Вт, 05.08.2025, 10:47
Мобільна версія | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення | Правила форуму | Пошук по темам та учасникам форуму | Пошук по сайту ]
  • Сторінка 5 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тренировка 9-12 мая
Koljan Дата: 13.05.2013, 00:35 | Повідомлення # 81
Група: Резерв
Статус: Offline
стосовно крепотури - особисто для колєгі Фантомича, якщоб він тарабанив літри води на собі то може й відчув би крепотуру. Насправді, якщо сказав о котрій годині буш,, то так і рули, а не підмазуйся і не катайся з димком!!! Тримай слово!!! в мене теж була певна крепотура, але я ж майже не ніс нічого нового для себе, хз. пожалкував, що ліг в наметі, краще б як завжди біля багаття! вранці моглиб грати, якщоб хтось наполіг. проте то таке....

Koljan Дата: 13.05.2013, 00:39 | Повідомлення # 82
я б міг багато претензій предьявляти(як собі, так і всім), але розумію, що толку всерівно з того не буде, а тому залишається лише посміхнутися! biggrin

Koljan Дата: 13.05.2013, 00:45 | Повідомлення # 83
амммм.... і ще одне, пробачте, що я знову щось почав висказувати, казав що не буду(але як бачте - не втримався).
якщо когось образив, то прапор вам у руки, який я надіюся незабаром замайоріє над командою)))) biggrin

Phantom Дата: 13.05.2013, 01:18 | Повідомлення # 84
Група: Перевірені
Цитата (Koljan)
амммм.... і ще одне, пробачте, що я знову щось почав висказувати

буду умнее и извиняю тебя.Так как ты знаешь ситуации которая произошла. happy
Цитата
вранці моглиб грати, якщоб хтось наполіг. проте то таке....

Так смешно слышать это от человека который первый сказал что не хочет одеваться и тд.
Коля, ты на себя посмотри внимательнее, много внимания уделяешь окружающим.

На окопах действительно не помешает место для маневров у позиций.Плохо когда сидишь на одном месте и противник хорошо знает что никуда не денешься. Я предлагаю закупить мешков каждому, цены в инете (1.20 - 1.90 грн / шт).И из них сделать стены для центрального "бункера".Что думаете?

Повідомлення відредагував Phantom - Пн, 13.05.2013, 01:26

Koljan Дата: 13.05.2013, 10:59 | Повідомлення # 85
Цитата (Phantom)
Так смешно слышать это от человека который первый сказал что не хочет одеваться и тд.
Коля, ты на себя посмотри внимательнее, много внимания уделяешь окружающим.

Я радий що тебе розвеселив=)
Насправді ентузіазма не було ні у кого, окрім Тріо, який рвався в бій. І якщо б за гру висказалась хоча б половина, то решта нікуда б не ділася і грала(я в тому числі). Я це мав на увазі.
Стосовно "ты на себя посмотри", ок, подивився. І що? Нам всім неодмінно потрібно приділяти побільше уваги один одному, лише так можна чогось навчитися і навчити. Я розумію що ти Бог Хардбола, але Фантомич приймай критику як вона є, роби висновки і не ставай постійно на ті самі граблі. Я прекрасно знаю про свої недоліки, а ти бачу ненадто про свої...

Стосовно мішків, вже це обговорювали, що ми неодмінно зкинемося і закупим їх. За середні ціни на них дякую.

Koljan Дата: 13.05.2013, 11:03 | Повідомлення # 86
Цитата (Phantom)
Так как ты знаешь ситуации которая произошла.

уви, я може чогось не дослухав, але про якусь ситуацію, мені, на жаль, нічого невідомо, але то таке...

Давайте визначимося, хто збиратиме кошти на мішки. Пропоную Трасера.
Гадаю, що для початку треба закупити 30 мішків на пробу, якщо ціна становитиме 1,5 грн, то вартість їхня вийде в районі 45 грн.

Phantom Дата: 13.05.2013, 12:02 | Повідомлення # 87
спс "всем" за понимание и точное знание моих "недостатков".За шашлык, который мы 2 дня ели и что я зачем то гитару тащил, "всем"спасибо. wink
Трасер, палатка действительно лучше моей намного, всем было удобно. И спасибо Коля за каремат .

Dare-devil Дата: 13.05.2013, 12:16 | Повідомлення # 88
Мля, как же вы заипали своим мереньем пиписьками! Превратили сайт в позорище мирового масштаба... Да набейте уже морды друг-другу, выясните отношения и успокойтесь!

Тема закрыта!

Главное не награда, а борьба!

Повідомлення відредагував Dare-devil - Пн, 13.05.2013, 12:18

• Сторінка 5 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Пошук:

©2010-2025 Київська хардбольна команда "ZAGRAD"Безкоштовний хостинг uCoz