Забираю Трасера на Мінскій у 8.15.Додано (06.03.2016, 20:02)
---------------------------------------------
І так, тренування відбулося в Лютіжі, було 5 джедаїв та нас троє, так і ділились. Відіграли 4 гри.
Перша :
-джедаї штурмували двохповерхівку, а ми в обороні. Трасер на підходах і в приміщенні виніс трьох, потім сам підірвався на своїй грінці, ще один джедай на розтяжці, яку поставили зарання, ну а я добив останього. Раунд за нами.
Друга:
-задача нашаї групи викрасти один з двох прапорів, які стоять в різних кінцях полігону, прапори охороняються(один 2чол,другий 3 чол), гра 1год. Ми вирішили діяти по стелсу, зробилий великий обхід, і на підході до прапор за метрів 60-70м проповзли на пузі. Прапор охороняло двоє дроздовики. Одного виніс Трасер, а другий проспав нашого новака ,який взяв прапор і побіг назад, передав прапор Трасеру, а Трасер прапор виніс за периметер, я прикрив відхід, при відході групу прикриття обстріляли і в нас мінуснули новака. Раунд за нами.
Третя:
-швидка встєчка за прапор, 4 на 3. Ми без втрат раунд за нами.
Четверта:
- так само тільки помінялися сторонами . Трасер і новак стерегли прапор я пішов в обхід зашов з тилу двох виніс, Трасер виніс одного на відстані, а тим часом хитрий-Нео обійшов і виніс Трасера та Тайсона який вже тащив прапор на нашу точку. Я вийшов, бо там нерозберіха вийшла. Раунд за джедаями.