Київська хардбольна команда "ZAGRAD"
Тему закрито

11.09.16
Av@kS
11.09.2016, 22:10
Цитата Tpacep ()
Ти вже настільки звик грати без фрагів, що навіть почав вигравати без фрагів :D

ню-ню. В мене 2 чесних фраги сьогодні були. Ти просто не дав мені їх перетягнути. Я б переміг. Я прям під стаол виліз. Потрібно було не тормозити Варіанти були, якби не тупив. Але це вже зараз збагнув. Тоді затупив.

Сьогодні фраги були абсолютно у всіх по моєму. У Шуріка теж 2 фраги кажись. У Сьоми не скажу. Теж щось мало бути.

Я теж був вражений Тірексом. Класна машинка. Коли Сьома прийшов, то реально движуха пішла.

Всі ігри грали по сценарію перетягування.
В підсумку: зіграно 4 гри. Чи більше? Перша гра на 4х, потім 5ро грали. Остання гра була на трьох. Цього разу балони використали в акурат під 0. В кінці гри газу ні в кого не лишилося. Я вважаю це свідченням гарної гри. При чому активно постріляли всі. Я відстріляв 5 магазинів, Трасер 3 чи більше. Шурік теж кажись магазини 4. І побігали, поманеврували вдосталь. В грі заходили в тил або намагалися розкручувати супротивника в близькому бою. Було гарно та драйвово.
Я радий, що ми зібралися.

Тріо, я сьогодні взяв твій комплект із-за перчаток. Новак був в твоїм захисті. Можна його давати новакам? Я просто розділяти не хотів.

Повідомлення відредагував Av@kS - Нд, 11.09.2016, 22:14
Rost
11.09.2016, 22:39
Цитата Av@kS ()
У Сьоми не скажу. Теж щось мало бути.

Ми з Сьомою обмінялись кулями :D , після чого прийшов Трасер підібрав нас обох :) і ми пішли по вас.
Trio
12.09.2016, 01:11
Цитата Av@kS ()
Новак був в твоїм захисті. Можна його давати новакам? Я просто розділяти не хотів.

я б не хотів аби маска була в новаків. лінзу шкода. а може ну її, якщо що куплю нові окуляри. так, можна

по зброї - також можна, тільки якщо даватимете дрозд, прошу дивіться аби його не загубили) все ж дрозд хотілося б для командного користування лишити - між людьми, які розуміють що таке пневматика :)
Tpacep
12.09.2016, 11:05
Цитата Av@kS ()
Всі ігри грали по сценарію перетягування.

Не всі, передостання була зустрічка 3х2. До речі, найцікавіша, ІМХО. Цікава не тим, що ми :v без втрат (причому, в Роста було лише 13 куль в Макарі, а в мене - майже пустий балон в Крисі), а тим, що на практиці вдалось побачити важливість дотримання строю в такому типі бою.
Av@kS
12.09.2016, 11:43
Цитата Tpacep ()
передостання була зустрічка 3х2.

вибачаюся. Забув. Я точну кількість ігор не скажу мабуть. Норм пограли.

Цитата Tpacep ()
що на практиці вдалось побачити важливість дотримання строю в такому типі бою.

???
Ти маєш на увазі, що ви синхронно спрацювали, коли нам зайшли в спину?

Цитата Trio ()
прошу дивіться аби його не загубили)

:) :) :) так, так.

Цитата Trio ()
я б не хотів аби маска була в новаків. лінзу шкода. а може ну її, якщо що куплю нові окуляри. так, можна

Цього разу так вийшло, що новаку дісталася. Він хоче таку ж. Йому сподобалося. Цікавився,як її робити. Так зпівпало, що у вас розмір голови однаковий і йому дуже зручно в ній наче. Да й результат він нормальний показав. З прокатною маскою і царапаною лінзою було б не добре, не так було б. Коли людина в перше грає я думаю є сенс давати зручну маску. Щоб отримати максимально гарне враження від гри. А далі вже новак буде сам намагтися зробити краще або так же. Я думаю твоя маска таки допомогла заразити людину грою.

А ліс так почистили, що ми наче в ландшафтному парку грали.
Tpacep
12.09.2016, 12:05
Цитата Av@kS ()
Ти маєш на увазі, що ви синхронно спрацювали, коли нам зайшли в спину?

Ні, хоча в другій грі ми теж наче непогано тримали стрій, що принесло свою користь. Я маю на увазі те, що ми не розбігались, а діяли пліч-о-пліч, прикриваючи один одного. Ви ж на нас вискакували поодинці. Хтось колись влучно описав хардбольну математику "1+1=3". Я підказував Росту позицію і сектор, а він це старанно виконував.

Вього зіграно було 4 гри.
Av@kS
12.09.2016, 15:41
Цитата Tpacep ()
Вього зіграно було 4 гри.

Щось в мене каша.
1а гра 4 чол пертянування.
2а гра 5 чол перетянування
3а 5 чол 3х2 застрічка.
4а 3 чол пертягування.
правильно?
Tpacep