Вт, 05.08.2025, 10:44
Мобільна версія | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення | Правила форуму | Пошук по темам та учасникам форуму | Пошук по сайту ]
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Тренування 23 березня
Koljan Дата: 22.03.2014, 21:51 | Повідомлення # 61
Група: Резерв
Статус: Offline
дивіться обережно. в дурці на фрунзе ітак страйкерів не жалують, а тут ще й хардболісти. місто всетаки!

Cеma Дата: 23.03.2014, 00:22 | Повідомлення # 62
А 1337 команду никто не приглашал ?

Trio Дата: 23.03.2014, 00:43 | Повідомлення # 63
Група: Адміністратори
Koljan, та і буде обережно, не переживай.

cema, ні, ніхто їх не запрошував..та і навряд чи вони погодилися б..

"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)

Cеma Дата: 23.03.2014, 00:47 | Повідомлення # 64
Просто от них мне пришло приглашение на 9 на Дорогожичи .

Trio Дата: 23.03.2014, 01:00 | Повідомлення # 65
ну то в тебе є вибір.

"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)

Cеma Дата: 23.03.2014, 01:03 | Повідомлення # 66
Выбор есть всегда, вы первые пригласили - потому решение очевидно . Просто, не будут ли они на том же месте, что и вы собираетесь трениться .

Trio Дата: 23.03.2014, 01:06 | Повідомлення # 67
цілком можливо..але не переживай, не поб'ємося..хоча хто знає))

Hеlvig Дата: 23.03.2014, 19:19 | Повідомлення # 68
Тріо, як потренувалися? Хлопці, відпишиться, як усе пойшло?

"В правосєка два раба,
потомушо жизнь борьба" © Mykola Voskalo

Повідомлення відредагував Helvig - Нд, 23.03.2014, 21:29

Trio Дата: 23.03.2014, 22:38 | Повідомлення # 69
від ЗАГРАДУ було 3 бійці + 1 новачок. тренування в основному проходило у формі відпрацювань. Трохи попереміщувалися (зачистка коридорів і кімнат), трохи постріляли...потім організували пару боївок для сотні самооборони. Трасер та я не грали. Потім я мусив тікати, бо інакше мене б четвертувала дружина нашого сотника (нам і так дісталося всім biggrin biggrin а Трасер, Бендер та Сема залишилися. що робили не знаю.
загалом норм. треба збиратися частіше.може до нас долучаться люди з сотні, бо зацікавлені були.

Hеlvig Дата: 23.03.2014, 22:47 | Повідомлення # 70
А давай поговоримо на командному розділі. І чого це на тебе дружина сотника вз*їлася? wink

"В правосєка два раба,

Tpacep Дата: 23.03.2014, 22:58 | Повідомлення # 71
Цитата Helvig ()
як усе пойшло?

Так собі... Вього нас зібралось десятка півтора, в т.ч. троє з команди - Тріо, Бендер і я. Інструктор - десь мого віку, по враженню - з внутр. силових структур.
З точки зору прикладного хардболу, тренування, якщо відверто, "ніачом":
1. По команді діставання пістолета з кобури та 3 постріли за 5 сек в мішень (причому, мішень-бляшанка одна, а стріляє одночасно 4-5 чоловік).
2. Прохід по коридору компактною групою (ніби зі щитом, але без щита ) та зачистка прилеглих кімнат з холостою стрільбою та умовним ураженням.
3. Силове затримання неозброєного противника (прийомчики, звісно, цікаві, але ж в бою прикладом надійніше...).
Потім інструктор пішов, а ми як змогли екіпірували, озброїли новачків та вони трохи обстрілялись.

Полігон Дурка являє собою велику багатоповерхову недобудову в оточенні куп сміття посеред лісопаркового масиву, доволі людного в неділю (але аборигени вже в курсі про існування різних мілітаризованих психів по типу нас, тому вибирають більш мальовничі місця для прогулянок і майже не плутаються під ногами). Зате в самому комплексі овердофіга окремих страйкерських замєсів, тренування альпіністів та, як виявилось, 1337 теж десь там відтворюють "образ атєчіствєннава шпєцназа" © Багато небезпечних місць: шахти ліфтів, проєми у підлозі, місцями відсутні стіни/огорожі тощо. По полігону мій висновок такий: завдяки своїй архітектурі, транспортній доступності та даху над головою - це чудове місце для тренувань CQB (особливо за несприятливих погодних умов). Але з дотриманням відповідних мір обережності!

Hеlvig Дата: 23.03.2014, 23:19 | Повідомлення # 72
Як що я все вірно зрозумів, то тренування з інструктором- чисто поліцйна тактика? Це не дуже... а як самооборонцям, які враження? Думаю, на цьому тижні закінчу ще одну прокатну маску, зможемо залучити новичків.

"В правосєка два раба,

Trio Дата: 23.03.2014, 23:20 | Повідомлення # 73
Helvig, давай)тільки я там питань від тебе не бачу)))

дружина сотника не вз'їлася. справа просто в тому, що наша сотня побудована на основі нашого громадянського руху, де є і дружина сотника. вона дівчина досить емоційна, експресивна..хоча розумна =) сама театральний режисер-постановник за освітою (власне, це важливо, бо частина її експресивності, очевидно, награна, щоб краще "ставити" акції)

у нас був запланований флеш-моб після тренування під гаслом "Російське вбиває". ти міг бачити новини про те, як люди падають в супермаркетах..так ото ми робимо. вона координувала акцію.а ми спізнилися на годину і прийшли всі в камуфляжі, коли вона наголошувала на тому, що ми повинні бути в цивільному одязі

тренування звичайно гірше ніж я сподівався. набагато гірше, бо я очікував, що нас реально чомусь навчать. інструктор шарить, але напевно навчити не вміє.

я з цього всього бачу лише позитив ось в чому:
1. ми зібралися
2. потенційно ми зацікавили як мінімум 4 осіб, не знаю, хто з них созріє, але хтось може созріти.
3. ми оглянули нове цікаве місце..

самооборонцям та частинка харду, яку вони ледь встигли побачити і трохи відчути сподобалася. потім по дорозі до метро розпитували про різні речі, про вартість снаряги тощо.

але там є 4 людини, які самі мені казали, що збираються серйозно займатися ВТИ. казали саме про хард, хоча сьогодні один з них сказав мені, що вони планують страйк. втім, вони мають вже пістолети, не мають страху, тому цілком можливо, що в якомусь вигляді ми їх залучимо.

• Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Пошук:

©2010-2025 Київська хардбольна команда "ZAGRAD"Безкоштовний хостинг uCoz