Бункерный "Дрозд"
|
|
Maha 19.04.2017, 00:08 |
#21 |
О ,то я тебе вітаю, тепер і ти теж будеш займатися сексом не тільки зі своєю дружиною чи дівчиною, а й з цим чудовим придбанням.Різних цікавих питань в тебе буде виникати більше, бо чим більше знаєш,тим розумієш, що ти нічого не знаєш і не розумієш.Жартую.А взагалі цей апарат є не зовсім логічний, бо це Іжмех.Перед тим, як ставити акуми, запитай Л.Вульфа, який опір і вони витримують.Рекоменд.ставити акмулятор літ.ферумні по 3.2вольта 4шт і 2 пустишкт(плата повинна витримувати високі. опір, мін.13вольт).Повикидай нах.сіточки з повітряної сист.-розбери, розкрутити бункер на окремі деталі, головку бункера теж(це там де шари попадають в ствол)і всі сіточки,які побачиш, викидайте дуже далеко. А взагалі в більшості Дроздом є розбіг швидкості вильоту шарів. В когось більше, а в когось меньше-то норм. По настроїв плати треба питати того хто її робив. Якщо не розберемося, то в ірпені живе Ірландець, тобі практичне зв'язатись з ним. Де купив Дрозд, кинь силку?
|
|
Gesser 19.04.2017, 07:24 |
#22 |
У меня нету ссылки, так как этого дрозда мне посоветовал купить Шпион (Андрей) у одного из своих ребят, а точнее у Жени. Могу выложить фото своего дрозда, но это будет вечером. За Советы - спасибо, про сеточки посмотрю
|
|
|
Tpacep 19.04.2017, 10:08 |
#24 |
Цитата Maha ( ) Перед тим, як ставити акуми, запитай Л.Вульфа, який опір і вони витримують ... плата повинна витримувати високі. опір, мін.13вольт Мабуть, мається на увазі не опір, а макс. напруга живлення, яку витримує плата.
|
|
Gesser 19.04.2017, 11:34 |
#25 |
Спасибо Авакс, я полностью прочёл этот сайт ещё в воскресение, собственно свои идеи про аккумуляторы черпал оттуда. Я просто хотел узнать, как остальные пользуются своими дроздами, юзают батарейки или Акумы. Думал что платы от вольфа- очень распространены, и тд....
|
|
Av@kS 19.04.2017, 11:46 |
#26 |
Я не бачу сенсу в крутих платах і таке інше. Тут Тріо хоче придбати Ni-Mh акуми. Я задумався чи не взяти собі такі. По характеристикам вони підходять. Єдине, що парить це слідкувати за ними потрібно. Зарядки до них у нас по 10-15 долларів є. Не знаю чи якісні, правда... Ну і конденсатор. Він має бути з якомога більшою ємністю. Інше - це вже стосується механіки, тобто нормальний ствол, справні клапани. Ддля бункера ще потрібно налагодити шнек. Бо якщо він погано подає , будуть клини і по 2 по 3 шари буде залітати.
|
|
Maha 20.04.2017, 00:05 |
#27 |
Я вже два роки юзаю лі-фе акуми, грав в мороз -7 в 2016 перед2017, спека та дощ, все норм.І ці погодні явища повторилися не один раз, ніякого особливого догляду, прийшов з тре рюкзак з акумами в дрозді кинув в куток і до наступ. тре, повна-неповна зарядка-неважно, перед тренуванням зарядив і все норм(але таке було,що вистачало на три повноцінних тре).Після того як я їх взяв питання по енергії не виникало, виникали по інших технічних питаннях. Рекомендую, ссилки можу дати.
|
|
Trio 20.04.2017, 02:40 |
#28 |
Maha, давай. я хочу собі купити акуми, але не знаю які.
|
|
Av@kS 20.04.2017, 10:58 |
#29 |
Так. Відпишись про акуми. Мені теж цікаво.
|
|
|
|
Maha 21.04.2017, 00:40 |
#32 |
Не можу знайти силки, але десь такі самі. Формат АА, як звичайні батер. , 3.2вольт. Ам 600 чи 700, зараз не скажу.
|
|
Black 13.07.2017, 01:18 |
#33 |
Єдиний актуальний варіант на купівлю Дрозда який я знайшов. https://www.ss.ua/msg....cd.html Підскажіть чи адекватна ціна на Дрозда з такою комплектацією, чи варто брати? Якщо ні, то мабуть буду купувати новий та перероблятиму якось сам чи можливо знайду якогось майстра(((
|
|
Tpacep 13.07.2017, 10:24 |
#34 |
Пиляний Дрозд - це кіт в мішку. Крім того, в комплекті багато зайвого барахла: 1. Довгий нарізний ствол на стальних кульках точності не додасть, зате стануть можливі несподівані стрибки швидкості - отже, в топку. Разом з фальшмодером. 2. Балон СО2, картридж для 12г балончиків при наявності колби під повітря теж непотрібні. 3. Рідний приклад - теж. Прикладом буде сама колба.
Скоріш за все, таки доведеться лізти всередину перелаштовувати на наші швидкості.
Отже, з усього комплекту для нас цікавий сам Дрозд з рідним стволом та колба з редуктором. До речі, до колби теж є питання. Р150 П250 - це більше схоже на СО2, бо в стандартних пейнтбольних роб. тиск близько 200 ат, а перевірочний - 300 (зазвичай вказуються у psi - 3000/4500). І щось я не пригадую колб на 1 л, є 0,8. Мабуть, це перероблений під повітря пейнт. СО2 балон. Якщо не закачувати більше 150 ат, то норм, але буде менший запас повітря порівняно з правильною колбою. І ще треба розуміти, на який там тиск налаштовано редуктор.
Я не в курсі теперішніх цін, але якщо стандартний Дрозд без апів + нормальна пейнт. колба виходять дешевше 5К, то варто пошукати їх і все зробити самому. Якщо ні - то можна брати цей, а зайве барахло (довгий ствол, СО2 приблуди, приклад) спробувати розпродати і компенсувати частину витрат.
|
|
Black 13.07.2017, 11:11 |
#35 |
Дякую Трасер! Мабуть всетаки купуватиму новий та буду ковирятися. А хтось може підсказати скільки коштує плата від Вульфа і чи реально її самому поставити? Якщо комусь трапиться норм колба чи ще щось для дрозда скиньте лінк будьласка.
|
|
Trio 13.07.2017, 14:23 |
#36 |
Black, напиши вульфу та запитай))) а взагалі є в декого сумніви про необхідність цієї плати
|
|
Han 14.07.2017, 00:11 |
#37 |
Блек привет , ирландец нашёл в России парней которые сделали стабильные платы , на этой недели мы будим их заказывать . Додано (14.07.2017, 00:11) --------------------------------------------- По этому не спеши ставить на дрозд плату у лорд Вольфа
|
|
Tpacep 14.07.2017, 10:11 |
#38 |
Цитата Black ( ) Якщо комусь трапиться норм колба чи ще щось для дрозда скиньте лінк будьласка. Колби варто шукати тут - http://www.paintball.ua/forums....0%D0%BC Бажано, щоб гідротест не був просрочений. Колби перевіряються раз на 5 років.
|
|