|
Тренировка 1-2 декабря
|
|
| Koljan |
Дата: 25.11.2012, 21:43 | Повідомлення # 1 |
Група: Резерв
Статус: Offline
| Всі, хто виявляє бажання пограти у сценарій "21.12.13-рік по тому" запишіться для цього у цій темі. Заявки приймаються до 30.11.12.
Добавлено (2012.11.25, 19:43) --------------------------------------------- Дублюю сценарій із відповідної теми! Сценарій: «21.12.13 – рік по тому» Місце: Десь в лісах України (Биківня) Час: з ранку до вечора в холодну пору року (з 9:30 до 16:00) Мета: вижити Після катастрофічного сплеску активності Сонця минув рік. Попри те, що потужний вибух на небесному світилі тривав лише кілька секунд, відбулися різкі зміни у всій нашій галактиці, і планета Земля не стала виключенням. Внаслідок надмірної сонячної активності вийшли з ладу всі електроприлади, зупинилося видобування корисних копалин, почалася паніка… світ пірнув у пітьму. Через відхилення земної осі в усіх регіонах почалися землетруси не менше ніж 6 балів за шкалою Ріхтера, що в свою чергу спричинило виверження вулканів. Але не це виявилося найстрашнішим. Далі світ поринув у холод. Знане всіма добре старе Сонце перестало зігрівати і повсякчас випромінювало лише смертоносні невидимі гамма промені. Такі поняття як держава, місто, сільське господарство, тепло, демократія, хліб, шоколад тощо зникли. Натомість їм прийшов холод, голод, хаос, смерть, які стали звичним буденним ділом. Світ змінився і вже ніколи не стане таким, як раніше. Більшість людей загинуло, а ті, хто чудом вціліли намагалися добути воду, їжу і сховатися від тимчасових гамма випромінювань із Сонця, які вбивали все живе… Деякі люди збивалися у групи, які називалися кланами, сектами, бандами тощо. Постійно кочуючи в пошуках поживи час від часу вони стикалися у запеклих кровопролитних боях за їжу та воду. Передовий розвідувальний загін клану «Супернова» стикнувся із загоном мародерів. Попередня розвідка показала, що в регіоні, за який вестимуться бої є запаси води, їжі та боєприпасів необхідних для виживання. Проте, їх чекає ще один сюрприз: в лісі живе самотній мисливець за головами, який всіма способами буде боронити свої угіддя. Правила гри: однохітовка, після виходу з гри гравець обов’язково повинен пробути на респаунді щонайменше 5 хвилин для входу в гру. Кожних 35 хвилин всі гравці, через сплеск гамма випромінювання (позначатиметься гудком, або свистком) повинні знайти сховок та пробути в ньому до сигналу ( той же таки гудок). Перший гудок означатиме, що залишилася 1 хвилина до сплеску випромінювання, другий – що сплеск відбувся. Сховком може послужити будинок, бліндаж, або той же респаунд (який знаходитиметься на певній відстані від поля бою). Якщо гравець не встиг знайти сховку, він йде для відновлення на респаунд. Саме поле бою включатиме в себе будинок, територію лісу в 100 м кв., підземний сховок, та два респаунда. На мисливця гамма випромінювання не діє, бо він мутував і пристосувався до нього. В зоні дій знаходитимуться 4 пляшки із водою (промарковані кольоровим скетчем). Вода знадобиться розвід групам, щоб клан «Супернова» та мародери у своїх штабах змогли провести експертизу на пригодність її до споживання. Про їх місце знаходження знає лише мисливець. Гра триває 2-3 години(розберемося походу) Одна пляшка - 10 балів, один вбитий ворог - 1 бал(внесено зміни - 2 бали), в тому числі й мисливець. Після того як гравець виходить з гри - він зобовязаний розписатися, щоб потім підрахувати бали. Після принесення пляшки на респ, гравець також повинен записати що пляшка доставлена. Завдання розвідувального загону з клану «Супернова»:Знайти та захопити якомога більше пляшок з водою та вбити якнайбільше ворогів. Завдання розвідувального загону мародерів: Знайти та захопити якомога більше пляшок з водою та вбити якнайбільше ворогів. Завдання мисливця: створювати несприятливі умови для бойових дій, заважати «Суперновій» та мародерам у захопленні пляшок. Мисливець відіграє роль організатора гри, стежить за часом, позначає сплески гамма випромінювання. Виходить з гри, якщо вбили і не чекає 5 хвилин аби повернутися. Респ обирає за власним бажанням. Якщо мисливець пересувається без зброї по полю бою, то значить він виконує організаторські функції і за влучання у нього бали не зараховуються. Кінець гри: позначається 3-4 довгими гудками. Після гри бали сумуються і визначається переможець.
|
| |
| |
| Phantom |
Дата: 25.11.2012, 21:49 | Повідомлення # 2 |
|
Група: Перевірені
| За убитого предлагаю 2 очка.Кто будет гудеть? за 2-3 часа мы уже все найдем думаю хотя не факт, нужно полюбе расширить территорию поиска,100 кв метров это мало.Не знаю соберем ли мы в этом сезоне народ.
|
| |
| |
| Koljan |
Дата: 25.11.2012, 21:49 | Повідомлення # 3 |
| приймається 2 очка за вбитого. 100м кв. - на 7-8 чоловік достатньо з тими всіма хащами. Читай уважно правила. Мисливець буде дути в дутку, він виконує функцію організатора. Тому його гамма випромінювання й не бере.Добавлено (2012.11.21, 13:05) --------------------------------------------- Сенс випромцінювання в тому, щоб народ не сидів в одному місці, доведеться штурмувати прихисток аби врятуватися. Після знаходження всіх пляшок можна завойовувати очки вбиваючи ворогів. Хоча думаю пляшки будуть сховані таким чином, що доведеться все таки попотіти, щоб їх знайти. Оскільки сценарій - моя ідея, і для всієї відповідальності за нього пропоную себе на вакансію мисливця. Добавлено (2012.11.21, 13:08) --------------------------------------------- Провести сценарій пропонується через 2 тижні, у неділю. До того часу я думаю вдасться підготуватися належним чином. І детальніше мені вивчити всі нюанси. Можливо доведеться обзвонити всіх членів команди й провести бесіду на тему "обовязкова присутність на даному заході")))) Добавлено (2012.11.21, 13:09) --------------------------------------------- А, і ще одне, молодих Рудіковичів(які виявлять бажання прийняти участь) буде запрошено в якості поварьошок 
|
| |
| |
| maks |
Дата: 25.11.2012, 21:49 | Повідомлення # 4 |
| Сценарий нештяк, будет интересно)) Готов помочь в организации и подготовки полигона к игре
|
| |
| |
| Koljan |
Дата: 25.11.2012, 21:49 | Повідомлення # 5 |
| дякую.
|
| |
| |
| Trio |
Дата: 25.11.2012, 21:49 | Повідомлення # 6 |
Група: Адміністратори
| молодих Рудіковичів в суп мисливцю!!!для пущого азарту він повинен їх їсти))
Колян, мені особисто ідея подобається дуже.я навіть думаю, чи не варто її перенести на кінець зими (коли ще буде холодно) і перетворити на альтернативу дніпропетровському БК???????бо якби участь могло взяти більше людей, було б ще цікавіше. більше того, це був би ледь не унікальний випадок, коли більшість нашої команди змогла б виступити на зльоті у майже повному складі.Добавлено (2012.11.21, 15:57) --------------------------------------------- до речі, я також готовий допомогти.але подумайте над розширенням масштабу.ми ж давно говорили вже про київський зліт
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
|
| |
| |
| Koljan |
Дата: 25.11.2012, 21:49 | Повідомлення # 7 |
| Вважаю, що спочатку треба цей сценарій спробувати самим. потім підкоригувати і вже тоді щрсь думати про якийсь зліт. Взагалі ми можемо зібрати достатню кількість на цей сценарій народу. Хелвіг, Девіл, Трасер, Макс, Фантом, Аске, Тріо, Тевтон, Сілентіум, Орлок, я. Це вже 11 чоловік. Якщо б народ цей прийшов, було б круто. 5 на 5 і один мисливець. Ну, якщо буде 9 чоловік це теж добре 4 на 4 і мисливець, і навіть 7 чоловік - і за то б подякував. Тому давайте народ, активізуйтеся і плануйте прийти на гру 2 грудня. Принаймні постарайтеся.
|
| |
| |
| Trio |
Дата: 25.11.2012, 21:50 | Повідомлення # 8 |
| все одно думаю, що треба розширити...хочаб регіоналку зробити..або хачаб кинути оголошення нехай приєднаються ті, хто хоче..таке собі "відкрите тренування" команди ЗАГРАД
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
|
| |
| |
| Koljan |
Дата: 25.11.2012, 21:50 | Повідомлення # 9 |
| То буде не тренування, а боївка із сценарієм. якщо в нас народу не назбирається то будемо пропонувати мабуть іншим командам. хоча хотілося б із своїми спершу пограти.
|
| |
| |
| Trio |
Дата: 25.11.2012, 21:50 | Повідомлення # 10 |
| так тим більше, якщо боївка, то як ми її можемо зіпсувати запросивши більше людей?ти ж май на увазі, що запрошувати заздалегідь треба
|
| |
| |
| Koljan |
Дата: 25.11.2012, 21:50 | Повідомлення # 11 |
| просто сценарый розрахований на 100% чесносты. в наших то я впевнений. а в ынших командах ні, бо надто мало з ними мабуть воював разом. та й непонятки в команді легше вирішити ніж міжкомандні. тому давай спершу все ж командою пограємо.
Добавлено (2012.11.25, 19:47) --------------------------------------------- Всі скарги, пропозиції та побажання пишіть в ЛС!
Повідомлення відредагував Koljan - Нд, 25.11.2012, 21:48 |
| |
| |
| Tpacep |
Дата: 26.11.2012, 18:54 | Повідомлення # 12 |
|
| К сожалению, эти выходные пропускаю точно. Следующие - тоже под вопросом. Есть очень громкая дудка, могу передать кем-то.
|
| |
| |
| Trio |
Дата: 26.11.2012, 19:37 | Повідомлення # 13 |
| я буду..але вперто наполягаю на тому, що варто зробити з цього регіоналку.бігати по сценарію коли нас всього 7 людей, як на мене, може бути не так цікаво як якби нас було хочаб 15.
|
| |
| |
| Koljan |
Дата: 27.11.2012, 14:54 | Повідомлення # 14 |
| Трасер, твоя дудка все ж потрібна буде. Стосовно регіоналки: все ж наполягаю на проведенні гри в тісному колі, коли підкоригуємо сценарій тоді й проведемо регіоналку. + провести сценарій - це 50%успіху, ще ж треба суп приготувати, зустріти народ, довезти або провести. Це справа всієї команди , а не кількох чоловік.
|
| |
| |
| Phantom |
Дата: 27.11.2012, 15:12 | Повідомлення # 15 |
|
Група: Перевірені
| Я бы не проводил регионалку по этому сценарию вообще, а сделал бы уже окопы и там придумали бы какой-нибудь сценарий "гибрид", ИМХО.
|
| |
| |
| Koljan |
Дата: 27.11.2012, 15:38 | Повідомлення # 16 |
| Ну еб***ть. Взагаліто я просив всі скарги і пропозиції в ЛС писати. Не по темі пишите. Давайте вирішувати хто буде, хто ні і все. Не набереться людей, то я з Максом не будемо проводити сценарій!
|
| |
| |
| Tpacep |
Дата: 28.11.2012, 12:07 | Повідомлення # 17 |
|
| Парни, у нас намечаються 2 новичка - abc1980 и UsamaBenLaden. Не обойдите их вниманием, пожалуйста!
|
| |
| |
| Koljan |
Дата: 28.11.2012, 12:35 | Повідомлення # 18 |
| з першим вже звязуюся. З другим зважіться хтось народ. Так, бачу що поки відписався що буде лише Тріо, і Трасер що його не буде. ЦЕКАЮ, адже треба закупити скоч різнокольоровий і т.д.
|
| |
| |
| Tpacep |
Дата: 28.11.2012, 13:11 | Повідомлення # 19 |
|
| Скотч (зеленый и серый) у меня есть. Если игра таки состоится, в субботу передам Трио вместе с дудкой.
|
| |
| |
| Hеlvig |
Дата: 28.11.2012, 15:54 | Повідомлення # 20 |
| abc1980 в это воскресенье не будет.
"В правосєка два раба, потомушо жизнь борьба" © Mykola Voskalo
|
| |
| |