Напередодні прогноз обіцяв дрібний дощ на весь день, але правильно ми зробили, що його не послухали. Погода була суха, комфортна і трохи вітряна. Вітер не сильно заважав на наших дистанціях, зате добре вентилював маски.
Було четверо наших (я, Офф, Хімік, Masesk), двоє Соколів та Ірландець.
Офф тут поза кадром, він - за апаратом. А ось і він:
Відповідно, поділились 4х3. У нас кількісна перевага, але Хімік лише з пістолетом (його Дрозд не вдалося налаштувати), а Masesk грав вперше зі своїм новим ТАС45, до якого не міг толком прикластись.
Зіграли 5 динамічних зустрічних боїв. Динамічних, якщо не рахувати одного кемпера
Ми (Заград) виграли всі бої, проте не завжди діяли командно і як наслідок мали великі втрати. Основні ж причини нашого успіху - помилки суперників, трохи фарту і отого горезвісного кемперства. Ну а в особистому заліку для мене цей день був найрезультативнішим за весь час в хардболі. Особливо потішив перший зроблений фраг з лівого плеча - недарма тренувався І буду продовжувати, бо ще є куди рости...
Ну а коли я фактично на виду у Ірландця за якихось 20 м від нього в положенні лежачи розвертався у його бік з кутовою швидкістю 90 градусів за 10 секунд - це момент з тих, що запам'ятаються надовго І ще раз доводить, що флектарн - непогане камуфло і для такої місцевості.
А на завершення цього позитивного дня було вручення Хіміку командної нашивки:
P.S. До речі, шевроном її називають неправильно (це вже з розряду "магазин/обойма" ).