Интересные линки
|
|
Black 22.06.2017, 12:41 |
#301 |
Цікаві питання))) Результат здивував!!! Додано (22.06.2017, 12:41) --------------------------------------------- Цей Оракул про Дрозда прямо в точку попав)))
|
|
Av@kS 22.06.2017, 12:50 |
#302 |
Теж пройшов. Тест примітивний як ріг столу.
|
|
Tpacep 22.06.2017, 12:59 |
#303 |
Авакс, в наступний раз будеш ти командувати Випустимо з тебе дух командира на волю
В мене результати такі самі, але без командира. Мабуть, при виборі варіантів відповідей я був більшим реалістом
|
|
oFF 22.06.2017, 15:17 |
#304 |
Трасер, ти тут напевно один - козак) Бо решта мабуть одні гетьмани)))) в мене доречі така сама історія як в авакса)
|
|
Tpacep 22.06.2017, 16:13 |
#305 |
Тест задуманий цікаво (і навіть може трохи допомогти новакам при виборі зброї), але є 2 недоліка: 1. Малувато питань для точного визначення психотипу гравця. 2. В результаті має виводитись якась одна спеціалізація, а не 2-3.
P.S. Чи замутити й собі щось подібне (з правками і доповненнями)?..
|
|
Av@kS 22.06.2017, 16:46 |
#306 |
Ідея цікава, але єдина людина, з освітою близькою до психіатрії, кого я знаю - це Нео. Але він не психолог, а психіатр)))
Може його попросити зробити тест)))
Спеціалізація командир присвоюєть, бо там даєш відповідь на якесь із запитань, що якби свідчить про здатність приймати рішення. Але , так як це 1-2 питання без контексту, то я не сприймаю цей тест всурйоз.
Самим простим варіантом розробки такого тесту, це знайти дуже близький тест і просто вставити туди наші особливі моменти.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tpacep 13.02.2018, 13:09 |
#315 |
Іхтамсталоменьше.
|
|
Trio 13.02.2018, 17:55 |
#316 |
Maha, так, вже навіть Гіркін підтвердив. Сучасна війна. Арту "вимкнули" за півгодини дронами. Американська піхота у бій вступати не стала, відступила і викликала підтримку з повітря. Налетіли літаки та апачі. Блін, нам би так.
|
|
Maha 13.02.2018, 20:50 |
#317 |
Цікаво тепер який буде наступний крок гравців, чи буде отвєтка, якщо підбиття ізраільського літака, то це дуже слабо. Тепер всі побачили як можна бесідувати з росіянами. Ковтнуть, чи нє, побачимо. Хай там бавляться, тут спокійніше буде деякий час. Деякий час...
|
|
Trio 28.02.2018, 19:33 |
#318 |
Maha, не буде прямої отвєтки. Хіба що в Україні. та і в нас імовірність 50/50. Бо москальня досі в шоці від того, що сталося.
Чули про кокс в посольстві росії в Аргентині? :D
ще хочу десь поділитися, а кращої теми не знайшов. Ви є знаєте, що мені тут без харду сумно? От я і шукаю чим зайняти руки по вечорах. Ось зробив руків'я для ножа. Ніж мора №1. знаю, що я рукожопий, це моя перша спроба. тому сильно капцями не кидайтеся)))
https://ibb.co/cwfnXc
https://ibb.co/fVAAkx
Взагалі останнім часом підсів на ножі з фіксованим лезом. Подобаються вони мені. І з деревом працювати подобається, хоча я цього не вмію. Купив зараз точильний камінь (свою точилку в Україні лишив) буду вчитися точити ножі руками...
|
|
Tpacep 01.03.2018, 00:58 |
#319 |
Не фанат ножiв, але IМХО вигляд норм. Ти там знiчев'я хоч буратiно не вистругай! Бо Iлона ревнуватиме
Цитата Trio ( ) не буде прямої отвєтки. + Хiба що Макдональдс санкцiями обкладуть та розчавлять бульдозером пару контейнерiв айфонiв
Цитата Trio ( ) Чули про кокс в посольстві росії в Аргентині? Та вiд них вже нiщо не дивує.
|
|
|