Вт, 05.08.2025, 10:47
Мобільна версія | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення | Правила форуму | Пошук по темам та учасникам форуму | Пошук по сайту ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Тренування 1-2 листопада
Trio Дата: 02.11.2014, 01:39 | Повідомлення # 21
Група: Адміністратори
Статус: Offline
ок. то пристрілятися таки встигнемо

"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)

Koljan Дата: 02.11.2014, 02:04 | Повідомлення # 22
Група: Резерв
так, буду трохи пізніше! Хелвіг мене підбере дорогою(за що йому і дякую)

Trio Дата: 02.11.2014, 18:45 | Повідомлення # 23
дякую всім за гру. хоча собою не задоволений, проте побігали добре. досвід непоганий. 2 роки знадобилося аби навчитися помічати противника..тепер ще 2 роки піде на навчання точній стрільбі biggrin :D жартую) буду тренуватися. приєднуйтеся.

маски в такій погоді пітніють. в мене навіть оптика пітніла від дихання. треба щось вигадувати.

до речі, дуже добре сьогодні показала себе термобілизна. в мене така, що розрахована на рухливість +я ще флісову кофту вдягнув. взагалі холодно не було. правда і вітру не було жодного

"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)

Повідомлення відредагував Trio - Нд, 02.11.2014, 18:49

Koljan Дата: 03.11.2014, 11:50 | Повідомлення # 24
Також дякую всім за гру. Класно побігали. Відчулася гостра потреба у раціях, адже навіть втрьох воюючи проти чотирьох завдяки скоординованим діям та передачі даних про "ворога" вдалося здобувати блискучі перемоги.

Hеlvig Дата: 04.11.2014, 19:05 | Повідомлення # 25
Так, рації рулили адназначна))) Але також перевага (хоч і ситуативна) була на нашому боці. Всеж дві рушниці з ОП і дрозд проти однієї ОП і двох крис з пістолетом. Просто хлопці поки що не звикли до своєї зброї( а феніксу треба буде на наступному тренуванні допомогти її пристріляти на правильну відстань) і не зрозуміли можливості криси. Стаціонарна снайперка і два мобільних карабіни могли з нас зробити мотлох. Але хлопці мало рухалися та рідко стріляли. Думаю з часом це зміниться. До тогож маски таки пітніли sad

"В правосєка два раба,
потомушо жизнь борьба" © Mykola Voskalo

Trio Дата: 04.11.2014, 21:36 | Повідомлення # 26
тренувати навички стрільби треба. це я про себе. і тактично тренуватися. іноді впадлу якось повільно непомітно повзти, терплячки не вистачає, а треба.

я помітив, що коли я багато переміщуюся, мене рідше вбивають. тобто запорука ефективності снайпера не лише в тому, аби точно стріляти на великі відстані і першим помічати противника, а й швидко переміщатися і добре маскуватися.

тобто вистрілив пару разів - здав свою позицію - тікаєш - займаєш нову позицію - чекаєш противника

Av@kS Дата: 05.11.2014, 01:38 | Повідомлення # 27
Група: Команда
В бою роль грає все, всі дрібниці в тому числі.
Стосовно мене, пістолетник був сліпий. Слабкий зір з затертою лінзою не дає змоги бачити далі 20-30 метрів. Тут фейл мій, маю підтягнути матеріальну частину. Також фейл в тому, що я загубився в останньому бою. Міг зробити для своєї групи більше.

По раціям. Я за таку гру як була. Рації проти без рацій, тому що ми не зіграні по суті. Ми ділимося по різному. Постійних командирів груп немає. Ролі кожного разу різні. Згоден потрібно вміти імпровізувати, але якщо не вмієш діяти злагоджено в команді, то не з імпровізуєш у групі. Я сподіваюся ви усікли різницю між термінами команда і група.
Під кінець тренування я помітив натяк на злагодженість дій нашої групи. Думаю якби наступного дня було тренування, діяли б чіткіше, бо ми реально почали зпрацьовуватися і ставати на свої місця. прошу зважити, що в моїй групі було 3 новачка разом зі мною.
По зброї, потрібно ділитися вміннями і досвідом у команді, бо не всі вміють питати і вчитися самостійно. Також по стрільбі хочу підняти питання. але в окремій темі по стрілецькій підготовці. Бо те , що ми настрілюємо на тренуваннях нічого в порівнянні з тим, що потрібно на мою думку.
Також тим у кого нові гвинтівки потрібно пристрілювати їх. Хто не може, то потрібно допомогти.
І стріляти, стріляти і ще раз стріляти. Як в боксі ставити днями удар, щоб вийти на бій раз в місяць ато й пів року і показати клас.
поки не поставиш постріл толку не буде. Я до речі в перше більш менш серйозно постріляв по мішені з свого С-31го. він мене розчарував. Хоча раніше я з нього брав фраги.

Жив, був, був, жив, не притягався, не служив.

Trio Дата: 05.11.2014, 01:46 | Повідомлення # 28
Цитата Av@kS ()
По раціям. Я за таку гру як була. Рації проти без рацій, тому що ми не зіграні по суті. Ми ділимося по різному. Постійних командирів груп немає. Ролі кожного разу різні. Згоден потрібно вміти імпровізувати, але якщо не вмієш діяти злагоджено в команді, то не з імпровізуєш у групі. Я сподіваюся ви усікли різницю між термінами команда і група.

так у нас і склад людей на тренуванні кожного разу різний. без рацій грати корисно. але ще краще коли у всіх в команді НАРЕШТІ з'являться рації. я мрію про цей час, правда. ну і мені гарнітуру треба нову купити....
стосовно стрільби і пристрілки я пропоную проводити окремі зустрічі до або після тренувань-боївок. можна по суботах. всього по кілька годин. але це б як раз дало можливість звикнути до своєї зброї

Повідомлення відредагував Trio - Ср, 05.11.2014, 01:47

Av@kS Дата: 06.11.2014, 13:35 | Повідомлення # 29
Група: Команда
Ось чим потрібно займатися, щоб був стимул гарно стріляти з пневматики.

Жив, був, був, жив, не притягався, не служив.

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

©2010-2025 Київська хардбольна команда "ZAGRAD"Безкоштовний хостинг uCoz