Київська хардбольна команда "ZAGRAD"

Майдан. АТО. Війна...
Hеlvig
02.12.2013, 19:45
Так, сам тільки що почув...не дивився, але зреагував на знайомий звук. Страйк
Trio
02.12.2013, 19:46
є ще одна загроза - Рудік (ми його ще цього року не поминали) biggrin biggrin biggrin biggrin

він періодично робить вилазки на мою сторінку вк і коментить, коментить, коментить...переконував мене, що я фашист і вболівав за беркут biggrin
от він то нас і здасть biggrin biggrin
Hеlvig
А нє спєши ти нас хороніть...(с) Фристайл))))) може так статися( а я Вірю, що станеться) що ще він буде переживати, як би ми його не здали )))
Trio
дик, та станеться biggrin biggrin я ж не хороню...просто хронологічно розтягую - спочатку він нас, а за пару днів ми його biggrin biggrin
Trio
http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/22/7010564/

це кінець
Trio
02.12.2013, 19:47
Терміново, звернення одеського гумориста Михаїла Жванєцкого до народу України: "И так тонко складывается ситуация, что при гражданской войне мы опять будем бить друг друга: то есть беспайковый - беспайкового, низкооплачиваемый - бесквартирного, больной - больного. Ведь все мы и вы понимаете, что до них дело не дойдет и дачу их не найдешь. И опять дело кончится масонами, завмагами. армянами и мировой усталостью, которая и позволит всем вождям от районных до столичных снова занять свое место. Что они немедленно сделают с криком: "Дорогу пролетариату! Народ требует! Народ желает, чтобы мы немедленно сели ему на голову!" А мы с вами расчистим им путь своей кровью. Такие мы козлы, не умеющие жить ни при диктатуре, ни при демократии. - Не готовы наши люди, - говорят вожди. - Не готовы! Жить еще не готовы. Помирать не хотят, а жить не готовы. Вот я и предлагаю: не бояться помереть в этом веселом и яростном мире. Врагов не бояться. Кто бы ни пришел - уголовник или патриот, вождь или сексот. Кто первый ворвется в квартиру - он и перевернется. Свобода стоит того, а эта жизнь того не стоит. Мужество рождается от трусости. Первый пострадает, второй задумается. И меньше сидеть дома. Легче идти на контакты. Настало время контактов и политических знакомств. Искать своего, порядочного, которому тоже жалеть не о чем. Искать легко - по лицам. У порядочных есть лица, у непорядочных и там и там вместо лица задница... И сходиться. Все уже ясно. Когда появится правительство, удовлетворяющее нас, - нас не будет. Когда появятся законы, разрешающие нам, - нас не будет. А когда они войдут в действие - и детей наших не будет. Поэтому первое. Свалки не бояться - тогда ее не будет. Землю брать - тогда она будет. Свободу держать зубами. Вождей, живущих с нами параллельно, угробивших нашу юность, - давить. И ничего не бояться. Хватит кому бы то ни было когда бы то ни было распоряжаться нашей жизнью. Каждый сам знает, когда ее закончить." М. Жванецький
Strannik
Видели что на майдане? Там что то про пневматы, и страйкеров говорили... что мол страйкера на майдане валят ментов.
И теперь говорят ужесточат обращение с пневматическим оружием. И запретили продажу пневматов и огнестрелов. ПИПЕЦ БЛЯ!!!
Trio
далі буде.
Trio
В Польщі є такі соки, де під кришечкою завжди написане якесь слово і пояснення до нього. такий собі словничок (для дітей чи шо). чьогдні купив собі соку, відкрив кришечку і отримав слово....екстремізм...сік кагбе натякає...))))
Trio
https://www.youtube.com/watch?v=pV9eZJCRLio

польськомовну версію пісні показали всі канали в Польщі минулої суботи
Maha
21.02.2014, 19:38
Люди !!! Чи всі живі ,здорові ? Відпишіться.Хто знає,як там Аске ?
Hеlvig
23.02.2014, 15:18
Аске в поряді.
Trio
07.04.2014, 00:04
блін..хоч додому не повертайся. прийшов, а тут такі новини
Hеlvig
07.04.2014, 00:26
Які новини, що я пропустив?
Trio
07.04.2014, 00:46
Донецьк, Харків, Луганськ. сепаратистські мітинги, захоплення ОДА
Hеlvig
07.04.2014, 01:03
та не ведись, все норм. Я б спочатку зібрав весь цей сепаратор у одній будівлі, а потім тма і закрив.
Trio
07.04.2014, 01:24
Helvig, ну не скажи...я теж думав, що в КРиму норм..хоча в Криму,звичайно, військові були...
Hеlvig
07.04.2014, 17:05
схоже у Луганську так і зроблять
Trio
19.04.2014, 02:49
у зв'язку із недавніми новинами пропоную ще одне нововведення в харді. команда ЗАГРАД повним складом висувається в Донецьку область і зрубає бабло за російських ГРУшників. потім апгейдить всю свою снарягу (або роздягає грушників) і виходить на новий рівень..

о! і ще одне! у нас же є кадри, які ГРУ моделюють? може заявимося до них на тренування, коли вони будуть у повній снарязі, да здамо як сепаратистів?і в Донецьк їхати не доведеться... biggrin biggrin biggrin
Hеlvig
30.04.2014, 11:12
Хлопці, схоже, що слово "зрада" скоро стане найпоширенішим в Україні sad Бездіяльність гірше війни...Заздрю Аске, він хоч якось у процессі. Доречі, хто з ним мав якійсь контакт, бо я намагаюся до нього додзвонитися, аме він не бере телефони?