Вт, 05.08.2025, 10:56
Мобільна версія | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення | Правила форуму | Пошук по темам та учасникам форуму | Пошук по сайту ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Продовження батл-квесту у Львові
Av@kS Дата: 09.07.2014, 22:28 | Повідомлення # 1
Група: Команда
Статус: Offline
Тут йде обговорення дати боївки чи то злету у Львові. Підключаємось. Я вже проголосував за серпень. Давайте проявимо активність.

Жив, був, був, жив, не притягався, не служив.

Av@kS Дата: 09.07.2014, 22:30 | Повідомлення # 2
Якщо він буде 16, 17 як вказано, то потрібно вже дивитися квитки на поїзд. Я б поїхав.

Trio Дата: 10.07.2014, 00:27 | Повідомлення # 3
Група: Адміністратори
люблю Львів..останнім часом там дуже часто бував.я не проти. залишилося загітувати решту команди)))

"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)

Av@kS Дата: 10.07.2014, 12:07 | Повідомлення # 4
Я просто обожнюю Львів. Все ні як не потраплю до Арсеналу та не вип’ю філіжанку львівської кави. Я не проти туди поїхати на декілька днів по можливості.

Trio Дата: 12.07.2014, 14:52 | Повідомлення # 5
Трасер вже майже дав згоду.

я думаю, що якщо нас збереться як мінімум троє, можна їхати.

АЛЕ дуже б хотілося привести з собою побільше людей.
давайте активніше! ми так давно нікуди не виїжджали! а Львів - просто афігенне місто! півроку я через нього постійно у Варшаву-з Варшави ганяв..

"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма

"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)

Повідомлення відредагував Trio - Сб, 12.07.2014, 14:54

Trio Дата: 12.07.2014, 15:12 | Повідомлення # 6
дата проведення - 16-17 серпня

Повідомлення відредагував Trio - Сб, 12.07.2014, 15:13

Av@kS Дата: 12.07.2014, 15:31 | Повідомлення # 7
Я всімома лапами за. Квитки потрібно замовити раніше, щоб вибір зручного поїзда був , а не брати залишки. Хто в курсі де там і як ночувати?
Я так розумію потрібно виїхати в п’ятницю ввечері. Назад в неділю ввечері. Там здається були такі поїзди.

Av@kS Дата: 12.07.2014, 15:33 | Повідомлення # 8
Для поїздки потрібно мінімум 2 людини. Я сам ще стрімаюся так далеко їздити. Їхати якомога більшій кількості людей це було б добре. Тоді можна грати своїм розрахунком.

Trio Дата: 24.07.2014, 17:12 | Повідомлення # 9
так що ми думаємо?

Av@kS Дата: 30.07.2014, 16:23 | Повідомлення # 10
Лагоджу свій пневматичний карабін. Без нього не бачу сенсу їхати. До того ж в мене не має спальника і намету. Зараз я не в змозі купити їх.
Для ремонту карабіну поки не вистачає балона СО2 на 88 гр. Потрібно перевірити чи зпускає. Як тільки карабасик буде готовий беру квитки. Знаю, що затягувати з квитками, погано, сам проти, але не хочу брати, щоб потім здавати. Вони зараз як пам’ятаю іменні.

Trio Дата: 30.07.2014, 16:23 | Повідомлення # 11
http://hardball.in.ua/forum/viewtopic.php?f=2&t=4832&p=97995#p97995
авакс схоже у львів їде.цікаво...

Av@kS Дата: 18.08.2014, 09:54 | Повідомлення # 12
Так. Я там був. Щойно з поїзда. Всіх емоцій та вражень не передати текстом. Народ зробив багато фото та відео. Бої знімала преса команди Воля.
В парі рядків було так:
Збирався я туди в останній день. Запізнився на свій поїзд. Але не здався і рушив у Львів маршруткою. Поклав море грошей на тди і назад коротше кажучи.
По приїзді зустріли та відвезли машиною на полігон. Розташувалися в одному з цехів зруйнованого заводу. Коли приїхали як раз закінчився дощ. Температура та погода були хардбольні на 90%.
Перший день воювали на захоплення об’єкту зі знищенням суб’єкту, що охороняли. Грали по 2х хітовій системі з респом по 2 хвилини при відході на точку респу. Респи були обрані заздалегіть. В ході бою використовували армійські дими. Завдяки їм і взяли їх. Оборона в команді охоронців була гарно складена. Дохли ми частенько спочатку. Потім ситуація вирівнялася, коли ми увійшли до корпусу. Штурмували з щитами. Я навіть 1 раз з ним полетів зі сходів. Було весело. Народ отримав масу гемотом від куль. Захист від них нікого не рятував. Стволи у Волі на межі дозволених швидкостей та й воювали на малих відстанях. Бувало вилазить за рогу над щитом рука з пістолетом і клацає по нас. Було підірвано десятки гранат та петард. Гарно постріляли з підствольників , у кого вони були. Сам суб’єкт знищили і перша гра скінчилася. Грали потім ще коротші ігри в тому ж корпусі, але оборонялися вже ми і без суб’єкту. Здається 1 чи 2 гри. Воювали доволі довго. Загалом було 11-12 чоловік. Був я, 2є з миротворця (Одессв) та всі інші з Волі В кінці дня була дуель на пістолетах в цеху серед колон. Переміг Дрой з Волі. Він по суті зайшов 1м і виніс близько 5-6 чоловік на дуелі. Воював з береттою еліт 2. Пістолет виявив себе досить точною машинкою. До речі саме більше куль здається витратили на мене. Загинув я від двох поранень в ліву руку (передпліччя). ҐПо суті загинув, бо не вміщався за колону)))
На наступний день після ночівлі в палатці з зарядженими стволами, по причині різномаїття звуків і ехо в цехах воювали на зачистку смуги приміщень.
Хто оборонявся мав лімітований респ, а нападники безлімітний респ. Само собою була система точок респів. Нападаючі респилися виходячи в хвіст атакуючої колони. Обороняючі респилися в точках респу до яких добиралися і з яких поверталися в бій під градом куль. На 2й день було 2 бої. перший наша команда взяла їх. В другому вони так і не змогли прорвати до кінця оборону. Взяли 30% территорій. На тому гра скінчилася і ми почали збиратися. Ну а потім ще було, але то не на привселюдно.

Ось така історія. Хто дочитав молодець, а інше розповім при зустрічі, бо питань було там багато. В тому числі й про повну легалізацію хардболлу та про бажання деяких Волевців приїхати до Фастова.

Повідомлення відредагував Av@kS - Пн, 18.08.2014, 09:58

Trio Дата: 18.08.2014, 11:36 | Повідомлення # 13
Av@kS, та розказуй вже все...щось останнім часом всіх хардболістів параноя косить, бояться слово написати...

з чим ти хоч бігав?явно ж не з С31?

Av@kS Дата: 18.08.2014, 14:57 | Повідомлення # 14
Не параноя. Перед виїздом до дому до нас завітала міліція. Я думав, що буду довго загоряти у Львові. Хтось добрий зателефонував. Їхали вони конкретно до нас, доведено.

Перший день я воював з С-31. Мене нашпигували сталлю та свинцем. Основне, що я робив- тягав щит, створював вогневу підтримку на сходах, щоб не вилазилди штурмуючі, поки перезаряджалися основні сили. Ну і само собою утримував щит. Також було, коли ми забрали щит у штурмуючої сторони. Я теж приймав участь в дійстві.
Там робили фото синця на спині. Мене застрелили з Домінатора на 171-179 м/с. Стосовно фрагів не скажу, бо бій був динамічний і народ то йшов на респ то повертався. Я думаю вчора ніхто точну кількість фрагів не скаже, окрім снайперів. А от синці є у всіх. Страшно дивитися було. І в мене 5-7 штук. Навіть у непереможного Дроя 2 блямбочки сині. Галині (дівчина з волі), через балаклаву з номекса запечатали в голову синця з кров’ю. Куля потрапила рівно в шов і пробила його. Після того вона не грала по моєму. Гру можна буде глянути по фото, коли їх опрацюють. 1й день був на стільки насиченим, що так не передати.
З розваг: Влад з Волі демонстрував як відкрити консерву ложкою+стрілялки у все, що бачиш в тирі+пістолетна дуель, про яку я розповів.
Ще з цікавого комок жаба. дехто з Волі хочуть перейти на такий комок. Кажуть, що проводили порівняння в зеленці з різних відстаней. Результат вразив їх. При насиченій зеленці, бійця дуже важко розрізнити. Жаба зараз є тільки у Галини. Я комок не розглядав з близька, але він мені сподобався. Кажуть він зроблений, що якось спотворює відбите світло. Точно як не знаю і не розумію, але таке чув.

Саме цікаве і жир був на 2й день.
Було 6 чоловік. Інші не змогли бути. 1- Заград, 1 - Миротворець, 4 - Воля.
Я позичив Стіл шторм у Влада і відірвався як зміг. З 3х сходових клітин (обєкт штурму містив 3 сходові клітини, з переходами на 2му поверсі між 1 та 2 сходами. 3ті сходи штурмували з 1го поверху.) ворог не взяв жодної. Під контролем було 30% ігрової території, яку вони могли моніторити з свого початку. Нам прикурити давав Дрой з своїм домінатором. Також Артур з Миротворця жорстко коцав нападників з2го поверху, ну і наш головний штурмовик на всі 2 дні Олег з Волі. Він відривався по повній. І на 1 му і на2му поверсі воював. Ми з Артуром йшли або за ним, або тримали оборону, поки Олег ходить і мочить когось. Нападники багато разів респилися. Не менше 10 разів точно. при тому я забрав, близько 3-4 фраги.
Щодо останнього штурму, то я весь час сидів під сходами 1го поверху і відстрілював штурмуючого з щитом. Він постійно один приходив. Іноді на пару з гранатою, яка мене не діставала за сходами. Потім вони змінили тактику. Один ніс щит, а другий висунувши дрозд і дивлячись через віконце щита застрелив мене в ніс. Я розрядив пів обойми в них, але це не допомогло. Було образливо так загинути. Я пішов на респ. Повернуся, а тут грі кінець. Але це не завадило Дрою шмальнути по мені останній раз. Таким був останній постріл гри. НА тому гру й кінчили, бо був час збиратися.Хлопці зацінили нашу роботу в обороні. Було дійсно м’ясо. При чому цього разу ми нарізали його))).
Остаточно впевнився, що С-31 це брухт. Я його брав дарма.
З цікавого. Ярик з Миротворця 1й день пограв 1 гру та поїхав по злачним місцям Львова. Був у салоні Мазоха. Показував посічені кнутом спину. Також і мені вдавлося 2-3 години погуляти Львовом та придбати подарунки до дому. Екскурсію влаштував Влад.

Також з орг питань.
1.Після розмови з міліцією, постало питання проведення злетів на закритих полігонах. Міліціонери пояснили, що ми могли когось зачепити, т.к. територія відкрита. Натякнули, що можуть нас забрати. Але не забрали. Суть питання була в тому, що ми мали попереджати міліцію про проведення заходу. Але не зробили цього. І не можемо, бо не маємо поки ніякого статусу, а хард не є спортом де Юре. Також в законі прописана заборона на стрільбу по живих об’єктах з БУДЬ ЯКОЇ зброї (окрім мисливства і самооборони). Тож тут парадокс той: маємо давати про себе знати, але не можемо. Вихід-закрита територія, така як Фастів чи Вінниця.
2.Також, деяка кількість гравців з Волі мають бажання приїхати до Фастова на нашу регіоналку/командну зустріч. Розпитували чи вже був зліт і чи буде. Якщо буде, то бажано в жовтні. Точніше, не скажу, потрібно зв’язатися з Владом.
3. Дрой йде служити. Орг питання з сторони Волі на себе бере Влад. Але поки не ясно до кінця чи це так.

Якщо щось згадаю ще , то або допишу або відредагую пост.

AltTab Дата: 19.08.2014, 15:33 | Повідомлення # 15
Група: Перевірені
Ай молодець!!!!!!Хвоткі та відео побачити дуже кортить cool

Av@kS Дата: 19.08.2014, 22:45 | Повідомлення # 16
Ось відео та ось фотки. Щоправда це коротка нарізка. Там була тогга фото та відео. Спробую дістати ще.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

©2010-2025 Київська хардбольна команда "ZAGRAD"Безкоштовний хостинг uCoz