Київська хардбольна команда "ZAGRAD"
Тему закрито

Тренировка 13-14 апреля
Space
09.04.2013, 02:52
Так как "Старички" уезжают на слет, предлагаю "Зеленым" собраться и поиграть, а не отлеживаться дома и терять навыки)
Актуально если будет от 4 человек

Повідомлення відредагував Tpacep - Вт, 16.04.2013, 23:11
Pixel
09.04.2013, 07:24
Я согласен. Думаю до выходных меня с животом попустит.
Trio
09.04.2013, 09:58
стоп!а чого це "зелені" не їдуть на зліт?! агов люди! поїхали всі разом!не пожалкуєте!
Pixel
09.04.2013, 10:03
Trio, ну есть просто "Зеленые" типо Спэйса, от него может и будет толк на слете)
А есть "Зеленые-зеленые"))) Типо как я)) От меня толку мало будет)))
Вот потому так и решили))
Учитывая вооружение на слете...пистолета будет маловато...(

Повідомлення відредагував Pixel - Вт, 09.04.2013, 10:03
Trio
09.04.2013, 12:30
Pixel, ну йо-п-р-с-т! ми що там на корову грати збираємося? до чого тут зелені і незелені? та хоч сіро-буро-пошкарябані. ви спитайте себе чи ви хочете їхати на зліт? якщо відповідь "так", тоді не повинно бути жодних умовностей. кращого тренування і бути, як на мене не може. так, звичайно, я був лише в Дніпрі на одному-єдиному зльоті, але з досвіду Дніпра я скажу, що треба їхати!колись же треба починати! і який може взагалі бути критерій готовності?!

так що не вигадуйте і відписуйтеся в темі про зліт! biggrin

інакше в мене буде когнітивний дисонанс.
Pixel
09.04.2013, 12:32
ахахха)
для справки:
Когнити́вный диссона́нс (от англ. слов: cognitive — «познавательный» и dissonance — «отсутствие гармонии») — состояние психического дискомфорта индивида, вызванное столкновением в его сознании конфликтующих представлений: идей, верований, ценностей или эмоциональных реакций.
Trio
09.04.2013, 12:34
Pixel, а толк буде від всіх...більше того, краще щоб приїхали, як ви кажете, "зелені" (звідки ви взагалі означення таке зяли?!) ніж якщо не приїде ніхто, бо по активності відписування в темі про зліт я бачу, що команду ЗАГРАД представлена в астові не буде...а це, як на мене, геть недобре.

П.С. Pixel, я свідомо вживаю термін когнітивний диссонанс...хоча б тому, що я знаю, що він означає.в даному випадку, моє уявлення про ваше бажання грати в хардбол зіткнулося з вашим небажанням їхати на зліт biggrin biggrin підкреслю НА ПЕРШИЙ СВІЙ ЗЛІТ!
Trio
09.04.2013, 12:42
і який взагалі сенс ділити команду?якщо частина поїде на зліт, на тренування буде від сили 3-4 людини - в чому прикол?!якщо ті, хто піде на тренування не поїде на зліт, тоді на зльоті буде 3 людини. це несерйозно
Phantom
09.04.2013, 15:46
Хватить спорить, просто взяли все вместе поехали на слет, получили удовольствие и вернулись домой. cool
Я на Фастой поехал с одним пистолетом тоже и не плохо побегал и пострелял по противнику. biggrin
Туда ехать где то час с мелочью, я последний раз ехал с Нежинцами перед зимой, было холодно жутко но понравилось.

Повідомлення відредагував Phantom - Вт, 09.04.2013, 16:16