Тренування 15-16 листопада
|
|
Trio |
Дата: 13.11.2014, 19:08 | Повідомлення # 21 |
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| я хотів висловити ту ж думку, яку висловив Бендер у першому повідомленні. Відпрацьовувати пістолет корисно. але не в лісі. в лісі з пістолета дуже мало толку
краще відпрацьовувати просто прицільну стрільбу. а там вже кожен стріляє у що хоче
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
|
|
| |
Maha |
Дата: 14.11.2014, 12:58 | Повідомлення # 22 |
Група: Команда
| Люди,візміть хрон !
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 14.11.2014, 16:31 | Повідомлення # 23 |
| Хрон вiзьму. Також беру замовленi кулi та балони Махи i Бендера (вiдповiдно, не забудьте про грошi за них). Трiо, узнай будь-ласка, чи буде в недiлю Стрiлок? Авакс, єдине корисне, що можна вiдпрацювати з пiстолетом в лiсi - це тренувальна стрiльба по рухомих цiлях.
|
|
| |
Trio |
Дата: 14.11.2014, 17:06 | Повідомлення # 24 |
| Tpacep про Стрілка дізнаюся, але зазвичай результат не залежить від його відповіді))
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 14.11.2014, 17:29 | Повідомлення # 25 |
| В такому разi натякни йому, що в нашiй командi так не прийнято...
|
|
| |
Trio |
Дата: 14.11.2014, 17:42 | Повідомлення # 26 |
| я знайду що сказати
|
|
| |
Trio |
Дата: 14.11.2014, 22:16 | Повідомлення # 27 |
| завтра вийду попристрілюватися в ліс. приєднуйтеся хто хоче.
|
|
| |
Trio |
Дата: 14.11.2014, 22:20 | Повідомлення # 28 |
| коротше, Стрілка не буде. каже, що в нього зміщений диск хребта. стара травма. Трасер, тоді його кулі і балони я в тебе викуплю. а про Стрілка забуваємо. мені набридло.
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 14.11.2014, 23:18 | Повідомлення # 29 |
| Якщо завтра, то буду не раніше 11 на полігоні. Але буду , якщо Сьома буде. Балон потрібно передати. Ну і 1-2 боївки і додому.
Жив, був, був, жив, не притягався, не служив.
|
|
| |
Trio |
Дата: 15.11.2014, 02:32 | Повідомлення # 30 |
| завтра боївок не буде.
|
|
| |
Koljan |
Дата: 15.11.2014, 16:46 | Повідомлення # 31 |
Група: Резерв
| А що буде? Бо я думав приєднатися.
|
|
| |
Maha |
Дата: 15.11.2014, 16:55 | Повідомлення # 32 |
| Цитата Trio (  ) Дата: Суббота, Сегодня, 01:32 | Сообщение # 30 Цитата Trio (  ) завтра боївок не буде.
Напевно Тріо говорив за суботу, а в неділя боївка буде !
|
|
| |
Trio |
Дата: 15.11.2014, 20:37 | Повідомлення # 33 |
| в неділю звичайно буде. збираємося на 9 як завжди!
|
|
| |
Koljan |
Дата: 16.11.2014, 00:46 | Повідомлення # 34 |
| уви. щойно дізнався що в мене не виходить. та й балонів нема.
|
|
| |
Trio |
Дата: 16.11.2014, 21:53 | Повідомлення # 35 |
| всім дякую за гру. вийшло цікаво..і довго..правда повзали ми задофіга...пропоную все ж таки пошукати в лісі місцинку поцікавіше, бо окопи вже приїдаються...
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 16.11.2014, 22:57 | Повідомлення # 36 |
| Так, ще раз дякую всім присутнім за цікаві боївки і позитивний настрій! Нарешті я по вас постріляв, а в деяких навіть влучив Окрема подяка Хелвігу за чіткий та єфективний радіообмін! До речі, при прочісуванні лісу сьогодні вперше піддав сумніву доцільність сигналів жестами. Вони більш-менш працють, коли ми йдемо в колоні або діємо десь в хащах чи приміщеннях пліч-о-пліч. А от коли розтягуємось в лінію чи розвертаємо периметр, де кожен дивиться в свій сектор, стає проблемно привернути увагу того, кому необхідно щось присигналити. Також хочеться відзначити, що наприкінці тренування лише завдяки раціям наша група змогла уникнути втрат від "дружнього вогню". Так що, хлопці, підтягуємо радіоматчастину та радіокультуру! Важлива складова, як не крути.
П.С. Трохи фотоболу:
|
|
| |
Trio |
Дата: 16.11.2014, 23:07 | Повідомлення # 37 |
| може внести цей пункт снаряги в список обов'язкових для прийняття до складу команди? бо це імхо не менш важливо ніж гарна зброя
|
|
| |
Bender |
Дата: 17.11.2014, 12:30 | Повідомлення # 38 |
| Всім дякую за тренування. Давно так довго не доводилось повзати)). Собою дуже не задоволений маска потіла, гвинтівка стріляла не стабільно, не попадав на 45м в лежачого до мене боком Хелвіга. Коротше все було не так радужно як на фото вище З приводу рацій це must have. Ефективність підрозділу зі звязком вище ніж без звязку.
Думающий атеист, живущий по совести, сам не понимает, насколько он близок к Богу. Потому что творит добро, не ожидая награды. В отличие от верующих лицемеров.
|
|
| |
Maha |
Дата: 17.11.2014, 22:38 | Повідомлення # 39 |
| Фотка крута, із ряду "мисливскі трофеї", тепер залишилось опудала на стінку повісити.
|
|
| |
Hеlvig |
Дата: 18.11.2014, 00:31 | Повідомлення # 40 |
| Побігали( вірніше поповзали знатно). Лишаючи банальне задоволення від того, що ми у двох боївках не втратили нікого, сам процес включив трохи призабуті рефлекси. З нашого боку було вдало розподілено функції двох карабінів і снайперки. Рації таки дійсно рулили. В останній боївці після того, як ми таки нарвалися на засаду( хоча приблизно там її і чекали) і відступали хто куди( розгубилися по простому) тільки РС дала змогу Трасеру вийти точно на нас, і нам його не підстрелити, а йому не пристрелити нас. Знову ж таки приклад відсутності РС. Оффу приходилось в буквальному смислі кричати, ризикуючи розкрити себе противнику. Як що боєць не дивиться в твій бік, або тебе не помічає, то тільки криком можливо привернути його увагу. Чергові висновки: лежачи на горбу, там де Бендер до мене недострелив, я підозрював, що лівий бік у мене "світиться". Виною всьому трохи неправильна форма того горба. Якась невеличка лопатка дала б змогу облаштувати там чудову позицію. Далі, на таких "голякових" позиціях хочеться накритися якоюсь мішковиною. І хоча я противник гілі, але якусь невеличку накидку поюзав би. Ну і ще, часто не вистачає вистои( коли спостерігаєш лежачи) щоб зазирнути за горбок. Користуватися ПРами наши маски не дозволять, але до свого старого ОП мабуть варто було б приєднати якийсь невеличкий перископ. В обох боях сам бій займав мінімум часу, але повзати і спостерігати прийшлось так, що очі вилазили...в цьому головна користь таких боївок. А висновок- в тій кількостілюдей, що була на боївці і при тих розкладах по зброї ми можемо досить ефективно працювати у лісі. Три снайперки фактично рулять як спостерігачі і розвідка, карабіни- основна робота по "зачистці" , а Махин кулемет- добряча вогнева завіса. Як що до Махи додати ще й Коляна і одного грєнкомєтатєля- буде повноцінна штурмова группа. Мене Махин дрозд заставив рачкувати без питань, і навіть не виникло думки спробувати його "зняти". Не вистачило когось ще, щоб оббіг мене з флангу, поки я буксував у піску. Думаю два дроздовика це реальний варіант проти снайпера. І ще , здивувало, що у Бендера маска пітніла, я думав та конструкція не дає запотівань...знову задумався про сітчасту маску.
"В правосєка два раба, потомушо жизнь борьба" © Mykola Voskalo
|
|
| |