Вт, 07.05.2024, 05:47
Мобільна версія | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення | Правила форуму | Пошук по темам та учасникам форуму | Пошук по сайту ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Форум » Форум » Зльоти » Фастів, 31 травня - 1 червня
Фастів, 31 травня - 1 червня
Av@kS Дата: 03.06.2014, 11:32 | Повідомлення # 41
Група: Команда
Реєстрація: 02.04.2014
Повідомлень: 1045
Статус: Offline
Я маю трішки підправити доповідь. Образи та провокації шли конкретно від Шута. Нео намагався згладжувати ситуацію. Інші джедаї в основному мовчали і трималися окремо ( я так і не зрозумів, їх 3 чи 4 було).
Стосовно бою, то в принципі все так і було. За прапор бій був 2 рази. 1го разу за ним повзали. Фастовчани перебили всіх в першому бою за прапор. Останніми виніс нас з альт табом Серьога гранатою, яка приземлилася між нами. Вона приземлилася в 1-2 м від мене, тому мені ліве вухо глушнуло трохи, бо я як раз повз.
В другому бою Джедаї забрали прапор на шару , поки ми всі воювали. Як я зрозумів з розповіді Нео, то вони сиділи і відстрілювали всіх, під час того як ми (Заград,Фастівв, Біла)) мочили одне одного. Ми з Трасенром обійшли довкола периметр поля бою. Трасер вичистив будинок №2 від 2х супротивників, дістався дудки і дав команду стоп гра, бо вийшов час. Джедаї чекали, що ми будемо відбивати прапор. А взагалі вважаю, що під час наступного тренування потрібно обсудити перебіг бою та зробити висновки разом з роботою над помилками. Деякі помилки вважаю були кричущими.


Жив, був, був, жив, не притягався, не служив.

Повідомлення відредагував Av@kS - Вт, 03.06.2014, 12:30
 
Tpacep Дата: 03.06.2014, 16:45 | Повідомлення # 42
Група: Адміністратори
Реєстрація: 19.10.2010
Повідомлень: 3749
Статус: Offline
Принаймні, один висновок ми вже зробили - на спільні ночівлі з джЕдаями ми більше не їздимо. Або ж ночуємо відособлено від них.
Думаю, в цьому буде користь і для самих джЕдаїв. Бо при виді нашої команди у Шута чомусь виділяється стільки жовчі, що нею він сам може запросто отруїтись. Чи як інакше пояснити той факт, що з ранку всі вийшли на гру, а Шут - ні? wink
 
Maha Дата: 03.06.2014, 20:27 | Повідомлення # 43
Група: Команда
Реєстрація: 01.07.2013
Повідомлень: 1215
Статус: Offline
Велика повога фастовчанам за запрошення та організацію, полігон у них лялька, мені таке поле битви подобається. Після рясних дощів трава високо піднялась, зеленка густа,але окремеми ділянками,все буяє плюсь є закинуті приміщення, комбінація супер. По ігрі були моменти не погані,коли джедаїв вибили з їхнього приміщення,коли майже прапор забрали(бій за перший прапор),але й були помилки, які знаємо і з них винесемо урок!
 
NEO Дата: 03.06.2014, 22:27 | Повідомлення # 44
Група: Перевірені
Реєстрація: 11.08.2010
Повідомлень: 174
Статус: Offline
Хлопці, сьогодні узнав,що буду в суботу ввечері працювати випуск. Так що, Фастов знову без мене...ото жедаї возрадуються))) - неуважение к команде (неспортивное поведение) начал командир команды Заград, ещё задолго до встречи, это я не в оправдание, а к истории, если кто будет писать книгу про противостояние наших команд :), в свою очередь приношу свои извинения за своё неспортивное поведение и оскорбления в адрес команды Заград со стороны Шута (в большей части они носили направленность к Хелвигу (а он ассоциирует всю команду с ним), с которым у них давняя и судя по посту Хелвига - взаимная любовь), уважаемый Трио, ты таки действительно удивительная личность (а не социопат с демонстративной акцентуацией характера), ты видишь суть всего происходящего исключительно в рамках положительно характеризующих тебя и негативно остальных событий, к слову в первом бою за флаг мы не сидели на месте, а с первых минут начали манёвры и были уничтожены, а во втором начали манёвры после первого контакта (как скажи на милость можно забрать флаг сидя на месте?, а после действительно обороняли), перекручивания событий относительно моего персонажа меня особо не штыркает, а перекручивая картину боя ты лишаешь опыта всех (в том числе своих сокомандников, а ведь я, если помнишь, просил обговаривать игровые моменты сразу после событий, для того, чтобы каждый мог извлечь из этого свой опыт), про балоны - покупая оптом на все хардкоманды региона будет для всех дешевле (шары также), про философию - пытался пояснить про ассоциативный ряд восприятия любого явления (в произвольном порядке был выбран костёр), а также вербальный ряд реализации свои чувственных интерпритаций воспринятого smile
 
Trio Дата: 03.06.2014, 23:02 | Повідомлення # 45
Група: Адміністратори
Реєстрація: 28.04.2012
Повідомлень: 3150
Статус: Offline
NEO, шановний Нео, мені аж свій пост довелося перечитати. де ти побачив у ньому
Цитата NEO ()
ты видишь суть всего происходящего исключительно в рамках положительно характеризующих тебя и негативно остальных событий


я не бачу у своєму повідомленні намагань когось образити чи перекрутити інформацію..тим більше я не давав оцінки нашій з тобою розмови (це не означає, що я не зробив висновків). я просто сказав, що ти "розважав" мене та моїх камрадів розмовами. де тут те, що описано в цитованому мною фрагменті?

підемо далі.
Цитата NEO ()
к слову в первом бою за флаг мы не сидели на месте, а с первых минут начали манёвры и были уничтожены, а во втором начали манёвры после первого контакта (как скажи на милость можно забрать флаг сидя на месте?, а после действительно обороняли), перекручивания событий относительно моего персонажа меня особо не штыркает, а перекручивая картину боя ты лишаешь опыта всех


де в моєму пості ти побачив детальний опис маневрів у бою? тобі не здається, що акцент у моєму повідомленні був зовсім не на боївках..чи не тому опис бою за пропор в мене обмежений лише коротким
Цитата
потім грали захоплення прапора, ділилися на три команди. вцілому побігали непогано..хоча собою я був дуже незадоволений..

при цьому єдине оцінкове судження в цій фразі стосується мене самого.

про балони не знаю, бо чув цю розмову крізь сон..а от про філософію я чудово з першого разу зрозумів, що саме ти маєш на увазі. при цьому у дискусії ти використовував завідомо нерівний підхід, вимагаючи від мене пояснень певних явищ, розуміючи, що повноцінних пояснень не існує (сам же це казав, коли я тобі ставив аналогічні питання). примітивні пояснення натомість тебе не влаштовували, щоправда, не-примітивних ти так і не продемонстрував (просто тому, що в контексті тієї розмови непримітивних не існує)...а так, не гребував ти також і особистими образами в мій бік, що слабо вкладається в формат дискусії, тим більше, що приводу для таких образ я тобі не давав.


"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
 
NEO Дата: 03.06.2014, 23:30 | Повідомлення # 46
Група: Перевірені
Реєстрація: 11.08.2010
Повідомлень: 174
Статус: Offline
1 - Ты многоречиво и непосуществу написал, а свой пост перечитал не внимательно, что подтверждает твоё особенное видение smile например
2 - "З цієї точки зору команда Джедаї дуже сильно в моїх очах опустилася" - ну это разумеется не "образа" и если тебя бы кто либо назвал бы опустившемся (опущеным) ты бы не обиделся?
3 - "вночі так само було весело..до 3 ночі Нео розважав Маху та Бендера суперечками про балони за 4 грн 20 коп, чим дуже заважав нам в наметі спати" - определись ты спал и не чуяв или чуяв, или тебе приснилось
4 - "Як я зрозумів з розповіді Нео, то вони сиділи і відстрілювали всіх, під час того як ми (Заград,Фастівв, Біла)) мочили одне одного" - фраза Авакса, а не твоя тут я погорячился, признаю и извиняюсь , прочитал пост как продолжение твоего, пояснение боя давал выше.
поэтому одно утверждение из 4 таки верное smile "де в моєму пості ти побачив детальний опис маневрів у бою? тобі не здається, що акцент у моєму повідомленні був зовсім не на боївках..чи не тому опис бою за пропор в мене обмежений лише коротким"
5 - за свои оскорбления я извинился
6 - мне нудно много писать (тем более про дискусии на пространственные темы), в отличии от тебя, судя по твоим постам и их количеству тебе это нравится, если есть желание давай созвонимся или встретимся и наговоримся вдоволь (обещаю много не бухать) smile

 
Trio Дата: 03.06.2014, 23:42 | Повідомлення # 47
Група: Адміністратори
Реєстрація: 28.04.2012
Повідомлень: 3150
Статус: Offline
1. знову твердження без підкріплення аргументом. мій попередній пост - реакція на твоє повідомлення
2. ми з тобою говоримо різними мовами. не буквально, в метафоричному сенсі. я не використовую слово "опустилася" в розумінні зони. я написав, що команда в моїх очах опустилася в моральному сенсі. а оскільки в команді ЗАГРАД немає людей, що бували в "местах не столь отдаленних" я був впевнений, що мене зрозуміють правильно. ти теж, очевидно, не сидів..але чомусь зрозумів це слово не так.
3. по-моєму все цілком точно.нашо чіпляєшся. кажу ж, що чув голосну розмову, чув, що про балони. але оскільки я в цей час фактично намагався заснути (тобто перебував у напівсні), то не можу переказати суть розмови.

5. це дуже зручно.спочатку щось етаке сказати, а потім вибачитися. але розслабся. я не образився, скоріше, здивувався. я думав, ти вище цього.
6. я не бачу сенсу в будь-яких суперечках. тим більше, що мої пости на сайті команди ЗАГРАД ніколи не писалися з метою полеміки з бійцями інших команд. а поговорити зможемо на наступному зльоті.


"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
 
Tpacep Дата: 04.06.2014, 00:31 | Повідомлення # 48
Група: Адміністратори
Реєстрація: 19.10.2010
Повідомлень: 3749
Статус: Offline
Цитата NEO ()
"З цієї точки зору команда Джедаї дуже сильно в моїх очах опустилася" - ну это разумеется не "образа" и если тебя бы кто либо назвал бы опустившемся (опущеным) ты бы не обиделся?

Тут "опустилася" - в розумінні "впала", а не "самозгвалтувалася" wink
Але разом з тим, деякі її представники навіть виросли в моїх очах. Коли о 5 годині ранку вилазиш з намету і бачиш тіло, що спить на голій бетонній підлозі з (увага!) поліном на лобі, то мимоволі задумуєшся про "ассоциативный ряд восприятия любого явления... а также вербальный ряд реализации свои чувственных интерпритаций воспринятого" biggrin
 
Koljan Дата: 04.06.2014, 11:05 | Повідомлення # 49
Група: Резерв
Реєстрація: 16.02.2012
Повідомлень: 1364
Статус: Offline
Цитата Tpacep ()
спить на голій бетонній підлозі з (увага!) поліном на лобі

та ппц. там мабуть не обійшлося без світлої сторони сили, яка оберігала змореного бійця biggrin




 
Av@kS Дата: 04.06.2014, 11:18 | Повідомлення # 50
Група: Команда
Реєстрація: 02.04.2014
Повідомлень: 1045
Статус: Offline
Жаль, що завтикали фотки поробити. Там було з чого поугорати. А поліно на лобі трималося десь з годину.Без сили не обійшлося.

Жив, був, був, жив, не притягався, не служив.
 
Tpacep Дата: 04.06.2014, 12:28 | Повідомлення # 51
Група: Адміністратори
Реєстрація: 19.10.2010
Повідомлень: 3749
Статус: Offline
Таки не завтикали:

Приєднання: 2825959.jpg (84.5 Kb)
 
Koljan Дата: 04.06.2014, 15:21 | Повідомлення # 52
Група: Резерв
Реєстрація: 16.02.2012
Повідомлень: 1364
Статус: Offline
мда. скидається що дехто не пограти їде, а залити каністру)))



 
Hеlvig Дата: 04.06.2014, 18:18 | Повідомлення # 53
Група: Резерв
Реєстрація: 11.08.2010
Повідомлень: 2004
Статус: Offline
Мене не було, тому пишу тільки по мотивам того, що прочитав тут а також на ОФХ
Колись я думав, що джедаї переростуть свої дитячі хвороби і стануть спокійно ставитися до існування нашої команди , або (вибачайте за нескромнісь, то зі слов Нео) до мене, бо у них, бачите команда асоціюється зі мною. Тепер розумію, що помилявся. Бо здається, що "протистояння" з ЗАГРАДом- то є програмна ідеологія Джедаїв. Зауважу, що з того часу, як джедаї оформилися у команду, в ЗАГРАДі з*явилося багато нових бійців, які не знають причин поточних взаємовідносин. І їм незрозуміле подібне ставлення до нас з боку джедаїв. Тому варто було б воїнам світла налагоджувати з ними нормальну комунікацію, щоб Тріо та ті, хто "не в курсі"не писав свої пости про "дивне" поводженя. Треба бути трохи доброзичливішими smile



"В правосєка два раба,
потомушо жизнь борьба" © Mykola Voskalo
 
NEO Дата: 04.06.2014, 20:06 | Повідомлення # 54
Група: Перевірені
Реєстрація: 11.08.2010
Повідомлень: 174
Статус: Offline
фотка зачётная - "злые бандеровцы забили брёвнами мирного демонстранта и собираются разделывать топором его на консервы".
Хелвиг ты сам ассоциируеш всех Джедаев с Шутом.
За за подобную "идеологию" а также оскорбления в нашей команде предусмотрены штрафные санкции, но вероятно нужно их усиливать, но относится это в основном к одному Джедаю, у остальных абсолютно вменяемое отношение, ну разве что немного дух спортивного соперничества, но по приходу в себя и он заявил, что "зауважал Заградовцев как высокомаральную, сплочённую команду с высоким боевым духом" (словами Трио "поднялись в его глазах"), хотя наверняка к Хелвигу это не относится, но тут медицина бессильна :).
Давайте искать точки соприкасновения и взаимопонимания, а не разводить сопли "детских болезней"
пс - кстати если заливание канистры не мешает потом полноценно выложиться в боёвке соблюдая правила и ТБ, это ведь не преступление smile


Повідомлення відредагував NEO - Ср, 04.06.2014, 20:10
 
Av@kS Дата: 04.06.2014, 22:34 | Повідомлення # 55
Група: Команда
Реєстрація: 02.04.2014
Повідомлень: 1045
Статус: Offline
Був перший раз. Враження те, що команда Джедаї поводила себе нормально окрім Шута. В цілому, як мені здалося, мужики нормальні. Я намагався зрозуміти те, що ніс Шут. Висновок той, що він коли перебирає, то починає трохи буянити. Виявляється це в намаганні як кажуть домахатися до когось. А образа на нашу команду, це з парафії психоаналітиків. Я думаю Нео буде над чим попрацювати)) , бо загострення на Заград виникають я так розумію, коли дехто припиває трішки. Буває таке, що випив, а інші не помічають, але при цьому людина випила і її несе. Мені здається, що все саме так.

Жив, був, був, жив, не притягався, не служив.
 
Av@kS Дата: 04.06.2014, 22:39 | Повідомлення # 56
Група: Команда
Реєстрація: 02.04.2014
Повідомлень: 1045
Статус: Offline
І в загалі пропоную закрити тему, так,як іде безглузде перегавкування. Тактичні та стратегічні деталі боїв злету пропоную обговорити на наступному тренуванні. Не тільки обговорити, а й попрацювати над моментами,в яких виникали помилки. Нео, вважаю має слушну думку, що результати бою потрібно аналізувати та синтезувати рішення для усунення помилок.

Жив, був, був, жив, не притягався, не служив.
 
Koljan Дата: 05.06.2014, 01:40 | Повідомлення # 57
Група: Резерв
Реєстрація: 16.02.2012
Повідомлень: 1364
Статус: Offline
Цитата NEO ()
пс - кстати если заливание канистры не мешает потом полноценно выложиться в боёвке соблюдая правила и ТБ, это ведь не преступление

так ніхто не сперечається. я теж люблю посидіти добряче))) головне потім на боївку вийти! і власне ставитися один до одного з повагою.




 
Форум » Форум » Зльоти » Фастів, 31 травня - 1 червня
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук:

©2010-2024 Київська хардбольна команда "ZAGRAD"Безкоштовний хостинг uCoz