Чт, 02.05.2024, 18:20
Мобільна версія | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення | Правила форуму | Пошук по темам та учасникам форуму | Пошук по сайту ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум » Технічне забезпечення » Спорядження » Термопластик "поліморфус", або як я робив лоадер
Термопластик "поліморфус", або як я робив лоадер
Trio Дата: 29.06.2016, 19:18 | Повідомлення # 1
Група: Адміністратори
Реєстрація: 28.04.2012
Повідомлень: 3150
Статус: Offline
все почалося з того, що позичив я в Коляна лоадер для дрозда.

штука класна і зручна, заряджалися в бою після того як випустили всі шари на прикриття атаки Бендера і Махи на ангар в Лубнах. дуже і дуже зручно.

і задумався я, що треба напевно звернутися до Дагера і попросити його надрукувати такий лоадер на принтері.

і ось тоді з'явився Бендер prof , який подав ідею використати термопластик.

про таку штуку побіжно чув колись і я сам, бо ще в дитинстві займався ліпленням з термоглини (це така, що її треба в духовці потім запікати і вона перетворюється на пластик), але використати її щось в голову не прийшло.

"буду краток" (с) купив я 50 грамів ось цього поліморфуса, взяв кришку від звичайної ПЕТ пляшки, просверлив у ній дві дірки - одну 10 мм, одну 6мм. накип'ятив води, вкинув туди половину тих гранул. розтали вони менше ніж за хвилину, а ще через 5 хвилин в мене був готовий зліпок насадки на дроздовий магазин. коли зліпок застиг, я нагрів його лише з того боку, який мав кріпитися до кришки і прижав так, щоб пластик прошов всередину через ті дві дірки, які я висверлив.там я його різномірно розподілив по внутрішній частині кришки.

таким чином, зліпок насадки на дроздовий магазин був прікріплений до кришечки, яка підходить до будь-якої пляшки. після чого взяв пляшечку від епоксидки (мала пляшечка схожа на ті з який пляшки видувають) відмив її від, власне, епоксидки (вода не допомогла, але я згадав ті дрібні знання хімії, які маю, про те що спирт є розчинником, і спробував його - допомогло). і тепер в мене лоадер в який влазить трохи менше 1000 шарів.

взяв дрель і висвірлив дірку діаметром 6 мм так, аби вона пройшла крізь зліпок соосно із дроздовим магазином і крізь оту 10 мм дірку в пробці.

все, лоалер готовий. тепер треба придумати як блокувати дірку, коли лоадером не користуєшся. ідеї були, або поки не знаю як реалізувати.

ось посилання на пластик:
http://polymorph.com.ua/?url=ht....rl=http

я б міг кинути посилання в цікаві лоти, але мені здалося, що це така річ, яка може знадобитися різним людям ще й не раз. цей пластик можна гріти і міняти його форму скільки завгодно разів. він плавиться за температури 65 градусів. при застиганні стає досить міцним. я б сказав як добротний міцний пластик.з нього можна ліпити деталі, або ще якісь речі. коротше, як на мене,використанні в хардболі в нього може бути - ті ж лоадери під магазини кліпати, ще й під різні магазини.

+ там продаються різні пігменти. є навіть люмінісцентні.


"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)


Повідомлення відредагував Trio - Чт, 30.06.2016, 00:54
 
Maha Дата: 29.06.2016, 21:26 | Повідомлення # 2
Група: Команда
Реєстрація: 01.07.2013
Повідомлень: 1215
Статус: Offline
Покажи,що вийшло !
 
Форум » Форум » Технічне забезпечення » Спорядження » Термопластик "поліморфус", або як я робив лоадер
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

©2010-2024 Київська хардбольна команда "ZAGRAD"Безкоштовний хостинг uCoz