Тренування 5-6 липня
|
|
Trio |
Дата: 05.07.2014, 20:35 | Повідомлення # 21 |
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Av@kS, тю, так ти ж збираєшся з пістолетом як з первичкою бігати? чи проситимеш противника ховати первичку, коли він тебе побачить?
насправді, я особисто не проти різних варіантів гри.
хоча прості зустрічні бої вже піднабридли. хочеться якихось сценаріїв. якщо вигадаєш цікавий пістолетний сценарій - вперед)))
а взагалі, можа було б завтра до будинку піти. взяти широке поле, де гра зав'язувалася б не на самому будинку, а навколо нього.
можна наприклад, пограти (як у Фастові) охорону проти диверсантів/захоплення прапора. можна поділитися взагалі двійками, розійтися на великі відстані з відповідним сценарієм.
просто тупо бігати по лісу з пістолетами..воно то чимось корисно, але нецікаво. саме тому зазвичай в команді працює система "новачок купив пістолет, НАВЧИВСЯ з ним грати, зрозумів, що пістолет проти первички мало допомагає - обрав і купив первичку"
зрозуміло, що для кожного ця система реалізується з різною швидкістю і ми нікого ніколи не підганяємо.
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 05.07.2014, 22:08 | Повідомлення # 22 |
Група: Команда
| Ти зачепив болячу для мене тему. Тепер читай.
1Я в хард прийшов як в військово-тактичну гру, а не тому, що в дитинстві не дограв і хочеться мочилова, чи покрасуватися стволом чи формою.
2Скільки я граю, то весь час ми робимо по системі „дію як вмію”. Кожен, мабуть щось сам для себе вивчає і ділиться досвідом в скольз так сказати.
3Фастів, особисто для мене довів , підтвердив і називай як хоч, те , що потрібно не просто рубатися, а вчитися воювати краще. Саме це доречі і є одним з того заради чого військово-тактичні ігри виникли: навчитися елементам бою без використання вогнепальної зброї як такої.
В Фастові було багато уроків та помилок. Але я так розумію народ і надалі хоче просто мочилова.
Я особисто в підсумку вище викладеного пропоную відпрацювати взаємодію двійками. На Фастові були випадки коли двійки знищувалися в результаті поганої взаємодії.
По суті: 1 Сформувати двійки , в якій 1 боєць досвідчений, 2й слабкий. Або по бажанню (товариство хай вирішує). 2 Відпрацювати роботу 2х4 з засадою та з боєм в лоб 2х2, а також виживання груп 2х2х2(м’яско).
Щоб снайпери не були в накладі , а також, бо протидія снайперу гаряча темка, воюємо снайпери з пістолетниками як завжди. Я ще думав задіяти оптику пістолетникам для виявлення снайпера. Бо снайперчик сидить собі і розглядає мух на шоломі пістолетника, пістолетчик сидить і щуриться кудись в зеленку. Не йде так. Урівняємо шанси завтра.
Жив, був, був, жив, не притягався, не служив.
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 05.07.2014, 22:09 | Повідомлення # 23 |
| Стосовно системи, то вона у мене реалізується по фінансам. Бо я як би не один живу. І витрачати все на хард не маю можливості.
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 05.07.2014, 22:17 | Повідомлення # 24 |
| Хочу твою Беретту глянути. Як би в мене не було 3х С31х взяв би її.
|
|
| |
Trio |
Дата: 05.07.2014, 22:43 | Повідомлення # 25 |
| Цитата Av@kS (  ) Ти зачепив болячу для мене тему
це дуже дивно, бо наїжджати я не збирався.
Цитата Av@kS (  ) 1Я в хард прийшов як в військово-тактичну гру, а не тому, що в дитинстві не дограв і хочеться мочилова, чи покрасуватися стволом чи формою.
аналогічно. тілько до чого тут наша дискусія?
Цитата Av@kS (  ) 2Скільки я граю, то весь час ми робимо по системі „дію як вмію”. Кожен, мабуть щось сам для себе вивчає і ділиться досвідом в скольз так сказати.
ми колись відпрацьовували певні елементи, після чого зрозуміли, що далеко не кожен елемент підходить для харда.
пересування в двійках-трійках показати і відпрацювати можна і в бою імхо..хоча тут згоден, треба спочатку всім показати. цього року досить багато новачків, тому мабуть основна проблема як би всім снаряги вистачило..от і забуваємо про інше.
Цитата Av@kS (  ) В Фастові було багато уроків та помилок. Але я так розумію народ і надалі хоче просто мочилова.
в Фастові було багато уроків і помилок. а ще були проблеми зі зв'язком, а точніше, у половини нашого складу зв'язку не було в принципі. а ще була незіграність і неорганізованість.
але імхо зігруватися найкраще в бою. на одному з минулих тренувань, коли ми з Трасером грали проти вас в парі, ми досить добре відпрацювали переміщення і взаємне прикриття зі зброєю.
треба також відпрацьовувати жестикуляцію. і радіо-спілкування. бо це дуже важливо для зіграності.
а стосовно мочилова..ти знаєш..я з С 31 бігав.. півроку. тільки з ним і без нічого іншого. і проти снайперів, і проти автоматників. так, був ходячим м'ясом довгий час.але в кінцевому випадку і окопи ми брали і лоб в лоб зустрічалися. це не мочилово. як на мене, це хороший шанс навчитися грати з пістолетом і зрозуміти, що таке пістолет.
Цитата Av@kS (  ) По суті: 1 Сформувати двійки , в якій 1 боєць досвідчений, 2й слабкий. Або по бажанню (товариство хай вирішує). 2 Відпрацювати роботу 2х4 з засадою та з боєм в лоб 2х2, а також виживання груп 2х2х2(м’яско).
я особисто не проти. насправді, я сподівався, що новоприбулі рекрути "розберуться по ходу", але я помилився.
тому може дійсно завтра якісь тренувальні речі введемо...
Цитата Av@kS (  ) Щоб снайпери не були в накладі
суть не в тому, що "снайпери в накладі". ми ж не в тирі в кінці-кінців. суть в тому, що в тому ж Фастові ніхто не дивиться пістолет в тебе в руках, чи убер-гіпер-дрозд. Цитата Av@kS (  ) Я ще думав задіяти оптику пістолетникам для виявлення снайпера.
ніхто ж не забороняє :D
Цитата Av@kS (  ) Стосовно системи, то вона у мене реалізується по фінансам. Бо я як би не один живу. І витрачати все на хард не маю можливості. вона у всіх по фінансам саме тому я і кажу, що ми НІКОЛИ нікого не підганяємо. це був не натяк і не сарказм. я сказав лише те, що сказав.
а взагалі, була б моя воля, я б роздав всім карти в руки (аби ще в кожного компас був), поділив би на два отряди. один би посадив на окопи, інший на будиночок. вигадав би якийсь квест і по телефонному зв'язку почав би бій. елемент марш-кидку (зі всією снарягою, в масках, зі зброєю і всіма своїми речами), елемент несподіванки (ти знаєш, що ворог "десь там" але не знаєш де саме), елемент реалістичності (бо відстань там хороша)
о! ось і квест! дві бази! на кожній - прапор! треба дійти, знайти і забрати на свою базу.
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
Повідомлення відредагував Trio - Сб, 05.07.2014, 22:47 |
|
| |
Tpacep |
Дата: 05.07.2014, 22:55 | Повідомлення # 26 |
| Авакс, тобі прокатку брати?
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 05.07.2014, 23:36 | Повідомлення # 27 |
| Стосовно болючої теми,то я це по дружньому. ти мене ніким чином не образив чи ще щось. Вибач, якщо щось із написаного було сприйнято негативно. Я не мав такого на думці.
Стосовно прокатки,то мені перчатки потрібні, якщо мої вундер китай вафлі не пройдуть тест. Я до речі вже робив їм краш тест. Навіть є фото і відео. Тільки не знаю куди кинути. Я завтра їх принесу.
Маска в мене є Бендера. Наче все.
|
|
| |
Trio |
Дата: 06.07.2014, 00:48 | Повідомлення # 28 |
| отже, завтра на 9 на Лісовій
|
|
| |
Jason_dinAlt |
Дата: 06.07.2014, 01:11 | Повідомлення # 29 |
Група: Перевірені
| Цитата Trio (  ) а взагалі, була б моя воля, я б роздав всім карти в руки (аби ще в кожного компас був), поділив би на два отряди. один би посадив на окопи, інший на будиночок. вигадав би якийсь квест і по телефонному зв'язку почав би бій. елемент марш-кидку (зі всією снарягою, в масках, зі зброєю і всіма своїми речами), елемент несподіванки (ти знаєш, що ворог "десь там" але не знаєш де саме), елемент реалістичності (бо відстань там хороша)
о! ось і квест! дві бази! на кожній - прапор! треба дійти, знайти і забрати на свою базу. То в чому проблема? Зайди до мене в понеділок, виберемо потрібні ділянки в гугл мапс, через програму SAS Planet склеємо карти, які захочеш, і роздрукуємо. П.С. Завтра бути, на жаль, не зможу, у нас з дружиною інші плани.
Лайф: О63-7І2-69-2О Арсенал: QB78 PCP+VOMZ 4x32, Аникс А101м, Аникс 101; Не хардбольное: BAM-19+ГП+Nikko stirling gold crown airking 2-7x32. Хронограф ИБХ-741, Насос Hill Mk II, баллон 1л.
|
|
| |
Trio |
Дата: 06.07.2014, 21:52 | Повідомлення # 30 |
| дякую за гру.стріляли мало, зато бігали багато)) треба більше бігати, це корисно. і повзати...і взагалі треба починати виховувати штурмовиків. треба Сьому і половину новачків перекваліфіковувати на штурм.
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 07.07.2014, 00:49 | Повідомлення # 31 |
| Немає за що. Причина низької працездатності спека. Мені було важко фізично із-за спеки. Але сподобалося. Стосовно штурмовиків, то як добуду первичку штурмуватиму.
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 07.07.2014, 00:50 | Повідомлення # 32 |
| Не в кількості пострілів істина хорошої гри, а в тому які емоції ти пережив і що виніс для себе.
|
|
| |
Trio |
Дата: 07.07.2014, 01:25 | Повідомлення # 33 |
| оооо, філософування почалося)) щось ти мабуть на Фастові вночі теж слухав, що джедай розказує)
|
|
| |
Cеma |
Дата: 07.07.2014, 12:19 | Повідомлення # 34 |
Група: Резерв
| Цитата Trio (  ) дякую за гру.стріляли мало, зато бігали багато)) треба більше бігати, це корисно. і повзати...і взагалі треба починати виховувати штурмовиків. треба Сьому і половину новачків перекваліфіковувати на штурм. Фига се , я только крысу вроде до ума довёл , а меня уже в штурмовики перевели .
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 07.07.2014, 12:27 | Повідомлення # 35 |
| Та нормально! Пам'ятаю, колись ми Тріо аналогічно в снайпери перевели, причому ще задовго до того, як він одержав свого ПеЦеПІжика
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 07.07.2014, 13:00 | Повідомлення # 36 |
| Мені ніколи так не давали спати як в Фастові. Я чув про балони суперечку і коли тобі проводили курс психоаналізу. Філософствувань я не чув. Я тобі якось відкрию таємницю і ти по любому мене в Джедаї запишеш. Але це буде не на форумі.
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 07.07.2014, 13:06 | Повідомлення # 37 |
| Я тебе зацікавив? Ти мучаєшся від цікавості? До речі мене народ іноді філософом називав раніше. Декілька років тому я побільше так розмірковував і спілкувався більш з філософським уклоном. Так , що це залишкове. Старію. Все в лом робити. Зараз тільки хардболл запалює в мені двигун і дає рух. Бо без нього я б вже був не поворотким і дуже лінивим+бухав би скоріш за все.
Повідомлення відредагував Av@kS - Пн, 07.07.2014, 13:09 |
|
| |
Trio |
Дата: 07.07.2014, 21:20 | Повідомлення # 38 |
| Av@kS, не шариш ти інтригу тримати)))))але секрет можна розповісти і в приват
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 07.07.2014, 21:34 | Повідомлення # 39 |
| Є таке.
|
|
| |