Сб, 14.06.2025, 21:38
Мобільна версія | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення | Правила форуму | Пошук по темам та учасникам форуму | Пошук по сайту ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Тренировка 13-14 апреля
Space Дата: 09.04.2013, 02:52 | Повідомлення # 1
Група: Резерв
Статус: Offline
Так как "Старички" уезжают на слет, предлагаю "Зеленым" собраться и поиграть, а не отлеживаться дома и терять навыки)
Актуально если будет от 4 человек

"могут стрелять по мне а зацепят вас"

Повідомлення відредагував Tpacep - Вт, 16.04.2013, 23:11

Pixel Дата: 09.04.2013, 07:24 | Повідомлення # 2
Група: Перевірені
Я согласен. Думаю до выходных меня с животом попустит.

Trio Дата: 09.04.2013, 09:58 | Повідомлення # 3
Група: Адміністратори
стоп!а чого це "зелені" не їдуть на зліт?! агов люди! поїхали всі разом!не пожалкуєте!

"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)

Pixel Дата: 09.04.2013, 10:03 | Повідомлення # 4
Trio, ну есть просто "Зеленые" типо Спэйса, от него может и будет толк на слете)
А есть "Зеленые-зеленые"))) Типо как я)) От меня толку мало будет)))
Вот потому так и решили))
Учитывая вооружение на слете...пистолета будет маловато...(

Повідомлення відредагував Pixel - Вт, 09.04.2013, 10:03

Trio Дата: 09.04.2013, 12:30 | Повідомлення # 5
Pixel, ну йо-п-р-с-т! ми що там на корову грати збираємося? до чого тут зелені і незелені? та хоч сіро-буро-пошкарябані. ви спитайте себе чи ви хочете їхати на зліт? якщо відповідь "так", тоді не повинно бути жодних умовностей. кращого тренування і бути, як на мене не може. так, звичайно, я був лише в Дніпрі на одному-єдиному зльоті, але з досвіду Дніпра я скажу, що треба їхати!колись же треба починати! і який може взагалі бути критерій готовності?!

так що не вигадуйте і відписуйтеся в темі про зліт! biggrin

інакше в мене буде когнітивний дисонанс.

"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)

Pixel Дата: 09.04.2013, 12:32 | Повідомлення # 6
ахахха)
для справки:
Когнити́вный диссона́нс (от англ. слов: cognitive — «познавательный» и dissonance — «отсутствие гармонии») — состояние психического дискомфорта индивида, вызванное столкновением в его сознании конфликтующих представлений: идей, верований, ценностей или эмоциональных реакций.

Trio Дата: 09.04.2013, 12:34 | Повідомлення # 7
Pixel, а толк буде від всіх...більше того, краще щоб приїхали, як ви кажете, "зелені" (звідки ви взагалі означення таке зяли?!) ніж якщо не приїде ніхто, бо по активності відписування в темі про зліт я бачу, що команду ЗАГРАД представлена в астові не буде...а це, як на мене, геть недобре.

П.С. Pixel, я свідомо вживаю термін когнітивний диссонанс...хоча б тому, що я знаю, що він означає.в даному випадку, моє уявлення про ваше бажання грати в хардбол зіткнулося з вашим небажанням їхати на зліт biggrin biggrin підкреслю НА ПЕРШИЙ СВІЙ ЗЛІТ!

Trio Дата: 09.04.2013, 12:42 | Повідомлення # 8
і який взагалі сенс ділити команду?якщо частина поїде на зліт, на тренування буде від сили 3-4 людини - в чому прикол?!якщо ті, хто піде на тренування не поїде на зліт, тоді на зльоті буде 3 людини. це несерйозно

Phantom Дата: 09.04.2013, 15:46 | Повідомлення # 9
Хватить спорить, просто взяли все вместе поехали на слет, получили удовольствие и вернулись домой. cool
Я на Фастой поехал с одним пистолетом тоже и не плохо побегал и пострелял по противнику. biggrin
Туда ехать где то час с мелочью, я последний раз ехал с Нежинцами перед зимой, было холодно жутко но понравилось.

Повідомлення відредагував Phantom - Вт, 09.04.2013, 16:16

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

©2010-2025 Київська хардбольна команда "ZAGRAD"Безкоштовний хостинг uCoz