Crosman AK Comrade
|
|
Мюллер 28.04.2015, 20:48 |
#1 |
Шановне панство, прошу вашої поради, підказки у виборі і аналізі зброї) Пневматическая винтовка Crosman Comrade AK (CCA4B1) Емкость магазина 150 шариков Начальная скорость пули 180 Відео про нього тут https://www.youtube.com/watch?t=477&v=cB1RWKN0fW0
при выстреле выдаёт скорость вылета шарика ВВ — 180 м/с, а в некоторых случаях даже больше.
Полностью из пластика Настройка прицела Отъемный рожок-магазин Съёмный рамочный приклад Предохранитель: ручной Дульная энергия: не более 3 Дж Резервуар на 150 шариков ВВ Количество зарядов: 22 шарика ВВ
https://hunter.rozetka.com.ua/ua/crosman_CCA4B1/p1608742/ антуражності новачкам ж тоже хочеться
Повідомлення відредагував Мюллер - Вт, 28.04.2015, 20:54
|
|
Maha 28.04.2015, 21:42 |
#2 |
На вигляд пласмасова цяцька, але виглядає антуражно.От наприклад 1077 теж пласмаска,але ефективний напівавтомат і популярний!Є нюанс в хардболі дозволена швидкість шарами не більше 160м\с (пулькоми 180м\с.). Внутрянка такаж як у всіх пістолетів Кросман,а отже проста та доволі живуча. Доказано та перевірено ! Моя думка така - для початку піде.+ ціна не висока для новока. Я б взяв таку цяцьку і відіслав мастерам,щоб понизили швидкість до 160м\с. От тут є оговорення цього "чуда". http://hardball.in.ua/forum/viewtopic.php?f=57&t=3921&start=75 Тут більш хардбольне відео. https://www.youtube.com/watch?v=cB1RWKN0fW0 Думай вирішуй сам. Удачі !
|
|
Мюллер 28.04.2015, 22:07 |
#3 |
то выдео то саме, що кидав зверху, ти кинув))) та я через те що там багато хто їх продає, і там якийсь чувак на хардбольному форумі уже собі купив, то думаю у вас спитаю
думка, товаришів по команді важливіша, ніж їхня)))
Повідомлення відредагував Мюллер - Вт, 28.04.2015, 22:09
|
|
Av@kS 29.04.2015, 14:31 |
#4 |
Я тут http://hardball.in.ua/forum....art=100 писав. Він хлипким мені здався. Приклад у нього в пазах кріпиться. Все повністю з АБС пластику схоже. Армування не відчув. Бо коли трохи тиснеш його він грає так сказати. Якщо його не роняти і сидльно не кидати, то пуха зачотна. Легкий і повітряний на відчуття. Система перезарядки як стіл шторм. Відстріляв шари, потрусив і знову вперед. Там з ліва канал для шарів з затвором так сказати. Відсуваєш, натрушуєш, замикаєш. Пімпочка мала з пластику. Його потрібно брати і щупати так без толку обсуждати. На розетці він зараз по смачній ціні. Вони мабуть кросмани знову зкидають. Там є ще лот де Ак з пістолетом 1911 продається по акції. Хоча я не вірю в смачні ціни на розетці. Там десь підвох я думаю.
З приводу швидкості. Вони вказують як правило завищену. Потрібно міряти. Мені здається, що йому нічого робити не потрібно буде. Буде в района 150-160 м/с.
Повідомлення відредагував Av@kS - Ср, 29.04.2015, 14:34
|
|
Trio 29.04.2015, 15:22 |
#5 |
швидкість міряли. вона там реально до 190 доходить...
але судячи з ВХФ, вона дуже нестабільна. бо вже через 10-20 пострілів падає на 20 м.с.Добавлено (29.04.2015, 15:22) ---------------------------------------------
Цитата Av@kS ( ) Там є ще лот де Ак з пістолетом 1911 продається по акції.
гиги..два пістолета з однаковою нутрянкою і в різних шкурках в комплекті))))
|
|
Tpacep 29.04.2015, 16:30 |
#6 |
Цитата Trio ( ) дуже нестабільна. бо вже через 10-20 пострілів падає на 20 м.с. По моїм спостереженням, чим довший ствол у зброї на СО2, тим менша стабільність.
|
|
|
NEO 16.05.2017, 18:47 |
#8 |
Crosman Comrade AK (CCA4B1) при выстреле выдаёт скорость вылета шарика ВВ — 180 м/с, а в некоторых случаях даже больше. Подробнее: http://hunter.rozetka.com.ua/crosman_CCA4B1/p1608742/ - з прокламації Rozetka/ua Таж 1077, вкрай небезпечна на коливаннях температури навколишньої середи з коробки, давала перепади 140-200, але мягкими свинцевими закругленими кулями, кількість травмованих з цього "агрегату" мабуть найвища в харді, а це 180 шарами!!! до того ж нестабільно!!!
|
|
Bender 16.05.2017, 19:22 |
#9 |
Цитата NEO ( ) Crosman Comrade AK (CCA4B1) при выстреле выдаёт скорость вылета шарика ВВ — 180 м/с, а в некоторых случаях даже больше. Подробнее: http://hunter.rozetka.com.ua/crosman_CCA4B1/p1608742/ - з прокламації Rozetka/ua Таж 1077, вкрай небезпечна на коливаннях температури навколишньої середи з коробки, давала перепади 140-200, але мягкими свинцевими закругленими кулями, кількість травмованих з цього "агрегату" мабуть найвища в харді, а це 180 шарами!!! до того ж нестабільно!!! Так його потрібно даунгрейдити по швидкості. пиляти або пружину або ствол. Я купив собі недавно камрад і відправив його в Лубни на кастрацію ствола і попутню доробку. Зі слів Діми з Лубнів на його камраді скачки швидкості + - 5мисів але то в варіанті з великим CO2 балоном. Я свій поки буду залишати на стоковому живленні результат напишу тут коли його протестую. P. S. Пробував грати з апнутим камрадом на Лютіжі рік назад - однозначно пригодна для харду цяцька.
|
|
oFF 16.05.2017, 23:28 |
#10 |
Цитата Bender ( ) відправив його в Лубни на кастрацію ствола Crosman AK Comrade Castrat
|
|
Bender 05.06.2017, 15:33 |
#11 |
Сьогодні перший раз грав зі своїм камрадом. Хрона не було тож прийшлось вірити Вульфу на слово. Перший тестовий постріл з приблизно 10 метрів в мою ногу - в результаті звичайне хардбольне попадання. По точності дуже порадував. Фрагів трихи назбирав. За тренування без престрілки використав три звичайні балони, але стріляв багато. Всім хто вагається брати чи ні раджу брати!
|
|
Black 21.07.2017, 09:49 |
#12 |
Всім привіт! Купив собі камрада АК і замовив деталі у Л.Вульфа, буду сам доробляти. От тільки ніяк не вирішу що обрізати: ствол чи пружину!!! Чесно кажучи на ствол рука не піднімається. Підскажіть якщо пружину то скільки її витків обрізати?
|
|
Tpacep 21.07.2017, 10:26 |
#13 |
Цього тобі ніхто не підкаже. Обрізай по 1...1,5 витка і заміряй через хрон (він зараз у Махи). Не допоможе обрізка пружини, будуть стрибки швидкості - тоді вже доведеться вкорочувати ствол.
P.S. Можу дати перезаправки для експериментів, але сьогодні після 15.00 мене в Києві вже не буде. Якщо обережно збирати-розбирати корпус при підгонці пружини, то можна не стравлювати і одноразовий балончик. Балонний відсік тримається за газову камеру на двох штифтах - от їх виймати не треба!
|
|
Av@kS 23.07.2017, 13:10 |
#14 |
В камраді ріжеться ствол. Набирай Вульфа, взнай точну довжину. При підрізці пружини буде не стабільна швидкість. Порізавши пружину ти зміниш її силову діаграму. Підрізаний ствол ставиться у втулку, бо інакше він впаде в середині камраду.
|
|
Bender 23.07.2017, 16:50 |
#15 |
Цитата Av@kS ( ) Набирай Вульфа, взнай точну довжину. Ріж і не переживай. В мене на камраді Вульф відрізав 15 см. скільки лишилось не міряв. Але швидкість сталв стабільно наша.
|
|
Maha 23.07.2017, 22:29 |
#16 |
А Тайсон не різав ствол, а різав пружину і все в нього норм. Спробуй, як каже Трасер, якщо все одно будуть скачки, тоді починай малими шматками різати ствол і міряти на хроні.
|
|
oFF 24.07.2017, 11:21 |
#17 |
але спочатку пружину запасну знайди, бо і ствол і пружина порізані будуть)))
|
|
Black 24.07.2017, 22:39 |
#18 |
Я, якщо правильно зрозумів, то обрізка пружини зменшить використання газу на постріл. Балончика вистачить на більше пострілів? Але при цьому дальність польоту шарика зменшиться?!
|
|
oFF 24.07.2017, 22:57 |
#19 |
дальність зменшиться в будь-якому разі... швидкість же ж зменшується. Просто обрізання ствола вроді як впливає на точність, але це на наших швидкостях і дистанціях не суттєво. Думаю що навіть криса по точності не далеко відривається. Ну це я так думю, а я іксперд той ще.
|
|
Bender 24.07.2017, 23:21 |
#20 |
Цитата Black ( ) Я, якщо правильно зрозумів, то обрізка пружини зменшить використання газу на постріл. в теорії все правильно але ХЗ скільки воно тобі зекономить газу.
Цитата Black ( ) Але при цьому дальність польоту шарика зменшиться?! так і дальність і точність у порівнянні зі стоковим камрадом зменшиться, але того що залишиться для харду тобі вистачить. То чисто IMHO але я б з різаною пружиною переживав би що дірок в людях нароблю. Та й гемору меньше, стволик відрізав і все.
|
|