|
Тренування 6-7 грудня
|
|
Av@kS 07.12.2014, 01:39 |
#21 |
| Трасер, візьми хрон будь ласка. Потрібен мені для замірів.
|
|
Trio 07.12.2014, 02:08 |
#22 |
Колян, тобто в тебе є?тобто в тебе і дозвіл на зброю є?
Av@kS, невже беретта?????
Тим часом, закінчив останні маніпуляції з прикладом. трохи в одному місці переборщив з фарбою, але сподіваюся, нічого страшного не станеться
|
|
Trio 07.12.2014, 18:57 |
#23 |
дякую всім за гру. якщо опустити ті речі, які реально і треба виправляти і пов'язані з ними технічні моменти, я вирішив, що я всім задоволений) а тренуванням так тим більше. шкода лише, що руки мерзли і прохолодно було. ну і грати довелося без вторички..
а так все круто.
дякую за вино і гілнтвейн Офу. і плануємо наступного тижня)
і треба добре подумати про київську міжкомандну зустріч...
|
|
Av@kS 07.12.2014, 19:49 |
#24 |
В знаки далася суттєва перерва. НА початку був капець який не зібраний. Але вже на 2й бій увійшов в тему. Зимовий овраг чи як його там сподобався. Для мене це відкриття зими. Пропоную повторити на пістолетах. Цікава місцина з чітко вираженими межами і є де маневрувати без далеких пробіжок. Такий собі мікрополігон для відпрацювання тактики. Також мені сподобався берег озера, яким можна заходити в тил. Ну там де мене Колян дістав кулею пущеною за пагорб по кривій.
Мені місце сподобалося. Хочу там ще пограти.
З Береттою буду розбиратись і маску зроблю. Пора міняти їй карму))) Хоч знову я без фрагів, але мені сподобалося, було супер. Дякую всім
|
|
Trio 07.12.2014, 20:45 |
#25 |
на пістолетах я проти. в лісі немає сенсу грати на пістолетах. в будинку - так. в лісі - ні. роби беретту.
я не проти зіграти там ще раз. але не на пістолетах.тим більше, на пістолетах ми там вже грали.не вставило.
|
|
oFF 07.12.2014, 21:44 |
#26 |
Неймовірно втомлений сижу дома, але довольний як слон!!! Всім дякую за гру і за поздоровлення!
|
|
Tpacep 08.12.2014, 01:37 |
#27 |
Дякую присутнім за тренування! Окреме Оффу і Хелвігу - за гарячу їжу і питво, а також відповідальній за багаття Тані
Незважаючи на погодні умови, так-сяк хардитись можна. Правда, зима накладає свій відбиток на процес. Ну, із запотіванням - зрозуміло... Зимовий маскхалат допомагає залишатись непоміченим, але для цього потрібно багато часу проводити лежачи в снігу, що доволі мокро і холодно. Отже, є потреба в утепленні верхньої частини ніг, паху, живота, передпліч. СО2 взимку - окрема історія... Криса плювалась на рівні 100 мисів, про короткостволи взагалі мовчу... Щоправда, на Коляновий Дрозд, схоже, це не розповсюджується Виносив нас "багато і добротно"© Особливо, в заключній боївці. Залишитись одному проти 4 противників (2є з яких озброєні гвинтівками), та вийти переможцем - "могут нє только лишь всє" Браво, респект і уважуха!
П.С. Колян, але фотки все одно виклади!
|
|
Koljan 08.12.2014, 09:46 |
#28 |
| дай свою електронку. я загружу через екс уа и дам ссилку.
|
|
Trio 08.12.2014, 12:04 |
#29 |
| так кинь сюди посилання з екс уа
|
|
Koljan 08.12.2014, 12:16 |
#30 |
| ок. увечері зкину
|
|
Hеlvig 08.12.2014, 17:40 |
#31 |
| Трасер, я тут подумав про твій маск халат. Поки ти лежав, тебе не було видно, але якщо сидів, то палився добре. В той же час Колян у його ДПМі в навпроти гілок сосни зливався з пейзажем добряче. Може варто спробувати користувати тільки штани, вони будуть зливатися зі снігом, а верх губитися на фоні дерев, ну хіба що на парку ще намотати окремі елементи білого. Бо цільний костюм швидше підійде до лежачих розвідників, і карело-фінського пейзажу, де сніг не тільки під ногами, але й на гілляках дерев. А ще зачотно палився ОФФ з його горкою і білим шоломом. Однознасзначно верх тра темніший, а низ білий.
|
|
Trio 08.12.2014, 20:47 |
#32 |
Цитата Helvig (  ) Може варто спробувати користувати тільки штани, вони будуть зливатися зі снігом, а верх губитися на фоні дерев, ну хіба що на парку ще намотати окремі елементи білого.
прийшло ось що в голову. в маскхалаті не треба ховатися за деревами. якщо в камуфляжіми тримаємося по далі від відкритих місцевостей, то тут, думаю, навпаки треба лягати на якнайбільш відкриті місця, де побільше снігу і поменше рослинності. по-перше, там маскуваиме краще, а по-друге, там шукати не будуть
|
|
Koljan 09.12.2014, 00:18 |
#33 |
| фото кинув в командний розділ
|
|
Hеlvig 09.12.2014, 11:07 |
#34 |
| фотки качнув. Може щось у альбом завантажити, бо там обличчя без масок. Як хто не проти, то я закину.
|
|
Trio 09.12.2014, 12:12 |
#35 |
| я не проти. в який альбом?
|
|
|
|
Av@kS 09.12.2014, 19:20 |
#37 |
| Фото зі мною прошу не кидати. Прошу правильно зрозуміти.
|
|
Tpacep 09.12.2014, 21:43 |
#38 |
Якщо хто проти, то на фотках обличчя можна і замалювати Особисто мені - пофіг
За фотки дякую! Забілився я таки непогано. Жаль, що то не дуже допомогло мені по грі. Був напівсліпим плювалкою
|
|
Maha 09.12.2014, 23:21 |
#39 |
Дивився фото і от що я скажу - вперше бачу нашу команду на зимньому фоні. Доволі не погано виглядає. Приємно.
|
|