РСР-винтовки
|
|
oFF 20.09.2015, 19:23 |
#181 |
Цитата Av@kS ( ) Я розбираюся і вчуся. Хіба це погано? Трасер писав десь, що Беретта не для середнього розуму. Так от потрібно прокачатися до не середнього)))
Я тоже так думаю.... мабуть я куплю собі розбитий в хлам мерседес і якраз до свого пенсійного віку я його досконало вивчу, витрачу на це свій час, гроші, виточу всі деталі яких не вистачає і його відремонтую і можливо він в мене заведеться... І гордо буду кататись на напівдеревянному мерседесі і знати шо я в ньому розбираюсь. Хоча міг віддати його в ремонт або купити не розбитий, але то вже таке...Добавлено (20.09.2015, 19:23) --------------------------------------------- Я (та й Тріо мабуть також) це все веду до того, що коли ти розберешся і зробиш свою беретту то це може вже бути неактуально, так шо рішай.
|
|
Trio 20.09.2015, 20:05 |
#182 |
oFF, не варто бути таким жорстоким. я особисто не хотів нікого образити. зрештою, це дійсно справа Авакса коли і що йому робити. В нього ж ще і сім'я є.
мій інтерес в тому аби побачити Авакса в бою з повноцінною зброєю і як повноцінну бойову одиницю, от і все. думаю, що інтерес Авакса в тому ж. інша справа, що методи дивують, але то, знову таки, йго справа
|
|
oFF 20.09.2015, 20:20 |
#183 |
так і я ж про то (методи) я ж нікому в кишеню не лізу і не заставляю, просто наприклад мені незрозумілий підхід. Я б зрозумів такий підхід якби Авакс наприклад займався пневматикою професійно і мав обладнная і рівні руки до того діла, але якщо шось стоїть рік без діла то я бачу лише три варіанти: 1. віддати комусь на ремонт, 2. взятись по спрвжньому за роботу 3. лишити як є (або робити малими темпами) і цей варіант якраз в Авакса, який на мою думку може в результаті стати неактуальним. Ні дого претензій чи наріканнь не маю. Більше того я буду радий коли Авакс буде в строю як грізна бойова одиниця на актуальних для нас дистанціях, і буде нам роздавати хедшоти.
|
|
Av@kS 12.10.2015, 13:20 |
#184 |
Мені тут балон подарували. Літрів на 2 або більше. Проблем дві. Він не опресованний. І саме головне у нього 150 атм робочого. Мені апріорі 150 малувато буде.
УВАГА, питання. Десь писали про купівлю балону на команду. Чи не підійде мій балон на прокат?
Від прав власності не відмовляюся, поки, але не хочу, щоб лежав без діла.
|
|
Bender 12.10.2015, 13:24 |
#185 |
Так тому й подарували що толку з нього малувато.
|
|
Trio 08.11.2015, 22:19 |
#186 |
Язона налакали (чи то просто в нього доступ до ВХФ з'явився) і тепер стало геть сумно на форумі. давайте хоч щось пообговорюємо
на зеленому форумі з непоганою регулярністю з'являються теми про напівавтомати.вже є досить майстрів, які мають свої розробки і впроваджують ці технології. тож, як на мене, ера напівавтоматів в харді не за горами. інша проблема це те, що вони і коштувати напевно будуть відповідно.
і тут я вперше задумався про те аби продати іжик
|
|
oFF 08.11.2015, 23:31 |
#187 |
ти там страйкером не стань! друже!! а то поїхав в свою гейропу і вже про продаж іжа задумався! а як жеж тяжкий рюкзак? як жеж в Мюллєра стріляти з 5 метрів? як жеж втома в спині? ти шо?
|
|
Maha 09.11.2015, 00:28 |
#188 |
Цитата Trio ( ) на зеленому форумі з непоганою регулярністю з'являються теми про напівавтомати.вже є досить майстрів, Наведи 2-3 приклади ?
|
|
|
|
oFF 09.11.2015, 01:19 |
#191 |
Цитата Trio ( ) наклеп!!! не стріляв я в нього з 5 метрів! пардон) а зі скількох?)))
найреальніше мені здаться це робота Зерга. там я так розумію що він вже не один такий пістолет зробив, а почючють фарцує ними. а Дагер є десь в неті? чи він тільки в вузьких колах?
|
|
Trio 09.11.2015, 06:59 |
#192 |
Цитата oFF ( ) пардон) а зі скількох?)))
з 20-ти як в правилах. я ж його тоді навіть відпустив подалі спеціально аби не стріляти в упор. він же пробіг геть мимо мене
Дагер є на зеленомуДобавлено (09.11.2015, 01:37) --------------------------------------------- дав оголошення на зеленому, що шукаю майстра по виготовленню напівавтомату. мені в лічку написав Дагер. я з ним поспілкуюся і розкажу
Цитата oFF ( ) а Дагер є десь в неті? ти з Дагером, до речі, спілкувався. він тобі іжа доводив після КАРаДобавлено (09.11.2015, 05:59) --------------------------------------------- коротше, є в Дагера на продаж 18-зарядний пцп-напівавтомат булка за 350 баксів
|
|
Tpacep 09.11.2015, 10:40 |
#193 |
Тільки не забувайте уточнювати у авторів про настройку. На наших енергіях автоматика може працювати нечітко або не працювати взагалі.
|
|
oFF 09.11.2015, 10:51 |
#194 |
Цитата Trio ( ) ти з Дагером, до речі, спілкувався. він тобі іжа доводив після КАРа Я це памятаю, просто не думав що він щось подібне робить. Бо він тоді казав шо наче його дремелем чи шо в нього там тяжко сталь крамсати.
|
|
|
Trio 14.08.2016, 21:32 |
#196 |
там миколаївці кросман 1377 якимось дивом в напівавтомат перевели. все намагаюся дізнатися явки і паролі. дуже цікаво. бо і собі б такий в колекцію заімєв
|
|
Maha 14.08.2016, 22:33 |
#197 |
Ну якщо дізнаєшся, то ділись інфою та фото.
|
|
|
|
Trio 15.08.2016, 17:44 |
#200 |
тоді дуже цікава ціна, бо мабуть не хардбольна
|
|