Київська хардбольна команда "ZAGRAD"


Посидєлки перед новим роком
Koljan
14.12.2015, 16:06
#1
Комради, тут така думка: можливо нам зібратися десь під новий рік. Давно вас не бачив, та й ви якось менше здибуєтеся. Часу до НР в нас залишилося не так вже й багато. З варіантів залишається дві неділі, власне, 20 або 27 грудня. Судячи з усього 27 всі будуть зайняті (можливо помиляюся). Тому залишається взагалі лише ця неділя. Що скажете?
Tpacep
14.12.2015, 17:06
#2
Я за 27 грудня. Це логічніше, бо ми завжди збирали наш командний корпоративчик на останніх вихідних року. До того ж, на цих вихідних, як мінімум, Маха буде відсутній.
Bender
14.12.2015, 17:14
#3
Як раз думав запропонувати, Колян випередив,
Я зможу 27-го!

P.S.
Наскільки я знаю Маха і 27-го не зможе.
Hеlvig
14.12.2015, 20:41
#4
Я теж за 27 грудня.
Maha
14.12.2015, 21:39
#5
Я за 27.
oFF
15.12.2015, 00:06
#6
Я тоже за!
Koljan
15.12.2015, 12:59
#7
Ну значить і я за 27!
Av@kS
16.12.2015, 11:34
#8
27.12 +1
Koljan
21.12.2015, 16:46
#9
Хто має казанок? на літрів етак 3-5? можна буде щось зварити в неділю. припустимо бульон. ну і взагалі, треба вирішити хто що бере. чи будемо просто брати кожен що хто хоче?
Tpacep
23.12.2015, 11:45
#10
Мабуть, ніхто не має. В мене - лише малий солдатський. В кого ще є такі - беріть, якось обійдемося.
З продуктів думаю взяти звичні сало, хліб, цибулю і картоплю (запечемо у фользі). Чи маринуємо м'ясо на шашлики?
Випивку, як завжди, беремо індивідуально на свій смак.
Хто буде відповідальний за чаювання? Треба сам чай (в пакетиках чи розсипом), цукор, лимончик, якесь печиво чи вафлі.
Хто візьме пару пару баклаг води? Логічно, щоб це був хтось на авто (Маха, Хелвіг).
Trio
23.12.2015, 12:17
#11
Tpacep, в Мюллєра є казанок. інфа 100%
Maha
23.12.2015, 12:41
#12
Я можу взяти 2 баклаги води -10л. Візьму фрукти.
Av@kS
23.12.2015, 14:29
#13
Чай розсипом, цукор є. Печиво якесь придумаю. Лимончика не буде.
Koljan
23.12.2015, 16:20
#14
Можна взяти ще якихось ковбасок пожарити. Якщо буде казанок, то можу зробити смачний плов (там багато не треба інгредієнтів). Або бульйон зварити. На холоді теж в самий раз. Хоча тьху ти, який там блін холод. Навіть морозу нема, дожилися. Скоро пальми прикрашати будемо (вибачайте за оффтоп).

Додано (23.12.2015, 15:20)
---------------------------------------------
Там ще в неділю має бути Борман ( я його нині бачив). Божився що точно буде. Стосовно Макса з Биківні ще не знаю. Я йому пропонував теж. Ще напишу Сілентіуму.

Tpacep
23.12.2015, 23:51
#15
З літа застоялось 1,5 л домашнього вина, але скисло :( Хто в курсі, якщо його прокип'ятити - на глінтвейн піде?
Trio
24.12.2015, 01:22
#16
Tpacep, спробуй))) винний оцет до речі, як роблять??
oFF
24.12.2015, 02:01
#17
Я думаю що ніхто не буде проти якщо я принесу гроші і на місці буду докупляти те чого не вистачає.
Ще дзвонив вчора Швець, переживав що багато пропустив, казав що роботою завалений був. Думаю він тоже хоче в неділю приєднатись.
Bender
24.12.2015, 11:33
#18
Цитата oFF ()
на місці буду докупляти те чого не вистачає.

Та там на місці навіть магазина нормального нема. Як хочеш звичайно.
Я думаю рибу замаринувати, і овочів взяти.

День короткий пропоную збиратись на годин 10.
Koljan
24.12.2015, 11:48
#19
Винний оцет на глінтвейн не піде. Краще прибережи його собі і в майбутньому додавай при маринуванні мяса. Класна штука виходить. А стосовно глінтвейна, то вже на мсці купимо якщо що вино

Додано (24.12.2015, 10:37)
---------------------------------------------
Bender, я за 10

Додано (24.12.2015, 10:48)
---------------------------------------------
Bender, замаренуй товостолоба! недавно замаренував і запік у фользі на вуглях. смачно і прикольно вийшло.

Повідомлення відредагував Koljan - Чт, 24.12.2015, 11:49
Bender
24.12.2015, 12:00
#20
Цитата Koljan ()
Bender, замаренуй товостолоба! недавно замаренував і запік у фользі на вуглях. смачно і прикольно вийшло.

та в мене своя метода. Я товстолоба просто взагалі не їм.