|
Тренування 23 березня
|
|
Trio 22.02.2014, 15:35 |
#1 |
на що, хлопці, я думаю, що вже цілком можна. в разі чого скажемо, що ми з самооборони майдану
я б дуже хотів звібратися завтра 23.02, але навряд чи це в нас вийде. Тому якщо ні, давайте зголошуватися хоча б на наступний тиждень - 1-2 березня. пишіть, коли зможете
|
|
Strannik 22.02.2014, 20:39 |
#2 |
| Давайте на следующей неделе в субботу или воскресенье )
|
|
Tpacep 23.02.2014, 12:30 |
#3 |
| Щось пiсля побаченого за останнi днi менi рiзко стало не по приколу бавитись у вiйнушку...
|
|
Trio 23.02.2014, 13:12 |
#4 |
контрасти дійсно сильні...
але мені особисто здається, що ця війнушка в чомусь мені допомогла...
|
|
Hеlvig 23.02.2014, 15:17 |
#5 |
| Трасер, таж фігня...
|
|
Maha 23.02.2014, 22:12 |
#6 |
| В мене двоякі почуття,жаль і смуток за людей полеглих в нерівному бою та радість за ту надію та шанс,які вони дали нам.Велика їм подяка та шана!!! Після такого, особисто мені, хочеться ще більше знати і вміти,щоб такого не повторилося! В суботу планую поїхати в Межигірря, хто бажає можемо разом. В неділю можна зустрітись в будь якому форматі.
|
|
Trio 24.02.2014, 13:39 |
#7 |
ну тоді робимо перерву, напевно.
повернувся з межигір'я...це капець. я не про золото, я про бандитів з автоматами... мені теж тепер ніяково буде кидати гранати і стріляти, але я розумію, що треба чомусь вчитися і озброюватися. для захисту себе і рідних. от напрклад сьогодні вночі я дуже добре відпрацював переміщенні в бойових умовах навколо будинку..моєю ціллю було побачити, що відбувається всередині і залишитися непомітним для ідіотів з калашами..таке от тренування...
робимо перерву?сподіваюся не назавжди...краще давайте змінимо зміст і форму тренувань..
Вулф на ВХФ написав: "В тяжку хвилину для нашої Держави. Пропоную тимчасово зупинити всі треніровки, хоть на 9 днів ( бажано до 40 днів). Зосередитись на охороні порядку свого міста ( страйболісти вже зупини всі свої зібрання)."
я згоден
Повідомлення відредагував Trio - Пн, 24.02.2014, 13:42
|
|
Maha 25.02.2014, 20:15 |
#8 |
| Trio, не знайшов я повідомлення Вулфа,підкажи де ти його бачив? Подивився обговорення теми "Тренировки в условиях ЧП (антитеррор)" на ВХФ і скажу,що думки людей не однозначні - багато різних емоцій .Сам вважаю,що потрібен деякий час для того ,щоб ми всі оговтались. Зрозуміло,що рано чи пізно треба починати тренування.
|
|
Strannik 02.03.2014, 03:38 |
#9 |
Смотрю что стране происходит и понимаю, что нам может в скором времени понадобится все то, что на тренировках было. Агрессия со стороны России... никто помочь не может с других стран. Повторение конфликта России и Грузии. То что сейчас в Крыму происходит - это интервенция. Украина мобилизирует войска (достоверная инфа) Вообще надо легализировать оружие в стране.... Думаю это будет правильным. Так что думаю боевки нам не помешают.
|
|
Dare-devil 02.03.2014, 11:58 |
#10 |
Strannik, хардбол - это ИГРА.
ЗЫ: Убедительная просьба высказывать своё видение политической ситуации на соответствующих ресурсах - наш сайт о хардбооле!
|
|
Trio 02.03.2014, 13:41 |
#11 |
| тобі не здається, що ситуація вже трохи за межами політичної?і що ми стоїмо на межі "глобального хардболу"?
|
|
Dare-devil 02.03.2014, 16:37 |
#12 |
Есть куча специализированных сайтов, блогов и т.п. где можно обсуждать, ругать, плевать, плакать, агитировать, страхать всякими "глобальностями" и т.п. Наш сайт не о том! Так было, есть и будет, куму бы и что не казалось!
ЗЫ: Человек побывал на одной игре и вообразил, что две-четыре побегушки/растряски жира в месяц сделают его крутым парнем)) Может объяснишь ему, что он заблуждается?
|
|
Trio 03.03.2014, 00:16 |
#13 |
так, він дуже сильно помиляється.
але навіть на нашому форумі є відповідна тема про події в Україні. щоправда, Страннік до неї не має доступу. тоді, або повертайте ту тему у флудильню, або ... не звертайте уваги))))))))
і так, Странніку, хардбол жо війни не підготує...
|
|
Dare-devil 03.03.2014, 00:57 |
#14 |
Цитата Trio (  ) але навіть на нашому форумі є відповідна тема про події в Україні. щоправда, Страннік до неї не має доступу. тоді, або повертайте ту тему у флудильню, або ... не звертайте уваги)))))))) Хм, "повертайте", "не звертайте"... Может ещё что сделать?? Фото бойца на главной странице сменить на фото Бендеры или Яроша? Нет, лучше всего Музычко!
Ещё раз, особенно для тех, кто "я досить лояльно ставлюся до протилежної думки. але дуже не люблю маніпуляцій". На этом сайте не будет никаких манипуляций ни в одну, ни в другую сторону!
|
|
Trio 11.03.2014, 21:56 |
#15 |
| слухайте, давайте вже нарешті зберемося на тренування. треба поспілкуватися, є про що!
|
|
Maha 11.03.2014, 23:05 |
#16 |
| Я за,треба!
|
|
Bender 11.03.2014, 23:32 |
#17 |
| Дик, давайте! Правда якось стрёмно зброю везти. (хіба що в розібраному стані шоб меньше причин було докопатись). І камуфло краще вже в лісі одягати.
|
|
Trio 12.03.2014, 00:41 |
#18 |
| та ну..я оно по місту хожу в камуфлі та з пневматикою в рюкзаку і хоч би хни..зараз міліція безпечна (вона, на жаль, взагалі ніяка)..якщо що, скажеш, що ти з 16 сотні самооборони))
|
|
Bender 12.03.2014, 01:10 |
#19 |
Скажу що тебе знаю так вони в розсипну порозбігаються Ну а по суті, я б в неділю зміг вибратись.
Повідомлення відредагував _B_e_n_d_e_r_ - Ср, 12.03.2014, 01:11
|
|
Trio 12.03.2014, 01:55 |
#20 |
я теж за неділю. відгукайтеся хлопці!
я дійсно вважаю, що нам треба на цьому тижні зустрітися.бо існує вірогідність, що на наступному і під час подальших тижнів зустрітися вже ні в кого з нас не вийде, тому варто було б
|
|