Катакомби в Одесі 2018
|
|
|
Black 10.02.2018, 19:51 |
#2 |
Я хочу і буду, завадить лише падіння на землю метеорита)))
|
|
Maha 14.02.2018, 12:11 |
#3 |
Цитата Black ( ) падіння на землю метеорита))) Додано (14.02.2018, 11:11) --------------------------------------------- Катакомби переносяться на літо, типу пограти і покупатися в морі. На весну будемо думати зробити якусь регіоналку тут на місці.
|
|
Trio 14.02.2018, 20:12 |
#4 |
невже я хоч кудись потраплю)))))))))
|
|
|
Vakula 11.07.2018, 16:11 |
#6 |
Я не зможу. Робота.
|
|
Trio 11.07.2018, 18:55 |
#7 |
Maha, я попередньо +
|
|
|
Maha 03.08.2018, 11:54 |
#9 |
Їдемо втрьох Тріо, Чорний, я. Виїзд від мене(домовлялися так) в суботу 4.00 ранку.Вечеря спільна, беріть воду кожен на себе. Погода наче буде теплою.
Повідомлення відредагував Maha - Пт, 03.08.2018, 11:56
|
|
Tpacep 03.08.2018, 12:53 |
#10 |
Вдало вам з'їздити! І бережіть голови в тих катах, бо вони мабуть не розраховані на середньостатистичний зріст нашої команди
|
|
Tpacep 08.08.2018, 09:27 |
#11 |
То розкажіть щось! Може наступного разу і мені захочеться в зомбіленд...
|
|
Maha 10.08.2018, 15:49 |
#12 |
На пів дорозі виникли технічні проблеми з авто, але потихеньку доїхали. Зустріли тепло накормили гарячим супом, загальний збір і в кати. Кати являються собою отвід в пагорбові 2.3на3м.Загальна висота катів від, приблизно, 2.3м до 1.7м(місцями під ногами уламки стін) ширина різна є візькі проходи є широкі зали- це такий собі лабіринт мінотавра. Колись законно, а зараз незаконно добувають ракушняк для будівництва, робітники вирізаючи такі блоки сформували цей лабіринт. Температура була комфортною, 5м заглибився з вулиці всередину і відразу відчуваєш різкий перепад темпр.Там повна темрява, трохи сташновато усвідомлювати, що йдеш в невідомість, де не де стоять свічки як основні орієнтири.По сценарію в катах гуляють три зомбаки, чуваки в костюмі скелетів зроблених з світловідбиваючої стрічки, вони полюють за заблукавшим людом і видають страшні крики. Я коли перший раз зіткнувся з ними і підсвітив його фонарем, то посправжньому злякався, бо оргии спеціально не попередили, як буде виглядати зомбак. По сценарію треба назбирати коштовне каміння, яке розкидане по всіх катах і обміняти в жида-персонаж на скрутку римських свічок з яких можна вбити зомбака і забрати у нього артифакт. Хто збире два артифака, той виграв.Ми встигли купити одну скрутку і знайти парк цінних конвертів, противник був швидший, вони перші завалили двох зомбаків і виграли. Потім ще зіграли два рази по 15хв в "кнопку".Раз ми їх, раз вони. Перекусили кашою і поїхали всі на беріг моря. А там по особливому добре.Ми не спали до ранку, зустріли сонце купаючись в морі, ех романтика подорожі. Деяких членів команди ми побачили іншими, цікавими-нічого поганого, чи хорошого, просто не звично, але весело, нормально. Назад доїхали спокійно не поспішаючи, в дорозі розмовляли, трохи хотілося спати. Мої враження тільки позитивні, не скажу, що дуже круто, бо ми не встигли пополювати за зомбаками, але цікавий не звичайний досвід, рекомендую.
|
|
Tpacep 10.08.2018, 16:07 |
#13 |
Цитата Maha ( ) Деяких членів команди ми побачили іншими, цікавими-нічого поганого, чи хорошого, просто не звично, але весело, нормально. Заінтригував
|
|