Київська хардбольна команда "ZAGRAD"
Тему закрито

Тренування 3-4 листопада
NEO
03.11.2012, 22:31
АААА- заздрю, Джедаї теж люблять супчик та пальне до нього smile Koljan, це ні яким чином не може завадити тренуванням, навпаки спілкування після тренувань також корисне та потрібне як і саме тренування, для зміцнення командного духу та обговорення нагальних питань щодо тактичних дій, результатів проведенного тренування та іншого, у дружньому колі однодумців, та прибуде з Вами сила smile
але МОЗ попереджає - вживання занабто багато супчику та пального не користне для вашого здоров"я smile , але на Джедаїв це не розповсюджується smile
Hеlvig
03.11.2012, 23:12
На ЗАГРАД це теж не росповсюджується, бо поки ми при зброї, пального в себе не вливаємо.
Trio
03.11.2012, 23:25
я взагалі проти "пального" на полігоні чи то пак в лісі/тренуванні..але за супчік =) (то лише моя думка)
Hеlvig
03.11.2012, 23:34
їжа- то не алкоголь.
Trio
04.11.2012, 00:04
Аске не буде, він мені в вк написав
Phantom
04.11.2012, 00:18
Аске узнал что не будет "пального" и решил не идти! biggrin
Koljan
04.11.2012, 01:51
ну ви й нафлудили. я як добра душа, вирішив супчик забадяжити з Танею, а ви розвели мегосрач на тему : "До чого може призвести суп в польових умовах!". Ну зрештою супчик ми всеодно зробимо. їсти чи ні - ваша справа!!!!
Trio
04.11.2012, 03:15
то шо треба миски брати?)
Tpacep
04.11.2012, 19:47
Quote (Trio)
то шо треба миски брати?

Сначала прочитал "треба маски брати?" biggrin

А супчик сегодня таки не помешал (за что Коляну и Тане ещё раз большое спасибо!), немного помешали некомбатанты в конце. Но на мой взгляд тренировка всё-равно удалась на славу, т.к. нам удалось удачно совместить и теор. учёбу, и такт. отработку и собственно игру. В будущем будем продолжать и развивать эту традицию.
Trio
04.11.2012, 20:10
побігали справді класно але мало. пропоную наступного разу грати з респами без перерв, можна задіяти два поверхи. починаю розуміти наскільки зручна штука рація, залишилося тільки навчитися нею ефективно користуватися biggrin
Koljan
04.11.2012, 22:36
коли я сьогодні пропонував на будинку пограти з респами - то й гадки не мав що ви затієте тренування зі пристрілюванням, підходами і т.д. Зрештою мені сподобалося. Але все ж ухил робив би саме на гру. Ну, вирішувати вам.
До речі, на будинку ще не памятаю, щоб з респами грали. було б цікаво.!

Добавлено (2012.11.04, 20:36)
---------------------------------------------
Було б холодніше - субчик взагалі б лише рятував. Собівартість такого супчика на всіх вийшла близько 20 гривень. тому є надія, що таку справу ми продовжимо для комфортної гри. Та й особливих зусиль суп не вимагав.
Дякую товариші за тренування.
І пиво замовляйте заздалегідь))))

Повідомлення відредагував Koljan - Нд, 04.11.2012, 22:44
Trio
04.11.2012, 22:49
Koljan, дякую вам з Танею за суп biggrin
Phantom
04.11.2012, 22:52
Динамично и быстро потренировались, делали все что в наших сила, это только начало.Будем развивать тактическую часть тренировки + бой и лучше всего с ограниченным респом. Просто много времени заняла у всех пристрелка, а это должно уже быть сделано самим до тренировки. Огневой подготовке, думаю, стоит уделять внимание каждую тренировку перед основной частью и по желанию.
Мне понравилось, можем когда хотим.Всем спасибо!
ЗЫ И что думаете на счет мишеней, стоит все таки вешать их каждые 10 метров?Так легче запомнить поправки, я сегодня с Аникса с первой попытки работал по маленьким мишеням с правильными поправками.
А разгрузка мне сегодня вообще не мешала, подсумков было предостаточно.
После дрозда осталось пару синяков на заднице! smile Опасный агрегат у тебя и с уверенным увеличение скорости после Апа.
Добавлено (2012.11.04, 20:52)
---------------------------------------------
Заметил, что больше всего радуют, лично меня, те тренировки ни где я настрелял удачно "врагов", а те где больше всего научился чему то и весело провели время.

Повідомлення відредагував Phantom - Нд, 04.11.2012, 22:55
Trio
04.11.2012, 23:26
можна середувати тактику з боєм..маю на увазі по тренуваннях, так зможемо повноцінно вчити тактику і повноцінно воювати, бо сьогодні і того і того було замало мені здається