Нд, 22.02.2026, 01:52
Мобільна версія | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення | Правила форуму | Пошук по темам та учасникам форуму | Пошук по сайту ]
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Тренування 23 березня
Trio Дата: 22.02.2014, 15:35 | Повідомлення # 1
Група: Адміністратори
Статус: Offline
на що, хлопці, я думаю, що вже цілком можна. в разі чого скажемо, що ми з самооборони майдану biggrin biggrin

я б дуже хотів звібратися завтра 23.02, але навряд чи це в нас вийде. Тому якщо ні, давайте зголошуватися хоча б на наступний тиждень - 1-2 березня.
пишіть, коли зможете

"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)

Strannik Дата: 22.02.2014, 20:39 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Давайте на следующей неделе в субботу или воскресенье )

Tpacep Дата: 23.02.2014, 12:30 | Повідомлення # 3
Щось пiсля побаченого за останнi днi менi рiзко стало не по приколу бавитись у вiйнушку...

Trio Дата: 23.02.2014, 13:12 | Повідомлення # 4
контрасти дійсно сильні...

але мені особисто здається, що ця війнушка в чомусь мені допомогла...

"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)

Hеlvig Дата: 23.02.2014, 15:17 | Повідомлення # 5
Група: Резерв
Трасер, таж фігня...

"В правосєка два раба,
потомушо жизнь борьба" © Mykola Voskalo

Maha Дата: 23.02.2014, 22:12 | Повідомлення # 6
Група: Команда
В мене двоякі почуття,жаль і смуток за людей полеглих в нерівному бою та радість за ту надію та шанс,які вони дали нам.Велика їм подяка та шана!!! Після такого, особисто мені, хочеться ще більше знати і вміти,щоб такого не повторилося! В суботу планую поїхати в Межигірря, хто бажає можемо разом. В неділю можна зустрітись в будь якому форматі.

Trio Дата: 24.02.2014, 13:39 | Повідомлення # 7
ну тоді робимо перерву, напевно.

повернувся з межигір'я...це капець. я не про золото, я про бандитів з автоматами...
мені теж тепер ніяково буде кидати гранати і стріляти, але я розумію, що треба чомусь вчитися і озброюватися. для захисту себе і рідних.
от напрклад сьогодні вночі я дуже добре відпрацював переміщенні в бойових умовах навколо будинку..моєю ціллю було побачити, що відбувається всередині і залишитися непомітним для ідіотів з калашами..таке от тренування...

робимо перерву?сподіваюся не назавжди...краще давайте змінимо зміст і форму тренувань..

Вулф на ВХФ написав: "В тяжку хвилину для нашої Держави. Пропоную тимчасово зупинити всі треніровки, хоть на 9 днів ( бажано до 40 днів). Зосередитись на охороні порядку свого міста ( страйболісти вже зупини всі свої зібрання)."

я згоден

Повідомлення відредагував Trio - Пн, 24.02.2014, 13:42

Maha Дата: 25.02.2014, 20:15 | Повідомлення # 8
Trio, не знайшов я повідомлення Вулфа,підкажи де ти його бачив? Подивився обговорення теми "Тренировки в условиях ЧП (антитеррор)" на ВХФ і скажу,що думки людей не однозначні - багато різних емоцій .Сам вважаю,що потрібен деякий час для того ,щоб ми всі оговтались. Зрозуміло,що рано чи пізно треба починати тренування.

Strannik Дата: 02.03.2014, 03:38 | Повідомлення # 9
Група: Користувачі
Смотрю что стране происходит и понимаю, что нам может в скором времени понадобится все то, что на тренировках было.
Агрессия со стороны России... никто помочь не может с других стран. Повторение конфликта России и Грузии. То что сейчас в Крыму происходит - это интервенция.
Украина мобилизирует войска (достоверная инфа)
Вообще надо легализировать оружие в стране.... Думаю это будет правильным.
Так что думаю боевки нам не помешают.

Dare-devil Дата: 02.03.2014, 11:58 | Повідомлення # 10
Група: Перевірені
Strannik, хардбол - это ИГРА.

ЗЫ: Убедительная просьба высказывать своё видение политической ситуации на соответствующих ресурсах - наш сайт о хардбооле!

Главное не награда, а борьба!

Trio Дата: 02.03.2014, 13:41 | Повідомлення # 11
тобі не здається, що ситуація вже трохи за межами політичної?і що ми стоїмо на межі "глобального хардболу"?

Dare-devil Дата: 02.03.2014, 16:37 | Повідомлення # 12
Есть куча специализированных сайтов, блогов и т.п. где можно обсуждать, ругать, плевать, плакать, агитировать, страхать всякими "глобальностями" и т.п. Наш сайт не о том! Так было, есть и будет, куму бы и что не казалось!

ЗЫ: Человек побывал на одной игре и вообразил, что две-четыре побегушки/растряски жира в месяц сделают его крутым парнем)) Может объяснишь ему, что он заблуждается?

Trio Дата: 03.03.2014, 00:16 | Повідомлення # 13
так, він дуже сильно помиляється.

але навіть на нашому форумі є відповідна тема про події в Україні. щоправда, Страннік до неї не має доступу. тоді, або повертайте ту тему у флудильню, або ... не звертайте уваги))))))))

і так, Странніку, хардбол жо війни не підготує...

Dare-devil Дата: 03.03.2014, 00:57 | Повідомлення # 14
Цитата Trio ()
але навіть на нашому форумі є відповідна тема про події в Україні. щоправда, Страннік до неї не має доступу. тоді, або повертайте ту тему у флудильню, або ... не звертайте уваги))))))))

Хм, "повертайте", "не звертайте"... Может ещё что сделать?? Фото бойца на главной странице сменить на фото Бендеры или Яроша? Нет, лучше всего Музычко!

Ещё раз, особенно для тех, кто "
я досить лояльно ставлюся до протилежної думки. але дуже не люблю маніпуляцій". На этом сайте не будет никаких манипуляций ни в одну, ни в другую сторону!

Trio Дата: 11.03.2014, 21:56 | Повідомлення # 15
слухайте, давайте вже нарешті зберемося на тренування. треба поспілкуватися, є про що!

Maha Дата: 11.03.2014, 23:05 | Повідомлення # 16
Я за,треба!

Bender Дата: 11.03.2014, 23:32 | Повідомлення # 17
Дик, давайте! Правда якось стрёмно зброю везти. (хіба що в розібраному стані шоб меньше причин було докопатись). І камуфло краще вже в лісі одягати.

Думающий атеист, живущий по совести, сам не понимает, насколько он близок к Богу. Потому что творит добро, не ожидая награды. В отличие от верующих лицемеров.

Trio Дата: 12.03.2014, 00:41 | Повідомлення # 18
та ну..я оно по місту хожу в камуфлі та з пневматикою в рюкзаку і хоч би хни..зараз міліція безпечна (вона, на жаль, взагалі ніяка)..якщо що, скажеш, що ти з 16 сотні самооборони))

Bender Дата: 12.03.2014, 01:10 | Повідомлення # 19
Скажу що тебе знаю так вони в розсипну порозбігаються biggrin
Ну а по суті, я б в неділю зміг вибратись.

Думающий атеист, живущий по совести, сам не понимает, насколько он близок к Богу. Потому что творит добро, не ожидая награды. В отличие от верующих лицемеров.

Повідомлення відредагував _B_e_n_d_e_r_ - Ср, 12.03.2014, 01:11

Trio Дата: 12.03.2014, 01:55 | Повідомлення # 20
я теж за неділю. відгукайтеся хлопці!

я дійсно вважаю, що нам треба на цьому тижні зустрітися.бо існує вірогідність, що на наступному і під час подальших тижнів зустрітися вже ні в кого з нас не вийде, тому варто було б

• Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

©2010-2026 Київська хардбольна команда "ZAGRAD"Безкоштовний хостинг uCoz