|
Посидєлки перед новим роком
|
|
Koljan 14.12.2015, 16:06 |
#1 |
| Комради, тут така думка: можливо нам зібратися десь під новий рік. Давно вас не бачив, та й ви якось менше здибуєтеся. Часу до НР в нас залишилося не так вже й багато. З варіантів залишається дві неділі, власне, 20 або 27 грудня. Судячи з усього 27 всі будуть зайняті (можливо помиляюся). Тому залишається взагалі лише ця неділя. Що скажете?
|
|
Tpacep 14.12.2015, 17:06 |
#2 |
| Я за 27 грудня. Це логічніше, бо ми завжди збирали наш командний корпоративчик на останніх вихідних року. До того ж, на цих вихідних, як мінімум, Маха буде відсутній.
|
|
Bender 14.12.2015, 17:14 |
#3 |
Як раз думав запропонувати, Колян випередив, Я зможу 27-го!
P.S. Наскільки я знаю Маха і 27-го не зможе.
|
|
Hеlvig 14.12.2015, 20:41 |
#4 |
| Я теж за 27 грудня.
|
|
Maha 14.12.2015, 21:39 |
#5 |
| Я за 27.
|
|
oFF 15.12.2015, 00:06 |
#6 |
| Я тоже за!
|
|
Koljan 15.12.2015, 12:59 |
#7 |
| Ну значить і я за 27!
|
|
Av@kS 16.12.2015, 11:34 |
#8 |
| 27.12 +1
|
|
Koljan 21.12.2015, 16:46 |
#9 |
| Хто має казанок? на літрів етак 3-5? можна буде щось зварити в неділю. припустимо бульон. ну і взагалі, треба вирішити хто що бере. чи будемо просто брати кожен що хто хоче?
|
|
Tpacep 23.12.2015, 11:45 |
#10 |
Мабуть, ніхто не має. В мене - лише малий солдатський. В кого ще є такі - беріть, якось обійдемося. З продуктів думаю взяти звичні сало, хліб, цибулю і картоплю (запечемо у фользі). Чи маринуємо м'ясо на шашлики? Випивку, як завжди, беремо індивідуально на свій смак. Хто буде відповідальний за чаювання? Треба сам чай (в пакетиках чи розсипом), цукор, лимончик, якесь печиво чи вафлі. Хто візьме пару пару баклаг води? Логічно, щоб це був хтось на авто (Маха, Хелвіг).
|
|
Trio 23.12.2015, 12:17 |
#11 |
| Tpacep, в Мюллєра є казанок. інфа 100%
|
|
Maha 23.12.2015, 12:41 |
#12 |
| Я можу взяти 2 баклаги води -10л. Візьму фрукти.
|
|
Av@kS 23.12.2015, 14:29 |
#13 |
| Чай розсипом, цукор є. Печиво якесь придумаю. Лимончика не буде.
|
|
Koljan 23.12.2015, 16:20 |
#14 |
| Можна взяти ще якихось ковбасок пожарити. Якщо буде казанок, то можу зробити смачний плов (там багато не треба інгредієнтів). Або бульйон зварити. На холоді теж в самий раз. Хоча тьху ти, який там блін холод. Навіть морозу нема, дожилися. Скоро пальми прикрашати будемо (вибачайте за оффтоп). Додано (23.12.2015, 15:20) --------------------------------------------- Там ще в неділю має бути Борман ( я його нині бачив). Божився що точно буде. Стосовно Макса з Биківні ще не знаю. Я йому пропонував теж. Ще напишу Сілентіуму.
|
|
Tpacep 23.12.2015, 23:51 |
#15 |
З літа застоялось 1,5 л домашнього вина, але скисло Хто в курсі, якщо його прокип'ятити - на глінтвейн піде?
|
|
Trio 24.12.2015, 01:22 |
#16 |
| Tpacep, спробуй))) винний оцет до речі, як роблять??
|
|
oFF 24.12.2015, 02:01 |
#17 |
Я думаю що ніхто не буде проти якщо я принесу гроші і на місці буду докупляти те чого не вистачає. Ще дзвонив вчора Швець, переживав що багато пропустив, казав що роботою завалений був. Думаю він тоже хоче в неділю приєднатись.
|
|
Bender 24.12.2015, 11:33 |
#18 |
Цитата oFF (  ) на місці буду докупляти те чого не вистачає. Та там на місці навіть магазина нормального нема. Як хочеш звичайно. Я думаю рибу замаринувати, і овочів взяти.
День короткий пропоную збиратись на годин 10.
|
|
Koljan 24.12.2015, 11:48 |
#19 |
Винний оцет на глінтвейн не піде. Краще прибережи його собі і в майбутньому додавай при маринуванні мяса. Класна штука виходить. А стосовно глінтвейна, то вже на мсці купимо якщо що вино
Додано (24.12.2015, 10:37) --------------------------------------------- Bender, я за 10
Додано (24.12.2015, 10:48) --------------------------------------------- Bender, замаренуй товостолоба! недавно замаренував і запік у фользі на вуглях. смачно і прикольно вийшло.
Повідомлення відредагував Koljan - Чт, 24.12.2015, 11:49
|
|
Bender 24.12.2015, 12:00 |
#20 |
Цитата Koljan (  ) Bender, замаренуй товостолоба! недавно замаренував і запік у фользі на вуглях. смачно і прикольно вийшло. та в мене своя метода. Я товстолоба просто взагалі не їм.
|
|