері біля багаття культурно посиділи, поспілкувались. Побачили в дії рогатку з людини))))))))
Спали в палатці (атрєзвітєлі) у всьому одязі який могли надіти, точніше спав Маха, бо я і Бендер страждали від холоду. Я під собою від того що трусився, напевно землю втрамбував.
Їхали назад втомлені і підтримували один одного розмовами щоб не позасипати.
П.С. Юра Джедай в будинку №2 насипав ворогам так мощьно що навіть свої боялись туди заходити))) ну наче ніхто не постаждав від френдлі фаєру.
 
oFF Дата: 02.11.2015, 13:20 | Повідомлення # 45
Група: Команда
Реєстрація: 17.08.2014
Повідомлень: 695
Статус: Offline
отаке
Приєднання: 0186889.jpg (53.3 Kb)
 
Bender Дата: 02.11.2015, 13:35 | Повідомлення # 46
Група: Команда
Реєстрація: 18.11.2012
Повідомлень: 641
Статус: Offline
А иисчо ми накінець зліпили докупи убер гренки з дерева які повергають врага в паніку і обращають вражескі легіони в беггства.
Информацію з фото і відео випробувань сьогодні добавлю. Але від себе скажу що перший раз як шарахнуло та як полетіли щепки я радів як дитя :)

По самому злёту.
Особисто мені здалась ефективною тема з діленням на групи та використання своїх частот в групах. Не було мусору в єфірі і діяли досить єфективно. Швецю потрібно зайнятись маскою.
В результаті штурму будинка з пультоом в переший день, у нас в команді зявилось два підранки :D Один я, бо добряче пошкодив спину коли вилазив на четвертий за коробкою другий OFF підвернув ногу коли забігали в приміщення. Але навіть з підкошенною ногою пішов штурмувати драбину. Красавчик!
Після того як всі зібрались на респі Ірландець задіяв пульт і привів в дію радіокерованний бадабум. Шарахнуло нічо так. Але ж то Ірландець йому ж мало і він показав мініатюрку людина рогатка :D
Вцілому зліт крутяцький!

Добавлено (02.11.2015, 12:35)
---------------------------------------------

Цитата oFF ()
отаке

Це вже на другий день коли я спину рівняв.


Думающий атеист, живущий по совести, сам не понимает, насколько он близок к Богу. Потому что творит добро, не ожидая награды. В отличие от верующих лицемеров.
 
Tpacep Дата: 02.11.2015, 14:58 | Повідомлення # 47
Група: Адміністратори
Реєстрація: 19.10.2010
Повідомлень: 3749
Статус: Offline
Цитата oFF ()
Побачили в дії рогатку з людини

А це як?
 
oFF Дата: 02.11.2015, 15:56 | Повідомлення # 48
Група: Команда
Реєстрація: 17.08.2014
Повідомлень: 695
Статус: Offline
Нажаль картіна неопісуєма, це треба бачити))) такого я мабуть більше не побачу ніколи. Але все ж таки попробую розказати
Ірландєц підняв руки вгору і в руках тримав якийсь жгут, кароче стояв як рогатка, другий боєць замість камня заряжає грєнку в Ірландця за головою і підпалює її. КАГБЕ мало би спрацювати і запустити гренку в небо, АЛЕ!!!
НУ вобщем вона рванула там де і була підпалена) сильно не постраждали, в людини-рогатки на голові шишка виросла а в другого героя історії пальці були трошки патєрпєвші, їх канєшно замотали і все окей. Але сам взриз за головою був такий шо я думав що ми зараз будем в темряві шукати пальці і вуха Ірландця)))
 
Tpacep Дата: 03.11.2015, 11:36 | Повідомлення # 49
Група: Адміністратори
Реєстрація: 19.10.2010
Повідомлень: 3749
Статус: Offline
Ангрі іріш б'йордс :D
А крім того чи юзались гранатомети, штурмові щити чи ще якісь ніштяки? З якою ефективністю?

Цитата Bender ()
Особисто мені здалась ефективною тема з діленням на групи та використання своїх частот в групах. Не було мусору в єфірі і діяли досить єфективно.

Не здалося, так і є. Весь минулий досвід команди це доводить. Приємно, що ми винесли правильні висновки з нього і це приносить свою користь. Мабуть, скоро доростемо і до окремого штабу з радистами. Чи групам і так вдавалось через спільний канал у командирів координуватись між собою?
 
Bender Дата: 03.11.2015, 12:31 | Повідомлення # 50
Група: Команда
Реєстрація: 18.11.2012
Повідомлень: 641
Статус: Offline
Цитата Tpacep ()
Чи групам і так вдавалось через спільний канал у командирів координуватись між собою?

Кординуватись не було потреби оскільки ні одну з груп в повному складі не виносили і бійці які виходили з респу могли звязуватись зі своїми і підключатись куди потрібно по ситуації.
А в плані координаціі загального штурму то вся операція була розбита на етапи. Типу на респі домовились про те яка група за що відповідає при штурмі будинку. Потім взяли будинок і в ному домовились про те як будем брати наступний тобто було точка загального збору на кожному етапі.
Штаб курування операціею з радистами це круто, але схоже на утопію в наших реаліях.


Думающий атеист, живущий по совести, сам не понимает, насколько он близок к Богу. Потому что творит добро, не ожидая награды. В отличие от верующих лицемеров.
 
Tpacep Дата: 03.11.2015, 12:58 | Повідомлення # 51
Група: Адміністратори
Реєстрація: 19.10.2010
Повідомлень: 3749
Статус: Offline
Цитата Bender ()
Штаб курування операціею з радистами це круто, але схоже на утопію в наших реаліях.

В даний момент - так, бо наші сьогоднішні реалії - це малочисельність і "м'ясний" характер гри.

Цитата Bender ()
А в плані координаціі загального штурму то вся операція була розбита на етапи. Типу на респі домовились про те яка група за що відповідає при штурмі будинку. Потім взяли будинок і в ному домовились про те як будем брати наступний тобто було точка загального збору на кожному етапі.

Схоже, що потреба координації між групами в режимі реального часу все ж таки була:
Цитата Maha ()
По плану заград заходить з півночі проглядоє вікна, 1,3 закидає дими і під прикритям чистить приміщення. От тут зявились проблемки. Ми затримались на підходах у Швеця запотіла маска і він губився, приходилось його шукати 2 рази. 1,3 не дочекавшись нас почали заходити де і зустріли противника(червоних).

Цитата oFF ()
після 1ї години гри чітких і зкоординованих дій, на весь альянс зелених не було вибудовано
 
Bender Дата: 03.11.2015, 13:44 | Повідомлення # 52
Група: Команда
Реєстрація: 18.11.2012
Повідомлень: 641
Статус: Offline
Цитата Tpacep ()
Схоже, що потреба координації між групами в режимі реального часу все ж таки була:

I таки i нi. Був вибiр аба зупиняти группу дiставати рацiю карту де записана частота джедаiв та переходит на iх частоту. Або пiдбирати Швеця та видвигатись на позицiю. Оскiльки Швець був на пiдходi а до позицii метрiв 70, я вибрав других варiант.


Думающий атеист, живущий по совести, сам не понимает, насколько он близок к Богу. Потому что творит добро, не ожидая награды. В отличие от верующих лицемеров.

Повідомлення відредагував Bender - Вт, 03.11.2015, 14:12
 
Tpacep Дата: 05.11.2015, 22:23 | Повідомлення # 53
Група: Адміністратори
Реєстрація: 19.10.2010
Повідомлень: 3749
Статус: Offline
Відео всі бачили?
Як вам "фейр-плей" на 18й хвилині (схоже, Шут)? Знову згадуються слова Хелвіга кількарічної давнини:
Цитата Helvig ()
Лишний раз убеждаюсь, что гранаты в хардболе эффективны, если их подорвать к противника в кармане...
 
Maha Дата: 06.11.2015, 00:45 | Повідомлення # 54
Група: Команда
Реєстрація: 01.07.2013
Повідомлень: 1215
Статус: Offline
Нє, кидав Вітамін.
 
Tpacep Дата: 06.11.2015, 01:04 | Повідомлення # 55
Група: Адміністратори
Реєстрація: 19.10.2010
Повідомлень: 3749
Статус: Offline
Я не про "мєтатєля" (хоча Вiтамiн не вперше гранатами своїх виносить), а про тiло в 2ох метрах вiд мiсця вибуху. Джедайський шеврон, по всiх ознаках Шут. Спершу наче опускає зброю та збирається виходити з гри, але далi у вiдео його голос все рiвно звучить на цiй позицiї. Мабуть, вiд своїх i серед своїх (тобто, коли супротивники не бачать) - то не рахується...
 
Maha Дата: 20.11.2015, 20:16 | Повідомлення # 56
Група: Команда
Реєстрація: 01.07.2013
Повідомлень: 1215
Статус: Offline
Це не ми, там до каші таке давали...
 
Bender Дата: 20.11.2015, 21:23 | Повідомлення # 57
Група: Команда
Реєстрація: 18.11.2012
Повідомлень: 641
Статус: Offline
ахах!!!
перше вдале фото Наталії


Думающий атеист, живущий по совести, сам не понимает, насколько он близок к Богу. Потому что творит добро, не ожидая награды. В отличие от верующих лицемеров.
 
Trio Дата: 20.11.2015, 22:52 | Повідомлення # 58
Група: Адміністратори
Реєстрація: 28.04.2012
Повідомлень: 3150
Статус: Offline
а каша-то непроста була, я дивлюсь

"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
 
oFF Дата: 21.11.2015, 23:41 | Повідомлення # 59
Група: Команда
Реєстрація: 17.08.2014
Повідомлень: 695
Статус: Offline
Баєвая Шива!
 
Форум » Форум » Зльоти » Всеукраїнський зліт "Осінь 2015"
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук:

©2010-2024 Київська хардбольна команда "ZAGRAD"Безкоштовний хостинг uCoz