Київська хардбольна команда "ZAGRAD"

РСР-винтовки
Tpacep
22.02.2011, 00:57
У варіанті кислоти перехід від напівавтомата до ручної перезарядки - крок назад...
Trio
22.02.2011, 00:58
згоден.але там два варіанти передбачено - і кислота і повітря.
Jason_dinAlt
Тоді вже краще крису на повітря переводити - для марксмена саме те, що треба!
Bender
Цитата Jason_dinAlt ()
Тоді вже краще крису на повітря переводити

Ну криса 1077 на повітрі по моєму невиправданий апгрейд. Дорого і ненадійно!
Вообщем "лебедь красівий як лебедь а обізьяна як обізьяна" - Лесь Подеревлянський smile
Trio
просто якби зробити напівавтоматичну снайперку із відповідною швидкістю під 170 і стабільністю, це тупо б перевело хард на панування двох видів зброї - цієї снайперки і дрозда.
і не думаю, що якась інша гвинтівка могла б тягатися з нею. проблема криси 1077 пцп в малій швидкості і ненадійності...та і подача кулі в ствол прямо з магазина точності не додає..але ідея цікава, думаю, що з часом, коли навчаться робити кращі кіти на крису, це набуде популярності
Jason_dinAlt
TARIK робить стабілізацію криси:
Цитата TARIK ()
Вообщем как на форумах принято говорить ИМХО,но это физика,а не ИМХО.Хотите получить заветные и причём стабильные 170-180мысов поллуграммом, не зависимо от окружающей Вас среды(вторника или пятницы,на полюсе или в джунглях).Готовте денюшку на преобретение ПБ редуктора и его-же колбы.Колбу дешевле,но железную можно купить у Tensora или у меня,но тогда в приклад запихивать прийдеться грамм 400-500 груза для правильной развессовки.По финансам-так же как и у автомастерских-стоимость устанавливаемого это и есть стоимость установки.Ну или как у каменьшиков,кирпич 3 гривни,и положить 3 гривни.(конечно шутка,но с долей правды)За стоимость редуктора не выскочем.
Кислоту тоже можно стабилизировать редуктором,но редуктор должен быть не дешевым,со стойкими к кислоте колечками(65-70у.е.)но выстрелов с одной заправки будет в разы больше.Вообщем к каждому конкретному случаю,нужен свой конкректный подход.
Если кому интересны подробности-прошу в ЛС.Поболтаем.Если лички будет мало,дам номер телефона.

http://hardball.in.ua/forum/viewtopic.php?f=49&t=3821&start=0

Повідомлення відредагував Jason_dinAlt - Чт, 15.05.2014, 14:07
Jason_dinAlt
Здається, я вирішив проблему з резервуаром: http://airgun.org.ua/forum/viewtopic.php?f=2&t=60150 Блін, він навіть дешевший за подовжувач резервуара від Бутерброда! Продавець дув туди 300 Атм. Різьба така ж, як в мене на рідній трубі. Все як на замовлення biggrin подивлюся, що приїде.
Trio
22.02.2011, 00:59
ти там цей..дивись обережно
Jason_dinAlt
Так, високий тиск - то не іграшка, але продавець надійний, йому наступні резервісти пропонували навіть більшу суму, але він виявився порядною людиною, і продав мені. Макс, в мене в подовжувачі резервуара свищ на різьбі! і схоже, що таким він приїхав від Бутерброда! wacko Недавно перебирав о-рінги і побачив. Я в шоці! Поталанило, що воно не рвонуло.
Trio
то може бути і набутий глюк. адже ти качаєш насосом. могла піти корозія від конденсату.

П.С. мені Іж прийшов! взвод об'єднаний! єдине поки треба врізати залізо в ложе, бо Славян того не зробив чомусь. але вже озброївся Трасерової пилкою і буду зараз пиляти. biggrin biggrin
Trio
http://airgun.org.ua/forum/viewtopic.php?f=15&t=61674

потенційно дуууже цікава для нас темка....
Trio
03.04.2014, 18:05
камрад cema придивився собі крисюка пцп http://airgun.org.ua/forum....1056055
потрібна колективна порада людині. чи воно того варте. про потребу в балоні (або насосі) і, можливо, прицілі я його попередив..і про однозарядність попередив. але він не злякався. хто що скаже?

Повідомлення відредагував Trio - Чт, 03.04.2014, 18:08
Cеma
03.04.2014, 23:33
Всем привет , да я и сам могу написать . Автоматические мне не интересны , хотел бы узнать ваше мнение именно про данную винтовку ( про однозарядность это понятно , что не дело по минуте в толстых перчатках пульку впихивать ) . Макс сказал про возможность апнуть до магазина на 10-12 пулек .
Hеlvig
04.04.2014, 00:15
Скорее всего просто покупкою магазина не обойдется. Прийдется под марадеровский магазин менять ствольную коробку. Там стоит однозарядная, если судить по фото.
Trio
04.04.2014, 00:25
Helvig, так, там однозарядка, я ж кажу коробка міняється на марадер за 350 грн, та коробка, яка там стоїть, продається за 200 (вона роботи КАРа) + купляється магазин марадера (зараз роблят копії за 100 грн, кажуть, цілком пристойні)
Trio
17.10.2014, 01:32
будете сміятися.
вирішив я просверлити затворну затримку для свого іжака. пішов в магазин в пошуках сверла коронки, бо був певен, що звичайним не висверлю (там повздовжний паз, якщо хтось пам'ятає і сверло просто шалено їздить). коронку не знайшов, довелося купувати звичайно свердло по металу. прийшов додому, зафіксував це діло і почав сверлити. і сверло дійсно почало гуляти. так сяк і таки просверлив ту дірку, але як потім виявилося, чи то я неправильно відмітку поставив, чи свердло з'їхало. коротше, просверлив не там. відхилився десь на сантиметр. ще пощастило, що відхилення в бік прикладу, бо якби в інший - запоров би всього іжа. затвор на затримку не стає, бо направляюча пружини впирається в ударник.

одне слово, треба довша пружинка. зовсім трохи довша. думаю на пару витків вистачить. от і вирішив попитати, може в когось є, я б купив smile ширина десь 10-13 мм, довжина 8-10 см (якщо з запасом). точніше діаметр дроту поміряти не можу, віддав штангенциркуль Офу, міряв звичайною лінійкою...

я все одно збирався довшу пружинку шукати, так що можна сказати, що нічого не запоров))))
Av@kS
17.10.2014, 02:06
Свердло з’їхало, бо не було такої штуки як керн і центровочне свердло. На майбутнє, якщо хочеш на кривій чи складній поверхні свердлитися, керни, центруй центровкою, потім свердли. По пружині вкажи зовнішній діаметр, кількість витків і товщину дроту, з якої вона навита, будь-ласка.Бо я не зрузумів де ширина і де довжина в пружині.
Trio
17.10.2014, 02:20
не було чим центрувати. збирався взагалі коронкою це робити, але не знайшов коронку потрібного діаметру.
ось знайшов приблизно по параметрах, що мало б мені підійти: (поміряти точно не можу, бо віддав свій штангенциркуль)
Довжина 10 см
Диаметр наружний 12 +_ 0,2 мм.
Товщина проволоки 1,2 мм.

у моєї пружини зовнішній діаметр десь 13 мм товщина дроту десь 1 мм з гаком. всього в ній 15 витків і довжина 6.5 см.

мені потрібно десь приблизно такі параметри (діаметр пружини може трохи відрізнятися в менший бік, то не має великого значення), але потрібна довша сама пружинка десь 10 см...
Trio
17.10.2014, 15:56
прогуляюся мабуть на юність, хоча останнього разу як там був, нічого подібнорго не бачив. комусь щось треба на Юності?)
Trio
17.10.2014, 21:59
коротше, проблему вирішив.
знайшов собі дві пружинки по 15 см різної м'якості. знайшов за допомогою Сьоми..до речі той продавець багато різних пружинок має і живе в Києві.

відрізав потрібний шматок м'якшої пружинки, підігнав по швидкостях і вуаля! взвод став м'якшим, затвор стає на затримку, вся система стала працювати плавніше (по ходу пішло на користь те, що я вчора добре все почистив, змастив і трохи полірнув ту "площадку" по якій ричаг взвода бігає. по швидкості хрон видав 177-178-177-180-179...от так ось.

єдина проблема - злизався гвинт (різьба), який фіксує піджим пружини. замінив на гвинт такого ж розміру _ гайка з парою шайб. підозрюю, що якщо часто розкручувати-закручувати, проблема повториться..дуже м'який метал там на пробці піджиму..з часом доведеться мабуть шукати, де виточити нову пробку.