shermanleon 08.05.2013, 23:19 |
#1 |
Продам МР 671 майже Нульцевий Стріляв не більше Сотні і то як донор так як маю ще 2 таких: один заклинив з піском - взяв другий, у другого ще якесь сміття чи раунд застряв беру третій і з трьох роблю один робочий за 5хв це могли ЛІЦИЗРЄТЬ учасника Зльоту в Павлограді в весною 2010 Трасер на дасть збрехати. Того зльоту мені як на врочили зі зброєю майже все глючило, травило, забивалось піском. Апарат треба трохи доопрацювати а саме: Подаватіль шарів та 1раз з 5 балонів щось підтравлює тре погратись з уплотнітєлем балона. Барабан сілуміновий. Пістолет майже не вбиваємий і ремонто пригодний но іноді капризнічає. Інші мої 2 переживали падіння, засорялись, губились і знаходились, мокли, а я розібрав почистив змастив, зібрав і воюю далі Надійний апарат! Комплект: - пістолет МР 671 - 1 сілуміновий барабан під гамораунди та ВВ тре трохи розточить (стоїть на пістолеті) - паспорт Зроблений під балон 12 грамовий! Працює!
Ціна без Торгу 400 грн.!!!
Для кхк ZAGRAD є час на придбання до 20 травня, потім виставляю на Хардбольному Форумі. З 1 червня виставляю на УКЛПОУ та Револьвер Клабі.
Ціна без Торгу 400 грн.!!!
Ціна така тому що простий і надійний, живучий , майже новий! а його не значні мінуси перекриваються значними плюсами!
Shermaleon Ярослав 0503857337 Київ, Оболонь, Мінська, Виноградар, Куренівка, пл. Шевченка shermanleon@bk.ru
|
|