Пн, 16.06.2025, 01:10
Мобільна версія | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення | Правила форуму | Пошук по темам та учасникам форуму | Пошук по сайту ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
06.03.16
Cеma Дата: 05.03.2016, 20:13 | Повідомлення # 21
Група: Резерв
Статус: Offline
Сори завтра не могу. Поменялись планы.
ПС. Это не из-за Лютежа.

Maha Дата: 06.03.2016, 21:02 | Повідомлення # 22
Група: Команда
Забираю Трасера на Мінскій у 8.15.

Додано (06.03.2016, 20:02)
---------------------------------------------
І так, тренування відбулося в Лютіжі, було 5 джедаїв та нас троє, так і ділились. Відіграли 4 гри.
Перша :
-джедаї штурмували двохповерхівку, а ми в обороні. Трасер на підходах і в приміщенні виніс трьох, потім сам підірвався на своїй грінці, ще один джедай на розтяжці, яку поставили зарання, ну а я добив останього. Раунд за нами.

Друга:
-задача нашаї групи викрасти один з двох прапорів, які стоять в різних кінцях полігону, прапори охороняються(один 2чол,другий 3 чол), гра 1год. Ми вирішили діяти по стелсу, зробилий великий обхід, і на підході до прапор за метрів 60-70м проповзли на пузі. Прапор охороняло двоє дроздовики. Одного виніс Трасер, а другий проспав нашого новака ,який взяв прапор і побіг назад, передав прапор Трасеру, а Трасер прапор виніс за периметер, я прикрив відхід, при відході групу прикриття обстріляли і в нас мінуснули новака. Раунд за нами.

Третя:
-швидка встєчка за прапор, 4 на 3. Ми без втрат раунд за нами.

Четверта:
- так само тільки помінялися сторонами . Трасер і новак стерегли прапор я пішов в обхід зашов з тилу двох виніс, Трасер виніс одного на відстані, а тим часом хитрий-Нео обійшов і виніс Трасера та Тайсона який вже тащив прапор на нашу точку. Я вийшов, бо там нерозберіха вийшла. Раунд за джедаями.

Tpacep Дата: 06.03.2016, 23:28 | Повідомлення # 23
Група: Адміністратори
Дуже цiкавi сьогоднi були бої. Давно вже не був таким задоволеним i результативнiстю, i командною грою. Ще раз всiм спасибi!

Цитата Maha ()
Трасер виніс одного на відстані

Замiряв по картi - вийшло близько 65 м. Непоганий результат для Криси за такої температури i мабуть мiй особистий рекорд. Щоправда, це був свiжий балон, нагрiтий в кишенi.

Trio Дата: 07.03.2016, 00:36 | Повідомлення # 24
Група: Адміністратори
вітаю хлопці!
а сам сиджу акумулюю голод до фрагів :D

"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

©2010-2025 Київська хардбольна команда "ZAGRAD"Безкоштовний хостинг uCoz