Тренировка 13-14 апреля
|
|
Space |
Дата: 09.04.2013, 02:52 | Повідомлення # 1 |
Група: Резерв
Статус: Offline
| Так как "Старички" уезжают на слет, предлагаю "Зеленым" собраться и поиграть, а не отлеживаться дома и терять навыки) Актуально если будет от 4 человек
"могут стрелять по мне а зацепят вас"
Повідомлення відредагував Tpacep - Вт, 16.04.2013, 23:11 |
|
| |
Pixel |
Дата: 09.04.2013, 07:24 | Повідомлення # 2 |
Група: Перевірені
| Я согласен. Думаю до выходных меня с животом попустит.
|
|
| |
Trio |
Дата: 09.04.2013, 09:58 | Повідомлення # 3 |
Група: Адміністратори
| стоп!а чого це "зелені" не їдуть на зліт?! агов люди! поїхали всі разом!не пожалкуєте!
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
|
|
| |
Pixel |
Дата: 09.04.2013, 10:03 | Повідомлення # 4 |
| Trio, ну есть просто "Зеленые" типо Спэйса, от него может и будет толк на слете) А есть "Зеленые-зеленые"))) Типо как я)) От меня толку мало будет))) Вот потому так и решили)) Учитывая вооружение на слете...пистолета будет маловато...(
Повідомлення відредагував Pixel - Вт, 09.04.2013, 10:03 |
|
| |
Trio |
Дата: 09.04.2013, 12:30 | Повідомлення # 5 |
| Pixel, ну йо-п-р-с-т! ми що там на корову грати збираємося? до чого тут зелені і незелені? та хоч сіро-буро-пошкарябані. ви спитайте себе чи ви хочете їхати на зліт? якщо відповідь "так", тоді не повинно бути жодних умовностей. кращого тренування і бути, як на мене не може. так, звичайно, я був лише в Дніпрі на одному-єдиному зльоті, але з досвіду Дніпра я скажу, що треба їхати!колись же треба починати! і який може взагалі бути критерій готовності?!
так що не вигадуйте і відписуйтеся в темі про зліт!
інакше в мене буде когнітивний дисонанс.
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
|
|
| |
Pixel |
Дата: 09.04.2013, 12:32 | Повідомлення # 6 |
| ахахха) для справки: Когнити́вный диссона́нс (от англ. слов: cognitive — «познавательный» и dissonance — «отсутствие гармонии») — состояние психического дискомфорта индивида, вызванное столкновением в его сознании конфликтующих представлений: идей, верований, ценностей или эмоциональных реакций.
|
|
| |
Trio |
Дата: 09.04.2013, 12:34 | Повідомлення # 7 |
| Pixel, а толк буде від всіх...більше того, краще щоб приїхали, як ви кажете, "зелені" (звідки ви взагалі означення таке зяли?!) ніж якщо не приїде ніхто, бо по активності відписування в темі про зліт я бачу, що команду ЗАГРАД представлена в астові не буде...а це, як на мене, геть недобре.
П.С. Pixel, я свідомо вживаю термін когнітивний диссонанс...хоча б тому, що я знаю, що він означає.в даному випадку, моє уявлення про ваше бажання грати в хардбол зіткнулося з вашим небажанням їхати на зліт підкреслю НА ПЕРШИЙ СВІЙ ЗЛІТ!
|
|
| |
Trio |
Дата: 09.04.2013, 12:42 | Повідомлення # 8 |
| і який взагалі сенс ділити команду?якщо частина поїде на зліт, на тренування буде від сили 3-4 людини - в чому прикол?!якщо ті, хто піде на тренування не поїде на зліт, тоді на зльоті буде 3 людини. це несерйозно
|
|
| |
Phantom |
Дата: 09.04.2013, 15:46 | Повідомлення # 9 |
| Хватить спорить, просто взяли все вместе поехали на слет, получили удовольствие и вернулись домой. Я на Фастой поехал с одним пистолетом тоже и не плохо побегал и пострелял по противнику. Туда ехать где то час с мелочью, я последний раз ехал с Нежинцами перед зимой, было холодно жутко но понравилось.
Повідомлення відредагував Phantom - Вт, 09.04.2013, 16:16 |
|
| |