Пт, 20.02.2026, 23:23
Мобільна версія | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення | Правила форуму | Пошук по темам та учасникам форуму | Пошук по сайту ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Тренування 7-8 вересня
Tpacep Дата: 03.09.2013, 13:17 | Повідомлення # 1
Група: Адміністратори
Статус: Offline
Крайнє тренування перед Фастовом і крайня можливість для Тріо постріляти по нам в цьому році Тож про важливість моменту, думаю, наголошувати не варто
Я зможу в неділю.

Koljan Дата: 03.09.2013, 13:55 | Повідомлення # 2
Група: Резерв
я зможу в суботу швидше за все!

Space Дата: 04.09.2013, 00:03 | Повідомлення # 3
Врядли буду, так как начало сентября хлопот много

"могут стрелять по мне а зацепят вас"

Trio Дата: 04.09.2013, 00:06 | Повідомлення # 4
та приходь!нашо ті хлопоти?))

"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)

Tpacep Дата: 04.09.2013, 00:33 | Повідомлення # 5
Согласен, приходь. Бо в начале ноября будет много грязи, а в начале декабря - много снега smile

Koljan Дата: 04.09.2013, 14:15 | Повідомлення # 6
так коли ви плануєте - в суботу чи неділю?*

Tpacep Дата: 04.09.2013, 14:26 | Повідомлення # 7
Особисто я за неділю, але зачекаємо ще думок і будемо вирішувати остаточно.

Trio Дата: 04.09.2013, 14:40 | Повідомлення # 8
мені байдуже..хоч сьогодні =)

"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)

Koljan Дата: 04.09.2013, 14:54 | Повідомлення # 9
мені просто теба знати щоб побудувати свої плани... Неділя так неділя...

Bender Дата: 04.09.2013, 16:51 | Повідомлення # 10
Група: Команда
Я пропускаю sad

Думающий атеист, живущий по совести, сам не понимает, насколько он близок к Богу. Потому что творит добро, не ожидая награды. В отличие от верующих лицемеров.

Tpacep Дата: 06.09.2013, 15:03 | Повідомлення # 11
Что-то печально у нас сборы продвигаются...
Колян, твои новички будут?

Koljan Дата: 06.09.2013, 15:45 | Повідомлення # 12
ні!

Koljan Дата: 06.09.2013, 15:46 | Повідомлення # 13
і того 3 людини має бути( якось брєдово якщо чесн.

Koljan Дата: 07.09.2013, 16:05 | Повідомлення # 14
мені хтось скаже буде тренування чи ні??? мені в плани на день впирається!

Tpacep Дата: 07.09.2013, 16:41 | Повідомлення # 15
Буде. Завтра в 9.00 на Лісовій.

Koljan Дата: 07.09.2013, 16:54 | Повідомлення # 16
немає сенсу втрьох йти... мене не буде! та й погода не льотна.

Tpacep Дата: 07.09.2013, 17:01 | Повідомлення # 17
Знач, ми з Тріо вдвох підемо. Сенс йти вдвох, очевидно, є...
Ми не солоденькі, та й не льотчики, тож імовірний дощик нам не завадить. Зате антуражу додасть.

Koljan Дата: 07.09.2013, 17:22 | Повідомлення # 18
smile ну молодці. в мене крім того, що немає бажання місити багно, ще й справи є після обіду. А самі знаєте, як воно, після харду кудись бігти.

Tpacep Дата: 08.09.2013, 20:48 | Повідомлення # 19
"Навіть для двох бійців знайдеться якийсь сценарій для тренувань." © Aske

Вдячний всім Тріо за тренування! Хороша вийшла прогулянка тихим осіннім лісом, у стилі розвідувального рейду. Далі короткий звіт

Дісталися полігону близько 10.00. Біля бункера, де зазвичай отаборюються страйкери, екіпірувались. З дому я вже виїхав майже повністю екіпірований, з невеликим рюкзачком, то ж залишилось з нього дістати та вдягнути пояс з пістолетом, маску та рукавиці (вирішили не паритись у ватних шоломах, а маски - на випадок попадання під обстріл 6 мм). Всі речі - з собою в рюкзаках. Ціль рейду - уникаючи лісових доріг, страйкерів та некомбатантів, дістатись до будинку, обстежити його та, зробивши по лісу гак, вийти на наші окопи з півночі. Побочно - тренінг безшумного пересування лісом, комунікація жестами, радіогра.

Трохи не вистачало карти, та ми пам'ятали приблизні напрями на основні чекпойнти і орієнтувались по компасу.

Забігаючи вперед, зазначу, що страйкерів і на цей раз на полігоні не було (цікаво, куди це вони всі поділись? ), зате грибників вистачало. Внаслідок високої вологості та підсівших батарейок в мене сильно потіла маска. Тому перша зустріч з некомбатантом відбулася для нас так раптово, що ми не встигли сховатись. В реальності для розвідгрупи в тилу ворога це неприпустимий прокол і свідок підлягав би усуненню на місці, а нам з Тріо залишалось лише сидіти нерухомо на галявинці, прикидаючись двома пеньками (до речі, в цьому рейді ми знову пересвідчились у хороших маскувальних властивостях нашого камуфла, коли ми втрачали візуальний контакт один з одним на відстані буквально кількох метрів). Але бабця ще здалеку вичислила нас та строго попередила, щоб навіть не думали стріляти (мовляв, "знаю я вас таких" ). А ми й самі не думали стріляти, бо зброя в нашому рейді була незарядженою

Поговоривши з бабцею, довідались, що більше людей в камуфляжі вона сьогодні тут не бачила, та почимчикували далі азімутом 45. На межі молодого березняка і старого соснового лісу виявили крупний укріпрайон страйкерів. Під час його обстеження я напоровся на залишену кимось розтяжку (другий прокол нашої РГ!). Та на щастя, девайс не спрацював - очевидно, відсирів.

Далі пішой якийсь нефарт! На заключному відрізку шляху нам тричі доводилось кардинально міняти курс, щоб не перетинатись з патрулями уявного ворога (коротше, грибниками ). Не знаю, чи були ми помічені, та проходили вони від нас недалеко, а одного разу зовсім поруч в кущах пролунав чийсь голос... В результаті всіх маневрів, закрутившись, я піддав сумніву покази свого компаса і вирішив йти інтуїтивно. Так ми малость збилися з курсу, а коли врешті-решт вийшли мало не до озера, то зорієнтувались і знову взяли правильний курс.

Хащі там були знатні! Доводилось закладати великі гаки, щоб обходити повалені дерева та непрохідні зарослі. Зважаючи на місцевість, рівень загрози був понижений до "зеленого", тому маски ми зняли і несли в руках. Ліс від нас тріщав так, що про безшумність вже ніхто й не думав, аж раптом зі сторони будинку почулися голоси. Постала задача вияснити, хто там, скільки їх і чим займаються.

Короткий привал, протерли і вдягли маски та знову включили режим "ніндзя" Безшумно наблизились до будинку із заходу на 10 м. По розмовам, запаху диму та музиці стало зрозуміло, що у великому залі розмістились якісь відпочивальники. Але самих їх ззовні не було видно. Мною оволодів шпигунський азарт Було вирішено обійти будинок, підійти зі східного напряму, непомітно проникнути в кімнату, суміжну із залом, та через пролом в стіні перерахувати некомбатантів. Також, Тріо запропонував здивувати їх гранатою, та я відхилив цю заманливу пропозицію, нагадавши, що ми в уявному тилу уявного ворога в уявній розвідці Коротше, ми виконали задумане. "Охорона об'єкту" нас не спалила (та й куди там, при такому рівні власного шуму?!), в пролом я побачив трьох виживальщиків вживальщиків (хоча припускаю, що всього їх там було не менше чотирьох). І хоч для нас ніякої загрози не було, та очко чомусь грало "ніпадеццкі" Потім ми по-тихому звалили в північному напрямі.

Більше нічого цікавого не було. Довго продиралися хащами до наших окопів. Оскільки я вже безмежно довіряв компасу, то скоро ми були на місці. Перевірили наш укріпрайон (все в порядку, але оси, нажаль, після успішно проведеної 01.09.13 операції "Депортація" вирили нове гніздно в тому ж самому окопі Очевидно, настала черга якоїсь хімії), позаймались трохи стрілецькою підготовкою та о 14.00 вирушили додому.

П.С. По прикидкам, напетяли по лісу всього близько 4х км. Вот так то!

Koljan Дата: 08.09.2013, 23:32 | Повідомлення # 20
як в тому лысы взагалі заблукати можна? я що взимку, що влітку чудово орієнтуюся в ньому. хз, але ця проблема стосовно орієнтуванні переслідує багатьох комрадів... ніяк не виявлю причину такої фігні. хз.
Стосовно вашого рейду - ріспект. Вважаю що такі справи треба оголошувати за кілька днів, а не робити спонтанно.

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

©2010-2026 Київська хардбольна команда "ZAGRAD"Безкоштовний хостинг uCoz