Батлквест "Переворот"
|
|
Tpacep |
Дата: 27.08.2015, 16:18 | Повідомлення # 21 |
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Щойно зателефонував Вітамін з джедаїв і запропонував поїхати його бусом. 2000 грн. (туди-назад) зі всіх. Може взяти на борт 3-4 людини і дуже багато багажу. Але схоже, екіпаж Махомобіля вже сформовано.
|
|
| |
Maha |
Дата: 27.08.2015, 22:38 | Повідомлення # 22 |
Група: Команда
| Так, авто вже укомплектоване. Хай вибачає!
Добавлено (27.08.2015, 22:38) --------------------------------------------- Я замовив їжу на трьох(Мюллер бере свою).Вечерю в суботу та сніданок в неділю надають Звєробої, а ми їм за це гроші. Скільки ще не знаю, але думаю доступно
Повідомлення відредагував Maha - Чт, 27.08.2015, 22:40 |
|
| |
Trio |
Дата: 30.08.2015, 17:50 | Повідомлення # 23 |
| ну шо, хлопці, розповідайте!
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 30.08.2015, 19:41 | Повідомлення # 24 |
| Не спіши. Народ мабуть ще в дорозі, або тільки очухується після.
Жив, був, був, жив, не притягався, не служив.
|
|
| |
oFF |
Дата: 31.08.2015, 13:11 | Повідомлення # 25 |
| Всім привіт! Ми вже в Києві. Зїздили супер, постріляли, побігали, полазили, Мюллер як спецназавец по стніні вибрався на 2й поверх і покрошив врага своїм поглядом і трошки дроздом. На другий день штурмбанфуррер Мюллєр залякував вражину хрустом свого хребта і ніг, коли падав в якісь підвали. Дорога була весела і цікава. По дорозі туди бачили криницю лелеку. В нас сильно фоток нема бо берегли батареї для ДЖІПІЕС навігаторорів. Але я пару фоток з лелекою. Перша гра почалась десь в 17:00 до 20:00. Було трохи спекотньо (+30), але ми були в обороні тому могли трохи розслабити булки. Десь під кінець гри я чють не крякнув від перегріву процесора, але трохи віддишався, вдягнувся і знов пішов в бій. Ми перемогли і як справжні повтанці (по сценарію) розфігачили весь білий світ своєю ракетою яка не взлетіла)))) покричали аллаявбар і постріляли в хмари. Ввечері були пасідушкі біля багаття в гостях в наших земляків Ніженців і Білоцерківців. Частували нас кашею і віски з яблучним присмаком. Біля багаття ми рішали дуже філосовські питання: яблуко це ягода чи шо? а також що було раніше курка чи яйця? в результаті прийшли висновку що був бик з яйцями. Точніше були яйця, до яких приріс бик. Потім саморобну ракету всетаки було вирішено відправити в космос. Знайшлись сміливці які хотіли запускати її з рук, але розум переміг і запустили з землі. Вона гарно пролетіла вверх пару метрів і пафосно впала на землю і взірвалась. Я в цей момент згадав запуск росіяньської ракети "партак-м" На другий день з самого ранку підтянулась команда з міста Лубни. Дніпропетровці наварили чюдесного супу-крему чи як він там називається. Він був просто неймовірно смачний. Тепер ми по сценарію штурмували їх. Зранку не було так спекотньо і був легкий вітерець, я вже не так млів як в першій грі але і не попадав влучно, бо вітром здувало снаряди. Нажаль ми програли і білий світ був розфігачений вруге))) всі вмерли, планета земля одиноко летіла в космосі далі без нас. Полігон мав власний душ. Наші апартаменти були просто шикарні. Двоповерховий особняк в стилі тотальний лофт, з каміном, великою вітальнею, балконами і просторими спальнями. Все це діло освітлював великий кругллий місько в небі, зорі і китайський фонарік. Кароче було класно! Чекаєм фотки інших команд.
P.S. Від киян чекають регіоналки, нам треба щось рішати, думаю що в центр моглоб приїхати чимало людей, можливо розвідати територію біля ТЕЦ? Хто шо думає?
|
|
| |
oFF |
Дата: 31.08.2015, 13:14 | Повідомлення # 26 |
| і ще трохи
|
|
| |
Maha |
Дата: 31.08.2015, 13:22 | Повідомлення # 27 |
| Два слова по Батлквесту 2015 в Дніпропетровську. Їхали на зліт автомобілем в складі 4 людей- Офф, Мюллер, Швець та я , дорога зайняла 6 год. Приїхали в суботу приблизно в 14.15, могли раніше,але трохи поблукали. Сам полігон знаходиться за містом, складається з багатьох недобудованих двоповерхових будиночків, вириті катлавони під будунки,зарослі горби насипаної землі ,кущі, високої сухої трави. Першу гру почали в 17.00, але все одно було дуже жарко, у Оффа навіть був тепловий удар. В перші грі ми обєднавшись з Вільними метцями, Джедаями та Ніженом грали роль повстанців і тримали оборону периметру, а Зверобої,Скіфи,Одесити були САС та ВС. Ми спеціально звузили свій периметр до мінімального, щоб вілньо бігати з респа на передок і стали в оборону періодично роблячи вилазки в стан ворога. Успішно протрималися 3 год. запустили ракету ,зберегли генерала , всі предмети та з криками Алах Акбар пішли вечеряти. Вечором посідєлки біля кострика з кашою,гетарою,українськими піснями,анекдоти, гігі-гага ну все таке...Лягли в 2 ночі. Зранку приїхали Лубни в складі 11-12 чол. На другий день грати було легше, сонце не так жарило та зявився приємний вітерець. Ми змінили склади команд Дніпро,ZAGRAD,Белка,Ніжен,Джедаї пішли в атаку, а Лубни та Одеса і ще хтось в оборону. Вони теж не вигадували велосипед і зменшили свій периметр, але залишили собі дві точки(попередньо ми одну),але вони періодично одну точку втрачали-відбивали. Було гаряче на всіх трьох напрямках, багато було Бункурних дроздів, шари так і сипались звідусіль. Гра тривала десь 2,5год. Оборона теж протрималась.Незважаючи на те,що піротехніку використовували тільки в приміщенях, все одно виникла невелика пожежа, але її швидко погасили. Полігон сприятливий для снайпінгу, тому кулі свистіли поряд часто. Порадували наші новаки,особливо Мюллер-бей, так мене,на полі бою, ще ніхто не смішив-ходив падав по ямах...Жартую! Та я теж там крота давав-одстрілюючись впав у яму! Мюллер молодець, розібрався з двома апонентами,непомітно заліз на другий поверх і зняв двох на першому-красава. Швець теж здорово зіграв-3год на передку без жодного респа з фрагами. Позитивна поїзка. Дякую організаторам. Люди поговорюють і будуть це обговорювати на форумах, щоб Київський регіон організував зліт на осінь, тому активізуймося, вже не треба далеко їхати,це тут під носом. Коротко десь так, детальніше при зустрічі.Добавлено (31.08.2015, 13:22) --------------------------------------------- Синхроно написали.
|
|
| |
Trio |
Дата: 31.08.2015, 19:46 | Повідомлення # 28 |
| oFF, класно написано. дуже шкодую, що не потрапив.
Офе, щось я не пам'ятаю на тому полігоні полів коноплі?? чи не звідти в тебе такий стиль?))
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
|
|
| |
Мюллер |
Дата: 31.08.2015, 22:18 | Повідомлення # 29 |
Група: Резерв
| і я вирішив 2 слова добавити....
порадував мене дуже Маха, правда його перша фраза "стань лицем до стіни і зігни коліна" поставила мене в ступор)))))реально крута технологія закидувати когось на другий поверх, яка потім нам помогла взяти стратегічний будиночок біля респа)))і Офу тоже респпкт, що не давав скучати в дорозі))))було весело)))
і п.с. я таки вирішив, що штурмовик, то моє) тепер треба відкласти гроші на бункерний дрозд)і можна буде косити)))))
|
|
| |
Trio |
Дата: 01.09.2015, 00:25 | Повідомлення # 30 |
| Мюллер, ну нарешті!
|
|
| |
oFF |
Дата: 01.09.2015, 09:13 | Повідомлення # 31 |
| Цитата Trio ( ) Офе, щось я не пам'ятаю на тому полігоні полів коноплі?? чи не звідти в тебе такий стиль?)) це мені сонце напекло))) Цитата Мюллер ( ) порадував мене дуже Маха Ну раз Маха тебе порадував, то берем Маху в команду)))
|
|
| |
Maha |
Дата: 03.09.2015, 20:47 | Повідомлення # 32 |
| Дніпро 2015
|
|
| |