Пістолети
|
|
Tpacep 27.04.2012, 16:45 |
#41 |
Quote (ruud1k) ствол не ходит туда-сюда, не знаю как у с 11! Ствол ходит точно также. Просто в С11 он заметно вылазит с корпуса, а в С31 - нет, т.к. там есть небольшой фальш-ствол. Или ты имеешь ввиду радиальный люфт? Я свой вылечил витком скотча.
Quote (ruud1k) рукоятка бывает открывается , как ее зафиксировать , кто знает ? Нуу, тут скотчем уже не отделаешься... Нужна изолента Подклеил на тыльную поверхность рукояти несколько кусочков, начала закрываться плотно.
|
|
Trio 29.04.2012, 20:10 |
#42 |
ruud1k, мені порадив С31 за що йому вдячний..насправді давно хочу купити саме його..але почитавши цю тему, бачу, що ще радили KWC 302s, тож не знаю що краще вибирати.
|
|
Phantom 29.04.2012, 21:47 |
#43 |
Quote (Trio) ще радили KWC 302s, тож не знаю що краще вибирати. ИМХО ни какой ризницы нету кроме кнопки извлечения магазина(лучше в с31). Да и в KWC 302s не вижу кольца для крепления страховочного шнура, в С 31 где магазин оно есть, мелочь но мне нужна!
Повідомлення відредагував ruud1k - Нд, 29.04.2012, 21:51
|
|
Trio 04.05.2012, 18:51 |
#44 |
отримав пістолет, Crosman C31 на вид і доторк реально крут..зарядив..все непогано..от тільки таке питання - кажуть,що має пробивати пластикову пляшку, мій не пробив..чи це не є ознакою малої потужності для цієї моделі?
|
|
maks 04.05.2012, 19:14 |
#45 |
Пробитее пластиковой бутылки это точно не показатель)) - бутылки из разного пластика, а если хочешь что б пробивал набери в нее воду
|
|
Trio 04.05.2012, 19:17 |
#46 |
ну це я так..звичайно я не думав що це буде показник))
|
|
Phantom 15.05.2012, 09:37 |
#47 |
Держал в руках ИЖмех Байкал MP-655К. Все из силумина, достаточно легкий, спусковой механизм ИМХО сложнее даже чем корнета.Реальный стволик находится под фальшстволом .Кроме того что у него бункер на 100 шаров, ничего нового нету, тот же корнет.
Повідомлення відредагував ruud1k - Вт, 15.05.2012, 09:42
|
|
|
Hеlvig 17.05.2017, 16:18 |
#49 |
Благодаря известным событиям взгляд на хардбол меняется. И помимо того, что нужно менять идеологию, изменения обязательно затронут матчасть. Посему вопрос по выбору короткоствола. Критерии выбора: 1. ергономика и внешнее соответствие одному из боевых прототипов 2. приемы заряжания и стрельбы, схожие с боевым прототипом 3. эфективность в хардболе(скорость полета пули, точность, кол-во зарядов) 4. цена 5. распространенность боевого прототипа на нашей тер-е.
Умарекс Макаров ультра http://gunshop.com.ua/product....v-ultra Грам на 20 легче оригинала. Кроме щечек рукоятки все остальное практически идентичное+. Магазин и балон в одной упряжке. Для харда не гут, но как для соответствия приемам перезарядки+. Скорость заявлена 120м.с Кол-во ВВ- 17 шт. Прицельные не регулируются- плохо.
Gletcher TT http://www.goldguns.ru/product/266333/ ТТХ скорость 110-120м.с.(разные производители дают разные х-ки) кол-во ВВ-18 шт. Магазин и балон вставляются отдельно. Вес под кило. Прицельные нерегулируемые. Заметил, что у всех ТТшных пусковой крючок находится довольно близко к спусковой скобе, палец в перчатке может не влезть.
Умарекс НРР http://gunshop.com.ua/product/pnevmaticheskij-pistolet-umarex-hpp/ Врядли боевой аналог распространен на наших тер-ях. По ТТХ для харда подходит пожалуй больше всего( скорость 130 м.с. , 15 шт.ВВ, балон и магазин заряжаются отдельно).
|
|
Trio 17.05.2017, 16:18 |
#50 |
ех..дорого
|
|
#51 |
Ціни удручають. А також те, що не до всіх пістолетів є запасий магазин. Також попутньо хотів звернути увагу на те, що у харді є тенденція стрільби з пістолетів на великі відстані, в той час, коли бойові пістолети використовують на відстані 10-15-20(максимум) м. Спортивні та учбові вправи з пістолетом макарова розраховані на стрільбу з 25м. (статична стійка) нам не підходять. Тому не варто гнатися за "швидкісними" пістолетами. На відстань 10-15м. швидкості в 120м. вистачить із запасом.
|
|
Trio 17.05.2017, 16:18 |
#52 |
зі швидкістю згідний.гнатися не варто.також додам, що блоу-беки в принципі недешеві...але рука не піднімається купувати шароплюй за ціною насосу ВД =) хоча зараз і не піднімається, бо на це банально нема фінансів...хоча збирався...
а взагалі, вже давно хочу відмовитися від С31 на користь чого з подібними габаритами (можливо більшою вагою) і з нерухомим стволом. навіть без блоу-беку..але нічого не можу підшукати..
|
|
Tpacep 17.05.2017, 16:18 |
#53 |
По темі: як варіант - KWC KMB15 Beretta. Слабенький, не для холодів, але по відгукам точність досить таки непогана. Та й копійність на висоті. Магазини є в продажі, хоч і недешеві.
Не по темі: 1. В реальних БД пістолети майже не рулять, тому я б на них сильно не заморочувався. 2. ББ для харду має сумнівну практичну цінність (хіба що видно закінчення магазину, якщо в пістолеті є "затворна затримка"). ББ не замінить у повній мірі віддачу, і відчуття від стрільби з пневматики і з бойового все одно будуть дуже різними.
|
|
#54 |
Те, що пістолі не рулять, я згоден. Тому тема поки що більш консультативна. Те що ББ не відтворює бойовий короткоствол- згоден, але він 1) стоїть ближче до бойового прототипа 2)маючи нерухомий ствол, теоретично повинен мати кращу кучність. Беретка- кльова, але я намагався відслідкувати пістолі, які мали б найкращі показники для харду в доповнення до їх копійності. Беретка має досить слабку швидкість, в порівнянні з тими пістолями, які я перерахував вище. А затворна затримка- досить єфективна штука.
|
|
Trio 17.05.2017, 16:19 |
#55 |
ось ще запропонували на ВХФ "ASG CZ 75 P-07 Blowback и без Blowback" але ціна... цікаво, чи беретта апається..я десь чув (наче це про неї було), що лише за рахунок подовження ствола
Повідомлення відредагував Trio - Пн, 31.03.2014, 19:12
|
|
Tpacep 17.05.2017, 16:19 |
#56 |
Якщо основна "хотілка" - це затворна затримка, то найкращим вибором буде Umarex SA 177 (той, що схожий на Глок). Так, ствол рухомий, але по відгукам це не заважає йому бути одним з найточніших шарометів. ББ в наявності, але суто декоративний (тобто, він не впливає на функціонування пістолета, холоди йому не страшні). Балон окремо від магазина, а сам магазин по ціні не набагато дорожчий за кросманівський С-серії.
|
|
Hеlvig 17.05.2017, 16:19 |
#57 |
Мені здається, у глока мало місця між спусковою скобою і гачком (дивився у магазині), палець у рукавиці може не влізти
|
|
#58 |
сьогодні мав можливість постріляти з Вальтера СР99. виглядає круто, лежить в руці круто.віддача крута..а от швидкість.......одиночними ще норм, а от темпова стрільба знижує швидкість до смішних 60-70 м.с.
|
|
#59 |
ахтунг!!!!терміново треба пораду! надибав беретту КВЦ КМБ15 з автоматичним режимом стрільби за 600 грн. продавець каже, що в норм стані.можна зустрітися в Києві з ним і подивитися вживу.
треба пораду чи варто???
|
|
Av@kS 17.05.2017, 16:20 |
#60 |
В цілому ТТХ на висоті. Те що треба для військово-тактичної гри. (Сподіваюсь натяк чіткий). Провів експрес зріз по цінам. Якщо тех. стан добре або відмінно, то я би взяв. Якби не було грошей, позичив і взяв би. Ціна доволі адекватна.Остаточно можна сказати, коли подивишся. Я думаю ти нічого не втратиш, якщо поїдеш і глянеш. Тобі його потрібно під себе зміряти на місці і остаточно визначитися.
|
|