Бюджетные наколенники
|
|
Tpacep 29.10.2019, 18:06 |
#21 |
Підвернувся цікавий лінк - https://airsoft.ua/showthread.php?t=31607
Якраз поламався один мій наколінник (вирвалась заклепка-ґудзик, за яку чіпляється нижній ремінець, а поставити її назад без розтину наколінника не вийде). Тепер в роздумах, що робити. Звичайно, можна якось збочитись і втулити ту заклепку на місце, але вже давно хочу відмовитись від такої системи кріплення взагалі і кріпити наколінники на штани, щоб не перетискали і не парили ноги. Вище в цій темі був описаний досить простий спосіб нашити на штани ґудзики і кріпити наколінники за них:
Цитата Morbidal ( ) Я такое уже себе сделал, только базовые резинки срезал полностью, нашил тугие петли по углам наколенников. Главное - пуговицы нашить на швы, чтобы не повырывало...
У Тайсона бачив самопальні інтегровані коліна, зроблені з типу таких, як мої. Теж цікаво почути відгуки.
|
|
oFF 30.10.2019, 13:34 |
#22 |
Та це ж давно пройдена тема... вже більшість собі на коліна понашивали ці наколінники і забули про них.
|
|
Tpacep 30.10.2019, 14:37 |
#23 |
Ні, я розумію, що це вже не ноу-хау, просто мав на увазі, щоб Тайсон поділився технічними подробицями (стаціонарно вшиті чи знімаються, зафіксовані липучками чи вільно сидять в тій кишені, чи не заважають згинати ногу, які мінуси і т.д.). Питаю, бо не хочу викидати свої наколінники, які виявились досить якісними і не вбились вхлам за стільки років. Вони ще послужать та й захищають все ж таки краще, ніж м'які-інтегровані (як по тому лінку вище).
Повідомлення відредагував Tpacep - Ср, 30.10.2019, 16:43
|
|
Tpacep 28.12.2019, 00:11 |
#24 |
"Раз відгуків нема - значить, воно того не варте" - вирішив я і поремонтував штатне кріплення (поставив ґудзик на місце). До речі, це виявилось простіше, ніж здавалось (розпорювати і зашивати багато не довелось), зовні теж нічого не змінилось.
|
|
Trio 30.12.2019, 02:33 |
#25 |
найкращі наколінники мабуть таки інтегровані у штани
|
|
Tpacep 30.12.2019, 16:08 |
#26 |
Так, не спорю. Я про те, що саме такі, як в мене, не варто вшивати на штани, мабуть (Тайсон же не схотів поділитись своїм досвідом ). Думаю, для інтегрованих краще, щоб пластикова чашка була гнучкою, а у мене і Тайсона чашки дубові.
|
|