Київська хардбольна команда "ZAGRAD"
Тему закрито

Форум » Зльоти » Фастів, 31 травня - 1 червня

Фастів, 31 травня - 1 червня
Av@kS
03.06.2014, 11:32
#41
Я маю трішки підправити доповідь. Образи та провокації шли конкретно від Шута. Нео намагався згладжувати ситуацію. Інші джедаї в основному мовчали і трималися окремо ( я так і не зрозумів, їх 3 чи 4 було).
Стосовно бою, то в принципі все так і було. За прапор бій був 2 рази. 1го разу за ним повзали. Фастовчани перебили всіх в першому бою за прапор. Останніми виніс нас з альт табом Серьога гранатою, яка приземлилася між нами. Вона приземлилася в 1-2 м від мене, тому мені ліве вухо глушнуло трохи, бо я як раз повз.
В другому бою Джедаї забрали прапор на шару , поки ми всі воювали. Як я зрозумів з розповіді Нео, то вони сиділи і відстрілювали всіх, під час того як ми (Заград,Фастівв, Біла)) мочили одне одного. Ми з Трасенром обійшли довкола периметр поля бою. Трасер вичистив будинок №2 від 2х супротивників, дістався дудки і дав команду стоп гра, бо вийшов час. Джедаї чекали, що ми будемо відбивати прапор. А взагалі вважаю, що під час наступного тренування потрібно обсудити перебіг бою та зробити висновки разом з роботою над помилками. Деякі помилки вважаю були кричущими.

Повідомлення відредагував Av@kS - Вт, 03.06.2014, 12:30
Tpacep
03.06.2014, 16:45
#42
Принаймні, один висновок ми вже зробили - на спільні ночівлі з джЕдаями ми більше не їздимо. Або ж ночуємо відособлено від них.
Думаю, в цьому буде користь і для самих джЕдаїв. Бо при виді нашої команди у Шута чомусь виділяється стільки жовчі, що нею він сам може запросто отруїтись. Чи як інакше пояснити той факт, що з ранку всі вийшли на гру, а Шут - ні? wink
Maha
03.06.2014, 20:27
#43
Велика повога фастовчанам за запрошення та організацію, полігон у них лялька, мені таке поле битви подобається. Після рясних дощів трава високо піднялась, зеленка густа,але окремеми ділянками,все буяє плюсь є закинуті приміщення, комбінація супер. По ігрі були моменти не погані,коли джедаїв вибили з їхнього приміщення,коли майже прапор забрали(бій за перший прапор),але й були помилки, які знаємо і з них винесемо урок!
NEO
03.06.2014, 22:27
#44
Хлопці, сьогодні узнав,що буду в суботу ввечері працювати випуск. Так що, Фастов знову без мене...ото жедаї возрадуються))) - неуважение к команде (неспортивное поведение) начал командир команды Заград, ещё задолго до встречи, это я не в оправдание, а к истории, если кто будет писать книгу про противостояние наших команд :), в свою очередь приношу свои извинения за своё неспортивное поведение и оскорбления в адрес команды Заград со стороны Шута (в большей части они носили направленность к Хелвигу (а он ассоциирует всю команду с ним), с которым у них давняя и судя по посту Хелвига - взаимная любовь), уважаемый Трио, ты таки действительно удивительная личность (а не социопат с демонстративной акцентуацией характера), ты видишь суть всего происходящего исключительно в рамках положительно характеризующих тебя и негативно остальных событий, к слову в первом бою за флаг мы не сидели на месте, а с первых минут начали манёвры и были уничтожены, а во втором начали манёвры после первого контакта (как скажи на милость можно забрать флаг сидя на месте?, а после действительно обороняли), перекручивания событий относительно моего персонажа меня особо не штыркает, а перекручивая картину боя ты лишаешь опыта всех (в том числе своих сокомандников, а ведь я, если помнишь, просил обговаривать игровые моменты сразу после событий, для того, чтобы каждый мог извлечь из этого свой опыт), про балоны - покупая оптом на все хардкоманды региона будет для всех дешевле (шары также), про философию - пытался пояснить про ассоциативный ряд восприятия любого явления (в произвольном порядке был выбран костёр), а также вербальный ряд реализации свои чувственных интерпритаций воспринятого smile
Trio
03.06.2014, 23:02
#45
NEO, шановний Нео, мені аж свій пост довелося перечитати. де ти побачив у ньому
Цитата NEO ()
ты видишь суть всего происходящего исключительно в рамках положительно характеризующих тебя и негативно остальных событий


я не бачу у своєму повідомленні намагань когось образити чи перекрутити інформацію..тим більше я не давав оцінки нашій з тобою розмови (це не означає, що я не зробив висновків). я просто сказав, що ти "розважав" мене та моїх камрадів розмовами. де тут те, що описано в цитованому мною фрагменті?

підемо далі.
Цитата NEO ()
к слову в первом бою за флаг мы не сидели на месте, а с первых минут начали манёвры и были уничтожены, а во втором начали манёвры после первого контакта (как скажи на милость можно забрать флаг сидя на месте?, а после действительно обороняли), перекручивания событий относительно моего персонажа меня особо не штыркает, а перекручивая картину боя ты лишаешь опыта всех


де в моєму пості ти побачив детальний опис маневрів у бою? тобі не здається, що акцент у моєму повідомленні був зовсім не на боївках..чи не тому опис бою за пропор в мене обмежений лише коротким
Цитата
потім грали захоплення прапора, ділилися на три команди. вцілому побігали непогано..хоча собою я був дуже незадоволений..

при цьому єдине оцінкове судження в цій фразі стосується мене самого.

про балони не знаю, бо чув цю розмову крізь сон..а от про філософію я чудово з першого разу зрозумів, що саме ти маєш на увазі. при цьому у дискусії ти використовував завідомо нерівний підхід, вимагаючи від мене пояснень певних явищ, розуміючи, що повноцінних пояснень не існує (сам же це казав, коли я тобі ставив аналогічні питання). примітивні пояснення натомість тебе не влаштовували, щоправда, не-примітивних ти так і не продемонстрував (просто тому, що в контексті тієї розмови непримітивних не існує)...а так, не гребував ти також і особистими образами в мій бік, що слабо вкладається в формат дискусії, тим більше, що приводу для таких образ я тобі не давав.
NEO
03.06.2014, 23:30
#46
1 - Ты многоречиво и непосуществу написал, а свой пост перечитал не внимательно, что подтверждает твоё особенное видение smile например
2 - "З цієї точки зору команда Джедаї дуже сильно в моїх очах опустилася" - ну это разумеется не "образа" и если тебя бы кто либо назвал бы опустившемся (опущеным) ты бы не обиделся?
3 - "вночі так само було весело..до 3 ночі Нео розважав Маху та Бендера суперечками про балони за 4 грн 20 коп, чим дуже заважав нам в наметі спати" - определись ты спал и не чуяв или чуяв, или тебе приснилось
4 - "Як я зрозумів з розповіді Нео, то вони сиділи і відстрілювали всіх, під час того як ми (Заград,Фастівв, Біла)) мочили одне одного" - фраза Авакса, а не твоя тут я погорячился, признаю и извиняюсь , прочитал пост как продолжение твоего, пояснение боя давал выше.
поэтому одно утверждение из 4 таки верное smile "де в моєму пості ти побачив детальний опис маневрів у бою? тобі не здається, що акцент у моєму повідомленні був зовсім не на боївках..чи не тому опис бою за пропор в мене обмежений лише коротким"
5 - за свои оскорбления я извинился
6 - мне нудно много писать (тем более про дискусии на пространственные темы), в отличии от тебя, судя по твоим постам и их количеству тебе это нравится, если есть желание давай созвонимся или встретимся и наговоримся вдоволь (обещаю много не бухать) smile

Trio
03.06.2014, 23:42
#47
1. знову твердження без підкріплення аргументом. мій попередній пост - реакція на твоє повідомлення
2. ми з тобою говоримо різними мовами. не буквально, в метафоричному сенсі. я не використовую слово "опустилася" в розумінні зони. я написав, що команда в моїх очах опустилася в моральному сенсі. а оскільки в команді ЗАГРАД немає людей, що бували в "местах не столь отдаленних" я був впевнений, що мене зрозуміють правильно. ти теж, очевидно, не сидів..але чомусь зрозумів це слово не так.
3. по-моєму все цілком точно.нашо чіпляєшся. кажу ж, що чув голосну розмову, чув, що про балони. але оскільки я в цей час фактично намагався заснути (тобто перебував у напівсні), то не можу переказати суть розмови.

5. це дуже зручно.спочатку щось етаке сказати, а потім вибачитися. але розслабся. я не образився, скоріше, здивувався. я думав, ти вище цього.
6. я не бачу сенсу в будь-яких суперечках. тим більше, що мої пости на сайті команди ЗАГРАД ніколи не писалися з метою полеміки з бійцями інших команд. а поговорити зможемо на наступному зльоті.
Tpacep
04.06.2014, 00:31
#48
Цитата NEO ()
"З цієї точки зору команда Джедаї дуже сильно в моїх очах опустилася" - ну это разумеется не "образа" и если тебя бы кто либо назвал бы опустившемся (опущеным) ты бы не обиделся?

Тут "опустилася" - в розумінні "впала", а не "самозгвалтувалася" wink
Але разом з тим, деякі її представники навіть виросли в моїх очах. Коли о 5 годині ранку вилазиш з намету і бачиш тіло, що спить на голій бетонній підлозі з (увага!) поліном на лобі, то мимоволі задумуєшся про "ассоциативный ряд восприятия любого явления... а также вербальный ряд реализации свои чувственных интерпритаций воспринятого" biggrin
Koljan
04.06.2014, 11:05
#49
Цитата Tpacep ()
спить на голій бетонній підлозі з (увага!) поліном на лобі

та ппц. там мабуть не обійшлося без світлої сторони сили, яка оберігала змореного бійця biggrin
Av@kS
04.06.2014, 11:18
#50
Жаль, що завтикали фотки поробити. Там було з чого поугорати. А поліно на лобі трималося десь з годину.Без сили не обійшлося.
Tpacep
04.06.2014, 12:28
#51
Таки не завтикали:


Прикріплення: 2825959.jpg (84.5 Kb)
Koljan
04.06.2014, 15:21
#52
мда. скидається що дехто не пограти їде, а залити каністру)))
Hеlvig
04.06.2014, 18:18
#53
Мене не було, тому пишу тільки по мотивам того, що прочитав тут а також на ОФХ
Колись я думав, що джедаї переростуть свої дитячі хвороби і стануть спокійно ставитися до існування нашої команди , або (вибачайте за нескромнісь, то зі слов Нео) до мене, бо у них, бачите команда асоціюється зі мною. Тепер розумію, що помилявся. Бо здається, що "протистояння" з ЗАГРАДом- то є програмна ідеологія Джедаїв. Зауважу, що з того часу, як джедаї оформилися у команду, в ЗАГРАДі з*явилося багато нових бійців, які не знають причин поточних взаємовідносин. І їм незрозуміле подібне ставлення до нас з боку джедаїв. Тому варто було б воїнам світла налагоджувати з ними нормальну комунікацію, щоб Тріо та ті, хто "не в курсі"не писав свої пости про "дивне" поводженя. Треба бути трохи доброзичливішими smile
NEO
04.06.2014, 20:06
#54
фотка зачётная - "злые бандеровцы забили брёвнами мирного демонстранта и собираются разделывать топором его на консервы".
Хелвиг ты сам ассоциируеш всех Джедаев с Шутом.
За за подобную "идеологию" а также оскорбления в нашей команде предусмотрены штрафные санкции, но вероятно нужно их усиливать, но относится это в основном к одному Джедаю, у остальных абсолютно вменяемое отношение, ну разве что немного дух спортивного соперничества, но по приходу в себя и он заявил, что "зауважал Заградовцев как высокомаральную, сплочённую команду с высоким боевым духом" (словами Трио "поднялись в его глазах"), хотя наверняка к Хелвигу это не относится, но тут медицина бессильна :).
Давайте искать точки соприкасновения и взаимопонимания, а не разводить сопли "детских болезней"
пс - кстати если заливание канистры не мешает потом полноценно выложиться в боёвке соблюдая правила и ТБ, это ведь не преступление smile

Повідомлення відредагував NEO - Ср, 04.06.2014, 20:10
Av@kS
04.06.2014, 22:34
#55
Був перший раз. Враження те, що команда Джедаї поводила себе нормально окрім Шута. В цілому, як мені здалося, мужики нормальні. Я намагався зрозуміти те, що ніс Шут. Висновок той, що він коли перебирає, то починає трохи буянити. Виявляється це в намаганні як кажуть домахатися до когось. А образа на нашу команду, це з парафії психоаналітиків. Я думаю Нео буде над чим попрацювати)) , бо загострення на Заград виникають я так розумію, коли дехто припиває трішки. Буває таке, що випив, а інші не помічають, але при цьому людина випила і її несе. Мені здається, що все саме так.
Av@kS
04.06.2014, 22:39
#56
І в загалі пропоную закрити тему, так,як іде безглузде перегавкування. Тактичні та стратегічні деталі боїв злету пропоную обговорити на наступному тренуванні. Не тільки обговорити, а й попрацювати над моментами,в яких виникали помилки. Нео, вважаю має слушну думку, що результати бою потрібно аналізувати та синтезувати рішення для усунення помилок.
Koljan
05.06.2014, 01:40
#57
Цитата NEO ()
пс - кстати если заливание канистры не мешает потом полноценно выложиться в боёвке соблюдая правила и ТБ, это ведь не преступление

так ніхто не сперечається. я теж люблю посидіти добряче))) головне потім на боївку вийти! і власне ставитися один до одного з повагою.