|
Пістолети
|
|
|
|
Av@kS 17.05.2017, 16:20 |
#62 |
| Схоже там дійсно є хоп ап. Бо резинка хопу і має бути біля казенника. Якщо дійсно так, то це те чого чекав світ хардболлу. але не зрозуміло на скільки він довговічний і ефективний. Сталь, на мою думку, має сильно убивати його.
Повідомлення відредагував Av@kS - Пт, 27.06.2014, 09:29
|
|
Trio 17.05.2017, 16:20 |
#63 |
купив я все таки цю беретку. швидкість невелика, але стрільба підкупає)))) тепер буду думати над ще одним магазином..можливо продаватиму щось зі свого арсеналу..бо вже маю 4 пістолети і 2 гвинтівки..щось з пістолетів піде "під скорочення"
до речі, є імовірність,що продавець беретти прийде до нас в хард
Повідомлення відредагував Trio - Пт, 27.06.2014, 21:07
|
|
Av@kS 17.05.2017, 16:21 |
#64 |
Натрпив на декілька б/у пістолетів МР-651 на просторах безкрайого. Чи варто брати МР-651 замість С-31, або в загалі як він для хардболу? Хто може підказати? Мене цікавить в сенсі кучності і влучної стрільби, бо наприклад в С-31 збирати купу на 15-25 м це Сизіфова праця.
Повідомлення відредагував Av@kS - Вт, 06.01.2015, 14:24
|
|
Tpacep 17.05.2017, 16:21 |
#65 |
Мабуть, приєднаюсь і я до цієї мантри: Av@kS, роби Берету!!! З таким осн. стволом про пістолети взагалі швидко забудеш. А якщо по темі - то я б не радив.
|
|
#66 |
| Я собі хочу пістолет, який на 15 м давав би точність в плюс мінус 5-15 см. Просто сімейка крисів С (це) має не закріплений ствол, який гуляє. Також точність на кульках із сталі не досягти як на кулях, що обертаються по нірізам. От я і шукаю в далекій перспективі точний пістолет. МР-651 просто задовольняє вимогам по точності/ціні. Проблемка в тому, що він 8 зарядний. (сталь не розглядаю для нього як набіій)
|
|
Maha 17.05.2017, 16:21 |
#67 |
Цитата Av@kS (  ) Натрпив на декілька б/у пістолетів МР-651 на просторах безкрайого. Чи варто брати МР-651 замість С-31, або в загалі як він для хардболу? Хто може підказати? Дивлюсь на це і задаю собі два питання ! Перше - для чого ще одна вторічка коли, ще не зроблена перспективна первичка(мамба+балон- і вуаля!!!) ? Друге - берета в такому стані, що НЕ підлягає ні ремонту, ні переробці ? ВІДПОВІДЬ в студію ! Десь так ти говориш !?
P.S.Гроші,які ти хочеш потратити на пістол,краще доклади до Берети. Зробивши Беретку ти забудеш про пістолет і користуватись ним будеш не часто.
|
|
#68 |
Цитата Maha (  ) ВІДПОВІДЬ в студію ! Десь так ти говориш !?
НЕ гоніте коней. я не люблю поспішати і доповідати, коли йде важливий етап і кропітка робота. Я вклав в неї стільки грошей , а головне сил, що не хочу думати, що вона .... ну побачимо))) Точний пістолет потрібен. Харбол для мене не тільки гра, а й навчання воювати, стріляти свого роду (до харду я не вчився особливо стріляти і не думав, що згодиться). Отже, вміти стріляти потрібно не тільки з Беретти чи Дрозда чи Кубіка. А й з пістолета. Крисмани С11-С31 практичні, але не точні. С41 не знаю,звір не зрозумілий з точки зору влучності і практичності. І ще раз повторю: якою б крутою первичка не була, а вторичка має бути теж крутою і під рукою. По любому є завдання, які вирішує точний постріл з пістолета. Мр-651 має нарізний ствол. Це одна з вагомих причин, чому він мене цікавить. Може поспішаю на ваш погляд, але такий я)))
|
|
Koljan 17.05.2017, 16:21 |
#69 |
| нарызний ствол для шарів - великий мінус. тому то всі на дрозд і ставлять гладкоствол.
|
|
Maha 17.05.2017, 16:22 |
#70 |
Цитата Av@kS (  ) НЕ гоніте коней. я не люблю поспішати і доповідати, коли йде важливий етап і кропітка робота. Я вклав в неї стільки грошей , а головне сил, що не хочу думати, що вона .... ну побачимо))) Точний пістолет потрібен. Харбол для мене не тільки гра, а й навчання воювати, стріляти свого роду (до харду я не вчився особливо стріляти і не думав, що згодиться). Погоджуюсь, треба вчитись точно стріляти. Зрозумів, питань більше не маю!
|
|
Av@kS 17.05.2017, 16:22 |
#71 |
Перезавантаження теми. Ще раз поточнюю питання по темі. МР-651К ледь не єдиний багатозарядий пістолет з нарізним стволом, що має можливість стріляти кулями із свинцю. Ціна доволі терпима (для нового зразка). Кліпи є в продажі і наче не дорого, до 30 грн. Якщо з нового не стріляти шарами, то ствол живе і здравствує якщо не брак. Питання: якщо обирати вторичку на постійно і на довго, чи є які недоліки в нього? ІМХО: вторичка потрібна, якимби не був крутий основний ствол.
Повідомлення відредагував Av@kS - Чт, 08.01.2015, 13:50
|
|
Tpacep 17.05.2017, 16:22 |
#72 |
Цитата Av@kS (  ) Питання: якщо обирати вторичку на постійно і на довго, чи є які недоліки в нього? Малий боезапас, незручність і "несправжність" перезарядки, туговатий спуск. Якщо брати новим, то головний недолік - країна-виробник...
|
|
Trio 17.05.2017, 16:22 |
#73 |
Цитата Av@kS (  ) ледь не єдиний багатозарядий пістолет з нарізним стволом ну ще револьвер є Кросманівський.Хелвіг бігає - йому подобається
а взагалі, досвід показує, що з вторичкою "рішає" не стільки точність, скільки плотність вогню, кількість шарів і зручність зміни магазинів..ну і самі магазини
П.С. ви б краще так активно в темі про тренування відписувалися
Повідомлення відредагував Trio - Чт, 08.01.2015, 15:13
|
|
Av@kS 17.05.2017, 16:22 |
#74 |
Цитата Trio (  ) П.С. ви б краще так активно в темі про тренування відписувалися biggrin
Я до 19 січня в сплячці.
Цитата Tpacep (  ) Малий боезапас, незручність і "несправжність" перезарядки, туговатий спуск. Якщо брати новим, то головний недолік - країна-виробник... так і підмиває бажання сказати, о так Пастор Трассер. Але: 1.Боєзапас малий, але можна влучно стріляти. Це до речі гарний стимул. Коли куль мало починаєш інакше дивитися на стрільбу і вчишся стріляти мітко швидше. По собі знаю завдяки своїй МР-512М. 2."несправжність" перезарядки . Тут маю сказати, що справжність і пневматична зброя речі як на мене поки не сумісні і не мають бути такими. Я пневматику сприймаю як вона є. Якщо захочу навчитись на час запилювати, ПМ, АК,АКМ чи ПК, то знайду чи придбаю ММГ і на ньому навчуся всьому. Або на крайняк є МР-654К, Юнкер. Хоча на мою дуку Юнкер це недорозуміння. По цьому пункту метафора така: подібний до бойового пневмат і такий же бойовий аналог це як гумова лялька жінка і справжня жінка. Тут думаю ясно. 3.Країна виробник це мінус. Але мій погляд, той ,що конкретно зброю там брати можна. І вчитися нею користуватися, ну далі ясно думаю що і з чим їдять.
А от про незручність і туговатий спуск прошу таки поточнити.
Цитата Trio (  ) а взагалі, досвід показує, що з вторичкою "рішає" не стільки точність, скільки плотність вогню, кількість шарів і зручність зміни магазинів..ну і самі магазини По собі скажу. Палю сам з пістолета в бою, бо не впвнений, що попаду. Думаю це не тільки в мене так. Просто мало хто аналізує цей моментик. Палять багато, коли намагються влучити лавиною куль. Не має автоматизму влучно і блискавично цілитися. Цю річ помітив ще конструктор Грязев, (може хто знає такого). На його думку цей фактор ставвирішальним, бо як зробив потужний, багатозарядний скорострільний АК ідолом ненавчених масових і не дуже війн, армій і т.д. Також спілкувався на цю тему в плані мисливства. Звичка правильно і точно прикласти зброю і влучно вистрілити тренується роками. При чому не завжди на біг чи ходу , а на місці стоячи і гасячи море куль в мішені. Ну кому море, кому океан , а кому жменьку, діло індивідуальне.
|
|
Trio 17.05.2017, 16:22 |
#75 |
я пробував грати з 10-зарядним револьвером на кулях. він програє в плотності вогню. Хоча в Хелвіга виходить. ти порівнюєш непорівнюване - прикладку в мисливстві і пістолети в нас. ти не попадаєш морем куль не тому, що пістолет поганий, а тому що ти не попадаєш. це означає, що шансів попасти однією кулею буде ще менше. до чого я веду. до того, що тренуватися треба, але необов'язково для цього брати пістолет на кулях. я довго мріяв навчитися грати з револьвером. і може ще колись спробую (зараз його ремонтую), але яне покладаю на це великих надій. хоча він точний.
|
|
Maha 17.05.2017, 16:23 |
#76 |
Цитата Av@kS (  ) досвід показує, що з вторичкою "рішає" не стільки точність, скільки плотність вогню, кількість шарів і зручність зміни магазинів..ну і самі магазини - це факт. Тобі ж сказано чорном по білому-ДОСВІД ПОКАЗУЄ ! Якщо говорити про реальність, то до вторичка практично ніколи не доходить в сучасному бою. Поко ти будеш цілитись на один-два точних постріли ,по тобі випустять град куль, які просвистять поряд і тобі хоч-нехоч прейдеться ховатись-пригинатись, а потім знову ставати в позицію і вицілювати, а поко ти ховасяь-пригинався(по любому прийдеться) апонент відійде в безпечно зону або зблизиться з тобою і пустить знову град куль, а з близька вже поцілить. Тому від граду куль краще заховатись, а щоб противник не зблизився відповідати таким самим щільним вогнем. От тобі і вся арихметика. Це не тільки мої слова, але й досвід усіх війн + досвід хардбола. Av@kS, якщо ти вирішив брати цей ствол і нікого не слухати, то бери ! Ми можемо порадити, заставляти тебе не можемо.
|
|
|
|
Av@kS 17.05.2017, 16:23 |
#78 |
| Народ. Я вибачаюся, що накалив ситуацію. Я просто хотів тонну критики почути. Я натискав, щоб критику з вас витиснути. Я її отримав. Тепер з спокійною душею займаюся Береттою. Цього Мр-651К якось знайду в живу і помацаю. Про револьвер думку взяв на озброєння. Але загалом вийшло, що краще наших пісто крисів С11-С31 альтернативи для дешево й сердито немає. Я правильно розумію?
|
|
Trio 17.05.2017, 16:23 |
#79 |
| з альтернативи "дешево і сердито" мабуть нема (хоча мене самого С-шки задовбали). Ну беретта еліт 2, але це той самий кросман а там вже шукаєш, що тобі особисто треба і більше підходить
|
|
Av@kS 17.05.2017, 16:23 |
#80 |
Цитата Tpacep (  ) факт відсутності в команді даного озброєння може свідчити про те, що воно того не варте я так думаю, що даний пістолет просто ніхто не купляв.
До речі я ж не відписав, чого цю темку оживив. Як може Маха пам’ятає на перед останньому тренуванні у мене пістолет почав звук при пострілі видавати дивний. Виявилося, що в магазині ,Який я придбав у Трассера під ремонт була сильна пружина піджиму куль. Це та що велика. Вона запихнула другу кульку на крайку ствола. Тобто перша вище пішла а друга на пів діаметра стала на край. На стволі утворилася заусениця з надщербом. Так суть в тому, що я почав виставляти ствол і остаточно усвідомив, що купа в 15см на 15 м для С-31 супер результат. Ствол при пострілах не має постійного положення і гуляє у втулках. Мене це обурило в гарному сенсі. Я з запалом хотів вирішити це питання, але шлях там довгий і в нікуди. От вирішив знайти те що не буде з самого початку з стволом бовтанкою. Таким наче є МР-651, МР-654, МР-655 револьвери кросман. Ну і почав рити цю тему з усім завзяттям.Добавлено (2015.01.08, 23:58) --------------------------------------------- До речі про Сшки зараз створюю тему. Тому якщо , що го туди.
|
|