|
Тренування 12-13 липня
|
|
Trio 12.07.2014, 23:53 |
#21 |
| Helvig, може я тобі щось з прокатного камуфла візьму?
|
|
Maha 13.07.2014, 00:31 |
#22 |
| Як завжди, в 9.00 на Лісовій !
|
|
Av@kS 13.07.2014, 00:34 |
#23 |
| Я думаю спізнюся і буду пізніше, бо в нас тут вечір футболу. Рано тяжко буде встати.
|
|
|
|
Jason_dinAlt 13.07.2014, 01:29 |
#25 |
Я буду. На превеликий жаль, не встигаю дошити РПС, так хотів у ній побігати . Готові тканинні пакети, ще треба нашити стропи "MOLLY", ремені, пряжки, фастекси. На тренування можу принести зразки матеріалів, з яких буде виготовлена РПС, може когось зацікавить. Фото будуть папізже, коли дороблю. Кубика, на жаль, також не встиг зібрати. Я просто фізично все не встигаю.
|
|
Trio 13.07.2014, 20:58 |
#26 |
всім дякую за тренування. пограли непогано, але є відчуття, що чогось не вистачає. чи сценаріїв нових, чи вже щоб всі нарешті доекіпірувалися...сам не знаю..
|
|
Maha 13.07.2014, 23:43 |
#27 |
| І те і інше. Одне з вражень про гру створює зручність екіперовки.
|
|
Av@kS 14.07.2014, 02:15 |
#28 |
| Коротше кажучи поки що є незадоволеність потреб. Але , що це є за потреби? Сам не розумію, чи екшену не вистачає чи що? Мені дуже сподобалося відпрацювання взаємодії в колонні. Може це є один з напрямів задоволення потреб в екшені? Також мені не вистачає дуелі на пістолетах. В дуелі є і м’ясо і екшн і робота в плані тактики, відпрацювання коли метикуєш за короткий час , і таке інше. Можна попрацювати над тим, щоб дуелі на пістолетах були як розминка перед боєм. Я вважаю, що така річ бодрить. Або ж ввести дуель по бажанню після бою, якщо хто не настрілявся і не задоволений. До того ж привід невідпрацьований СО2 спустити після боївки. А не тупо клацати на мертвятнику.
|
|
Jason_dinAlt 14.07.2014, 10:54 |
#29 |
Спасибі всім за тренування. Особливо Максу за можливість постріляти з беретти Як на мене, один з найкращих пістолів для харду)))
|
|
Trio 14.07.2014, 11:12 |
#30 |
Av@kS, екшн з'явиться як раз тоді, коли команда буде повністю екіпірована і зіграна. зараз же повністю екопірований лише основний склад команди. дуелі на пістолетах. ну добре, як елемент можливо і варто. але якщо ми прагнемо реалістичності, то треба мати на увазі, що пістолет - це "особиста зброя". пістолет бійцю потрібен для того, аби дістатися автомату, ну або що в нього там ще є, якщо він його десь завтикав. прицільна дальність пістолету - 20 метрів.
не думаю, що дуелі на пістолетах додадуть екшену. а от нові сценраії на нових ландшафтах - додадуть. я розумію, що тобі не подобається, що тебе вбивають і ти не маєшможливості відповісти, бо ти з пістолем. але такий "удєл" новачків. ремонтуй беретту і почнеш наш всіх нагибати
а, ну так, ще треба трошки швидше збиратися на боївку. не кажу менше триндіти, адже ми на тренування і потриндіти приходимо)) і температуру ще б понижче)) а то зайвий раз повзати не хочеться)))
Повідомлення відредагував Trio - Пн, 14.07.2014, 11:14
|
|
Av@kS 14.07.2014, 11:48 |
#31 |
| Я не проти, що мене часто хлопають. З приводу того, що я часто гину я не всерйоз, а з елементом жарту і сарказму тоді писав. Я розумію, що потрібно вчитися рухатися і маскуватися. Чим краще я це буду вміти, тим менше гинутиму. Я це все розумію. У мене реальна 1 проблема: я не бачу далеко. І з захистом обличчя у мене не вирішено, бо я шукаю варіанти впихнути під захист окуляри, бо лінзи брати не хочу. Як би я міг далеко бачити, то помічав супротивника і намагався б підлазити з пістолетом. Мені імпонує протистояти сильнішому супернику, бо тільки так підвищуються вміння і майстерність. Але якщо я не бачу нічого, то я гину як сліпе кошеня.
|
|
Av@kS 14.07.2014, 11:49 |
#32 |
| Під екшеном я підрозуміваю, що іноді дійсно хочеться порубатися. Мені здається у всіх таке бажання іноді проскакує.
|
|
Av@kS 14.07.2014, 11:57 |
#33 |
| З приводу розмов на тренуванні, то без інструктажів і лекцій тренування буде просто грою. Я вважаю, що такі люди як були вчора потрібні. Паша і Льоша здається. Дуже цікаво було реально. Хотліося б робити так систематично. Тобто лекція+практика. При чому лекція викладена людиною з бойовим досвідом це корисно. Це реально левел ап для бійців команди. Сам по собі скажу, що не можу заставити себе читати літературу по нашій справі. А тут все докладно розповіли з прикладами і т.д. Також вважаю потрібно наприклад, коли бродимо по лісі, не просто ходити, а ходити бойовим порядком, щоб відпрацьовувалася взаємодія. Ну і т.д.
|
|
Trio 14.07.2014, 12:01 |
#34 |
Av@kS, ти знаэш, скажу по собі, адже ліве око в мене бачить дуже погано (по суті воно е задіяне в грі майже), а праве за час навчання в могилянці підсіло. тож для мене побачити супротивника теж завжди було проблемою. я ж тому і граю з оптикою, бо так мені легше побачити супротивника. втім, за час гри в хард в мене покращився зір + вчора наприклад я побачив в кущах Павла без оптики, а так - очима. чого раніше не зміг би.
спробуй зробити собі звичайну маску з пейнтбольної і поставити туди кулер, який би обдував лінзу маски і окуляри.
|
|
Bender 14.07.2014, 12:42 |
#35 |
Av@kS, ти бігаєш у моїй колишній масці, там лінза уже капец потерта. Я з нормальним зором через неё фігово бачив Ти б в першу чергу занявся маскою, а потім вже вооружався до зубів поломаними стрілялками
|
|
Jason_dinAlt 14.07.2014, 15:23 |
#36 |
Av@kS, я теж погано бачу, але одягнуті під маску окуляри вирішують цю проблему
|
|
Av@kS 14.07.2014, 18:18 |
#37 |
| З поломаними стрілялками так вийшло. Ну люблю я іноді попорсатися і поремонтувати.))) Але не завжди, бо робота в мене ремонтувати всяке. Дістає. З маскою розберусь як тільки феншуй прийде на неї. Самому не комільфо в прокатці бігати. Да й перчі хочу взяти зимовий бундес. Мої гут і дуже зручні, але кисть не захищають. Хоча дуже зручні.
|
|
Av@kS 14.07.2014, 18:19 |
#38 |
| Язоне, як ти впихуєш окуляри під маску? Я намагався, але ледь дужки не зламав.
|
|
Jason_dinAlt 14.07.2014, 20:21 |
#39 |
Цитата Av@kS (  ) Язоне, як ти впихуєш окуляри під маску? Я намагався, але ледь дужки не зламав. Мовчки Але дужки на вуха давлять, доводиться терпіти.
Повідомлення відредагував Jason_dinAlt - Пн, 14.07.2014, 20:21
|
|