Тренування 5-6 квітня
|
|
telya |
Дата: 03.04.2014, 20:43 | Повідомлення # 21 |
Група: Користувачі
Статус: Offline
| так шо вирішили? Я просто хочу ще на роботу встигнути на пів дня. Тому мені краше після 15-00.
Якщо чесно я ще не вирішив. У мене на роботі запара. тому не знаю брати вихідний чи ні?. Але точно знаю що треба підстраюватись під Вас.
|
|
| |
Trio |
Дата: 03.04.2014, 21:05 | Повідомлення # 22 |
Група: Адміністратори
| telya, справа в тому, що ти ж не будеш брати вихідний кожного тижня....тому тут тобі варто подумати, чи взагалі можливо тобі звільнити хоча б один з вихідних днів у тиждень.... я думаю, що зберемося десь о 12, можливо дещо раніше.
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
|
|
| |
Jason_dinAlt |
Дата: 04.04.2014, 10:41 | Повідомлення # 23 |
Група: Перевірені
| Я перекроїв свій графік, і тепер зможу в неділю зранку, хоч з 8:00!
Лайф: О63-7І2-69-2О Арсенал: QB78 PCP+VOMZ 4x32, Аникс А101м, Аникс 101; Не хардбольное: BAM-19+ГП+Nikko stirling gold crown airking 2-7x32. Хронограф ИБХ-741, Насос Hill Mk II, баллон 1л.
|
|
| |
Maha |
Дата: 04.04.2014, 22:24 | Повідомлення # 24 |
Група: Команда
| Я за неділю зранку. Якщо у БІЛЬШОСТІ ранок неділі вільний, то ми могли б зібратись у 8.00 в оптимальному складі, тоді і Helvig встигне на пару годин і Jason_dinAlt,і може у telya в першу половину дня вийде. Можна і пізніше на 11.00 або 12.00, але тоді НЕ в оптимальному складі і невідомо як вийде у telya. Ваші варіанти ?
|
|
| |
Trio |
Дата: 04.04.2014, 22:46 | Повідомлення # 25 |
| я за ранок тоді. + скоріш за все будуть ще новачки
тільки давайте все ж таки на 9, бо там одну штуку ще треба встигнути
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
Повідомлення відредагував Trio - Пт, 04.04.2014, 22:57 |
|
| |
Bender |
Дата: 05.04.2014, 00:03 | Повідомлення # 26 |
| 100 пудово! Давайте на 9:00
Думающий атеист, живущий по совести, сам не понимает, насколько он близок к Богу. Потому что творит добро, не ожидая награды. В отличие от верующих лицемеров.
|
|
| |
Maha |
Дата: 05.04.2014, 00:19 | Повідомлення # 27 |
| Тріо, скільки буде новаків ?Точно можеш сказати?
|
|
| |
Trio |
Дата: 05.04.2014, 00:31 | Повідомлення # 28 |
| буде cema, в telya-і мабуть не виходить
обіцяв один хлопець з сотні (сьогодні навіть дзвонив мені з цього приводу) і він казав, що приведе "своїх", а це його товариші з тієї ж сотні і їх максимум 4 людини. робимо скидку на те, що не всі прийдуть.
отже поки виходить так: Язон, Бендер, Маха, я, Сема, Трасер, Хелвіг, можливо Страннік та Теля + той хлопець +можливо хтось із ним
+1 новачок ще
Повідомлення відредагував Trio - Сб, 05.04.2014, 01:17 |
|
| |
Maha |
Дата: 05.04.2014, 16:40 | Повідомлення # 29 |
| Ну тоді берем зброю та прокатку по максимумі.
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 05.04.2014, 23:47 | Повідомлення # 30 |
| Вітаю Шановне товариство. Я той „+1 новачок ще” наскільки розумію. 9 ранку це чудово. Я вийшов на зв'язок з Тріо. Координати місця зустрічі отримав. Зважайте на те, що можу спізнитися на скромні 15 хвилин. Дякую тріо, що оперативно відгукнувся на моє звернення.
Жив, був, був, жив, не притягався, не служив.
|
|
| |
Trio |
Дата: 05.04.2014, 23:55 | Повідомлення # 31 |
| Av@kS, краще не спізнюватися, бо там автобус за розкладом...
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 05.04.2014, 23:58 | Повідомлення # 32 |
| Добре.
Повідомлення відредагував Av@kS - Нд, 06.04.2014, 00:11 |
|
| |
Trio |
Дата: 06.04.2014, 00:39 | Повідомлення # 33 |
| отже, завтра 9 ранку на зупинці. будемо сподіватися, що ніхто не проспить і ми зберемося у тому складі у якому я очікую)))) беріть зброю по максимуму, снарягу..спробуємо може завтра щось новеньке
|
|
| |
Strannik |
Дата: 06.04.2014, 01:18 | Повідомлення # 34 |
Група: Користувачі
| Всем привет, у меня снова не выходит - работа, дери её за ногу. ((((( Очень хочу прийти, но не смогу вообще.
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 06.04.2014, 19:38 | Повідомлення # 35 |
| Нарешті ми провели перше повноцінне тренування в цьому році! Більше того - ІМХО, це було одне з найцікавіших тренувань за останній рік! А я, дурний, ще й не дуже рвався повоювати...
Наче й людей зібралось небагато (до речі, всім присутнім - респект!), але було весело і на боївках, і між ними. Тільки Тріо був сумний, але диплом то така фігня, що будь-кого вгонить у депресію. Пам'ятаю, 10 років тому, щоб не писати бакалаврську, я наважився на стрибок з парашутом. І хоч мені дістався Д-5 під номером 13, але від долі своєї так і не втік - через місяць довелось захищати ту бакалаврську, а ще через рік - і диплом
Треба частіш збиратись, бо страйкери без нас вже зовсім нелякані стали Спочатку вчинили допит на дорозі Тріо і Сьомі, потім обстіляли наш мертв'як, де перебували без масок Язон і Авакс (причому з 5 м!!! Наші встигли відвернутись, але Аваксу неслабо прилетіло в палець), а під кінець засіяли всю нашу групу з ВІПом. Без окулярів заходити в ліс стає небезпечно.
Хелвіг, а ти як пройшов крізь них?
П.С. Маха, здається, я тобі разом із дес. шоломом і свої сірі рукавички віддав.
|
|
| |
Maha |
Дата: 06.04.2014, 20:46 | Повідомлення # 36 |
| Я набігався здорово. Відчувається приємна втома.Треба частіше збиратися і,як сказав Тріо, зарання продумувати тренування тоді буде більш змістовно і меньше часу на обговорення. Встигнем більше.
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 06.04.2014, 20:51 | Повідомлення # 37 |
| Стосовно страйкерів, то вони чесно зпоганили настрій до кінця дня. Коли я вас полишив, то по дорозі 1 раз трохи не дійшло до бійки (не можу стверджувати, але є підозра, що в спину, коли я пішов, то ще й наводили на мене свої пукалки) і 1 раз я просто проігнорував їх грубощі (вже майже на виході з лісу). Ще 1 раз був технічний з „ТИканням”. От і вийшло, що замість відпочинку і релаксації один негатив. Але я сподіваюся наступного тижня бути. Дякую всім за гру, а особливо Тріо.
|
|
| |
Hеlvig |
Дата: 06.04.2014, 23:23 | Повідомлення # 38 |
Група: Резерв
| Як я пройшов...та норм, поржав. Але правда, щось страйкера вели себе наче беркуть. На перехресті у них була тіпа лінія фронту. Я підхожу, і бачу, що два "патруля" реально побачивши мене, ховаються за деревами і тичуть у мене свохми приводами))) При тому я був від них метрів за шість. Я посміхаючись підняв у гору руки з кулаками, і так, розглядаючи їх тюни, пройшов собі повз них. Коли один з нєхілим обвесом мене спробував допитати, зупинити(в рольовій-ігровій манері), я зупинився,повернувся до нього, бо він був вже у мене за спиною, і пояснив йому, що я з іньшої вагової категорії))) А він попросив поберегти очі, бо тут стріляють. Ну я кажу, що можу вдягнути маску і так пройти, а щоб було максимально безпечно, ще й рушницю розчехлити)))))))) То він попросив пройти не прямо, бо там самий заміс, а повернути на право, і вийти на асфальт( до речі, там дійстно до асфальту метрів сорок, і йти набагато зручніше). Ну я і пройшовся, але я пішов аккуратно не за спинами, а перед стволами, попутньо розглядаючи їх...Страйк такий, що справжні морпєхі позаздрили б тому екіпу. Так що все було спокійно...поліція і террористи в мене не стріляли і стволами не водили. Але мушу зазначити, що я теж здивувався такому привіту від страйкарів...якось на них не схоже. Всім страйк гарний...але відстані смішні
"В правосєка два раба, потомушо жизнь борьба" © Mykola Voskalo
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 06.04.2014, 23:29 | Повідомлення # 39 |
| Вчора я по діагоналі пробігся по правилам тієї їхної гри. Там щось було про поліцію і мексиканських бандюків. Певно, в них були і рольові персонажі по типу цивільних чи копів під прикриттям. Можливо тому у них сьогодні був такий нездоровий інтерес і недовіра до нас.
Цитата Helvig (  ) Всім страйк гарний...але відстані смішні І не тільки. Коли в мене десь з 25...30 м прилетів пластик, я цього не відчув і не почув. Лише побачив, бо стояв до стрільця лицем. А коли ми вже йшли повз те перехрестя, там якраз точилася їх запекла, але дивна війна, і посеред всього того театру троє їхніх чєлів так емоційно звинувачували один одного у маклаудстві, що мало не бились 
В харді ж подібних питань виникає на порядок менше. Люблю хард...
|
|
| |
Hеlvig |
Дата: 06.04.2014, 23:31 | Повідомлення # 40 |
Група: Резерв
| Може бо кажу ж, що манера розмови нагадувала наш недавній птічнік.
"В правосєка два раба, потомушо жизнь борьба" © Mykola Voskalo
|
|
| |