21.02.16
|
|
Tyson |
Дата: 22.02.2016, 21:05 | Повідомлення # 41 |
Група: Команда
Статус: Offline
| В принципе Наш проигрыш был из-за не слаженности команды Teamplay. у кого-то был расчет на камрада, что он сделает так как ты думаешь а по закону подлости все на оборот =), плюс свой чужой непонятки были. Просто нужно больше играть вместе и работать над командной игрой, может даже пригласить $ спеца. Это Моё мнение =)
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 23.02.2016, 01:09 | Повідомлення # 42 |
Група: Адміністратори
| Ми надто мало і нерегулярно зустрічаємось, щоб була якась злагодженість. І ніякий інструктор на зарплаті за пару тренувань нам цього не прив'є. Систематично задрочувати злагодженість групи можуть лише бійці спецпідрозділів, для яких це професія, а не ми - вояки вихідного дня Натомість, в наших умовах більш реально відточити кожному з нас суто індивідуальні навички (стрільба, переміщення, вибір позиції/маскування, гранатометання, радіообмін...), які допоможуть перемагати чи принаймні виживати в бою. Більше грати тренуючись/тренуватись граючи - так! Звикнеш до партнерів по команді, навчися розрізняти своїх, з кількох слів почнеш розуміти їх дії і довіряти їм - це і буде командна взаємодія. А щоб все це приводило до перемог, ще має бути чітке командування (ти - дивись туди, ти - біжи туди, ти - прикрий там), а не таке, як було в неділю А от з цим вже складніше...
|
|
| |
Trio |
Дата: 23.02.2016, 01:45 | Повідомлення # 43 |
| Цитата Tpacep (  ) (ти - дивись туди, ти - біжи туди, ти - прикрий там)
взагалі-то ці моменти мають бути без команди. коден і так має знати куди він має дивитися коли опиняється на тому чи тому місці в розташуванні групи
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 23.02.2016, 08:51 | Повідомлення # 44 |
| Практика показує, що група без командування пiсля першого ж контакту розпадається на окремих бiйцiв, що дiють на власний розсуд.
|
|
| |
Tyson |
Дата: 23.02.2016, 09:35 | Повідомлення # 45 |
| Кстати есть вопрос, с дрозда получил в ногу пулька прошила 3-е штанов (камуфляж, джинсы, термо) это нормально? и второй вопрос как узнать что шарик в ноге? идея есть метало искателем прозвонить (может у кого есть? я подъеду), чтоб не делать рентген и прочее... рана затянута на ощупь иносторонних предметов нет, боль как при ушибе.
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 23.02.2016, 10:52 | Повідомлення # 46 |
| Перевірити можна сильним магнітом. Могла просто шкіра лопнути. Гематоми при близькому контакті - це норм, а те, що прошило стільки одягу - не дуже. Варто звернути увагу на одяг. Купляй не затяганий бундесівський камок і вдягай джинси пощільніше (все має бути не в натяг).
|
|
| |
Bender |
Дата: 23.02.2016, 11:17 | Повідомлення # 47 |
| Те що я бачив з пронікашок саме шаріком, то він видавлюеться з тіла як прищ. Це при умові що не засів далеко. Можеш пошукати неодимові магніти. Але три слої, і ще щоб в тіло глибоко зайшов, це ж яка мала бути швидкість. Оглянь ще раз рану, може просто гематома.
Думающий атеист, живущий по совести, сам не понимает, насколько он близок к Богу. Потому что творит добро, не ожидая награды. В отличие от верующих лицемеров.
|
|
| |
Tyson |
Дата: 23.02.2016, 13:33 | Повідомлення # 48 |
| Неодимовым магнитом водил, вроде бы не терминатор, но паранойя мучает
Повідомлення відредагував Tyson - Вт, 23.02.2016, 14:20 |
|
| |
AltTab |
Дата: 23.02.2016, 17:13 | Повідомлення # 49 |
Група: Перевірені
| А з чийого ти дрозда в ногу отримав?
|
|
| |
Tyson |
Дата: 23.02.2016, 22:35 | Повідомлення # 50 |
| Вроде бы ирландец в меня стрелял, но я этих ребят видел в первый раз, поэтому мог напутать. Скажу только что с пекалей на дурке ачучения ((с)Петросян) были слабее) и я был уверен в своей снаряге) теперь вот подумываю страйкбольный броник прикупить =)
|
|
| |
Maha |
Дата: 24.02.2016, 00:01 | Повідомлення # 51 |
| Броник-це більше антуражність, на твій розсуд хочеш бери, хочеш ні. Сшоріш за все пробило всі слої в місці яке було натягнуте( часто це стегно, при присіданні). Тобі треба захист, який не прилягає до тіла, наче балахоном обвисає. Шкай брюки на розмір або на два більші.
|
|
| |
Trio |
Дата: 24.02.2016, 00:28 | Повідомлення # 52 |
| Цитата Tyson (  ) Вроде бы ирландец в меня стрелял
Ірландець відомий тим, що накручує швидкість на своїй зброї. я б зв'язався з Джедаями і порадив б захронти його ще раз
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
|
|
| |
Мюллер |
Дата: 24.02.2016, 00:46 | Повідомлення # 53 |
Група: Резерв
| ну при мені саме дрозд Ірландця та хроні Нео (по моєму) тестили, показувало 145-147...тому хз хз
Повідомлення відредагував Мюллер - Ср, 24.02.2016, 00:47 |
|
| |
Trio |
Дата: 24.02.2016, 01:14 | Повідомлення # 54 |
| він любить хронити слабші магазини
|
|
| |
Bender |
Дата: 24.02.2016, 09:58 | Повідомлення # 55 |
| Мені з дрозда Ірландця цей раз з 2-х, 3-х метрів прилетіла черга в голову там де балаклава. Шишки лишились але не більше. Не думаю що там був переліміт по швидкості.
Думающий атеист, живущий по совести, сам не понимает, насколько он близок к Богу. Потому что творит добро, не ожидая награды. В отличие от верующих лицемеров.
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 24.02.2016, 10:18 | Повідомлення # 56 |
| Тріо, ти там в своїх Канадах геть від життя відстав По-перше: Ірландець вже давно у ВМ, а не Джедаях. По-друге: які магазини?! Він бігає з бункером.
Мені вчора вже навіть дзвонив стурбований Нео, прочитавши все це. Тепер розставимо всі крапки над "ї", щоб навколо цієї ситуації не було непотрібних домислів.
Звичайно, на Дрозді шляхом нехитрих маніпуляцій можна накручувати і скручувати швидкість прямо посеред гри. Але нагадаю, що в харді діє презумпція невинуватості (не спіймали - молодець ). Думаю, якби Ірландець справді грав з овертюном, травм було б більше, бо він тоді повиносив народу добре. А так - 99% за те, що це просто невдалий одяг + натягнуте місце + близька відстань. Термуха - не захист. Джинси теж бувають різної щільності. А зовнішні штани Тайсона мені теж видались якісь стрьомні. Каюсь, я рекрутів дуже не обмацував (тупо не було часу), але комерційним а-ля мілітарі шмоткам не надто довіряю.
Наостанок можу згадати як колись Хелвіг з Кубика метрів з 20 влучив мені в спину вище лопатки (де одяг прилягає до тіла) і пробив гівнокамок з ріп-стопу, фліску, футболку і залишив гарну гематому (до речі, після того я перейшов на бундесівський костюм і ні разу не пошкодував). А деякий час потому Маха зі свого ще неапнутого бункера з пари метрів теж надірвав мені шкіру на зігнутому лікті через бундескамуфло і грубу джинсову куртку під ним (після того я нашив на лікті м'які вставки).
Висновок: спершу критично оцінюємо власну спорягу, а потім починаємо підозрювати інших.
|
|
| |
oFF |
Дата: 24.02.2016, 11:53 | Повідомлення # 57 |
| Получив в той день від Ірландця з дрозда десь з пів метра в пузо, ніякого пробиття ні в 1му ні 2му слої не було. на пузі був маленький синяк, вже зійшов. Ну і ще напротязі дня було попадання від нього метрів з 10, тоже всьо Окей.
|
|
| |
Tyson |
Дата: 24.02.2016, 17:36 | Повідомлення # 58 |
| Мужики, претензий лично я не к кому не имею, мне было интересно может ли прошивать пулька три пары штанов, так как до принятия решения играть в хардбол я смотрел куча видосов на ютубе ( https://www.youtube.com/watch?v=EYY_LGhEqhs одно из них) где говорили что джинсы+кмуфляжные штаны норм спасают. Вообщем предлагаю ярлыки некому не вешать игра была классная, все ок.
Повідомлення відредагував Tyson - Ср, 24.02.2016, 17:37 |
|
| |
Trio |
Дата: 24.02.2016, 21:06 | Повідомлення # 59 |
| Tyson, залежить сильно від того яка тканина/плотність камуфла
|
|
| |
Maha |
Дата: 24.02.2016, 22:07 | Повідомлення # 60 |
| Не думаю, що Ірландець накрутив, а камуфліжні штани в тебе слабкі. Шукай бундес.
|
|
| |