Тренування 16-17 серпня
|
|
Trio |
Дата: 13.08.2014, 11:18 | Повідомлення # 1 |
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| відписуємося.
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 13.08.2014, 18:06 | Повідомлення # 2 |
| Буду, чорт забирай!
|
|
| |
Cеma |
Дата: 14.08.2014, 00:27 | Повідомлення # 3 |
Група: Резерв
| Под вопросом, есть планы но не уверен, что всё получится .
|
|
| |
Trio |
Дата: 15.08.2014, 13:05 | Повідомлення # 4 |
| цікаво чи ще хтось підтягнеться
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 16.08.2014, 22:36 | Повідомлення # 5 |
| Збираємось завтра о 9.00 на Лісовій. У страйкерів вроді буде якась гра, паралельно з ними влаштуємо тренувально-розвідувальний рейд. Повний захист можна не брати, але захист очей - обов'язково. На завершення проведемо тренувальні стрільби на середні-дальні відстані.
|
|
| |
Trio |
Дата: 17.08.2014, 20:14 | Повідомлення # 6 |
| щось впадлу мені звіт писати)))
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 17.08.2014, 21:24 | Повідомлення # 7 |
| Отже, напетляли ми сьогодні не менше 5 км за 4 год. (сам рейд, не рахуючи добирання/вибирання з лісу) - http://maps.yandex.ua/-/CVvEASKC Страйкерів не виявили і постріляти не встигли, зате непогано погрались у хованки з цивілами і побігали від їхніх собак Мабуть, то на краще, що ми не дочекались автобуса, інакше протинялися б в пустому лісі.
Стартували майже з самої Лісової "налєгкє":
Зброя незаряджена, радіо сканує канали.
На цей раз ми вже були більш обачні і уважні ніж торік, але принаймні три моменти теж були на грані фолу: 1. Обходимо хащі малини і тут за ними я помічаю дядька з собакою. Дядько повернутий лицем в наш бік. Моментально присідаємо, розвертаємось на 180 і бігом відходимо. Зважаючи на те, що в момент контакту ми рухались, а при відході під нами досить голосно тріщав ліс, то теоретично ми спалились. 2. Місце переходу через першу дорогу було вибрано невдале, бо з узбіччя був недостатній огляд. Мені здалося, що "чисто", і я пішов, але вже посередині побачив зліва метрів за 40 пару людей (теж з собакою). Я був відкритий для них долю секунди, могли й не помітити. Собака не внюхав 3. На відкритому місці зіткнулись з іншою парою людей. Злагоджено (без зайвих слів і майже одночасно) попадали в траву і перечекали. Але між нами було метрів 20, тому ризик виявлення досить високий...
Заодно зробили висновок, що для таких прогулянок потрібні більш компактні рюкзаки, ніж наші туристичні, які в положенні лежачи не дозволяють підняти голову. А мене ще засмутив компас (Адріанова, ще радянских часів) - ну дуууже довго заспокоюється стрілка Стала очевидна перевага рідинних компасів.
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 18.08.2014, 09:29 | Повідомлення # 8 |
Група: Команда
| Ви втнули в деякій мірі дурницю. Зараз міліція працює в посиленому режимі , а люди налаштовані на те, що в кожному унітазі сидить по сепаратисту. Вам пощастило, що вас дійсно не спалили по дорослому. У нас з цим в Львові була маленька пригодка. Але то в іншій темі розповім.
Жив, був, був, жив, не притягався, не служив.
|
|
| |
Koljan |
Дата: 18.08.2014, 18:01 | Повідомлення # 9 |
Група: Резерв
| в майбутньому можете робити все те саме тільки без зброї. ніяких питань до вас не буде. стосовно того що трасер писав що собака не внюхала - бо то напевно була повністю цивільна собака, яка вас внюхала, але ви їй до одного місця. була б собака навчена, ви б і на 200 метрів не підійшли. на жаль, мене з вами не було бо я їздив на рибалку(якщо можна її так назвати). тусувалися на гідропарку прямо поряд з базою відпочинку МВС. облазили весь гідропарк вдоль і в поперек. лазили і вночі і вдень. впринципі було доволі цікаво, оскільки у всіх були рації і ми лазили по двоє.
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 18.08.2014, 18:47 | Повідомлення # 10 |
| Без зброї не цікаво, бо то вже буде просте спорт. орієнтування. Хоча ми усвідомлювали весь ризик, але саме він додавав пікантності моменту. Стосовно собак, скажемо так: то було таке собі раптове "нововведення" в тренувальному процесі, і як на перший раз - то й так добре. До речі, в одному епізоді, коли ми приготувались повзти через відкриту ділянку повз відпочивальників з собакою, пес таки щось внюхав і став неспокійним. Довелось відступити і міняти маршрут. Також варто згадати, як наприкінці маршруту ми занадто наблизились до бетонної огорожі котеджного містечка, звідки нас почув собака, підняв страшний гавкіт і вискочив з-під паркана слідом за нами. То ж довелося швидко втікати
|
|
| |