Київська хардбольна команда "ZAGRAD"
Тему закрито

Тренировка 9-12 мая
Koljan
08.05.2013, 23:34
вугілля і дрова не проблема. явно на собі не тягтимемо. каримат я візьму, котелок можу взяти більший і менший. спальник мені не треба, вже неодноразово ночував без нього і не жалкую. З мясом треба визначитися конкретно, скільки брати. В мене теж є свинини 2-2,5 кг. шампурів нажаль в мене лише три. Мачете - не питання, ним можна й дерева рубати. лопатка дохленькає, можу взяти. Води брати треба з розрахунку 4-6л на одну людину, чесслово, з водою можуть бути трабли, в биківні вже стикалися з цим. може що забув, так нагадаєте.
Організатор наскільки я розумію Трасер і Тріо? якщо так, то скажіть кожному з тих хто буде, що брати, бо натупить народ.
Pixel
08.05.2013, 23:46
Может глупый вопрос задам, но, на сколько собираемся в пт и до скольки будем в сб?)
А так же сколько тысяч баллонов и шариков на боёвку брать?) Я так понимаю целый день бегать будем?)

Повідомлення відредагував Pixel - Ср, 08.05.2013, 23:46
Koljan
08.05.2013, 23:48
ні, я так думаю будемо бігати лише увечері, збиратися в пятницю десь в обід. а в суботу в обід додому. тобто десь на сутку. хоча можливо я помиляюся. хай Трасер скаже свою думку.
Trio
08.05.2013, 23:48
я чомусь сумніваюся, що 2х кг м"яса нам на всіх вистачить, але то таке. якщо м"яса стільки, тоді треба інших продуктів брати більше - овочів (картоплі наприклад)якщо буде котелок, можна буде і супу якогось зварити на ранок..в організації можу допомогти, але нагадаю, що моя присутність ще не остаточна просто через стан здоров"я і сесії.(але поки що умовно я з вами)

для того щоб щось організувати треба спочатку визначити скільки людей йдуть, а тут ще не всі відписалися.на кожну людину має бути до 1 кг їжі на день (я так собі прикидаю, поправте якщо ні). з цієї їжі нам треба м"ясо (цим вже я так розумію займається Фантом), овочі (це в принципі закупити можу я, тільки треба порахувати скільки і чого саме), кожен можу взяти якихось "плюх" за власним бажанням. а ну і питво. кожен про воду для себе має, я думаю, попіклуватися сам. я ще квасу візьму і (якщо зараз знайду) сумку холодильник.все інше вже визначайте самі (хоча ідея сухого закону для мене особисто є дуже привабливою) =))) це до речі, як раз треба визначити - чи допускаємо алкоголь, який саме і в яких кількостях (а головне коли)
з суспільно-корисної ноші в мене лише гранати biggrin а тому можу комусь щось допомогти тягнути.
Koljan
08.05.2013, 23:53
якщо цікаво, то ось мінімум для повноцінного виходу в ліси:
1. Кеды/кроссовки
(реже берцы)
2. Камуфляжный костюм (часто берут самый дешевый охотничий)/спортивный костюм
(то есть обувь и одежда которую не жалко запачкать и задымить, и при этом она обладает определенной прочностью).
(зимой ходят редко, если же выходят добирают: свитер, зимняя дутая куртка, термобелье/нательное белье, перчатки (самые подходящие - китайские с раскладок, которые шерстяные на 50 % )
3. 2 пары носков/портянок
(на случай промокания)
4. Широкополая шляпа/бандана/кепка
(зимой этом может быть шапка-*андонка)
5. Рюкзак китайский неизвестного производителя (так называемый Noname)
Если нету и такого покупают советский армейский вещьмешок благо цена на уровне 40 грн (5 $)
6. Каремат
(самый простой - ижевский)
7. Спальник (так же Noname) или старое шерстяное одеяло
(особенно если не лето)
8. Отрез (2 на 2) строительной клеенки
(как не странно, но клеенка вполне эффективно заменяет пончо)
9. Аптечка
(индивидуальная выборка из домашней)
10. Лопата или тур. топорик
(хотя часто у новичков нету ни того ни другого)
11. Нож
(небольшой кухонный или китайский складник, иногда дополняется консервным ножом и маленьким бруском для заточки)
12. пластиковая бутыль
(для того что бы на привале отхлебнуть)
13. Посуда (металлическая тарелка, ложка, кружка)
14. Инструмент (Пассатижи и отвертка, с десяток гвоздей - крайне желательны, ибо новичкам помогает быстрее обустроить лагерь)
15. Несессер (Нитки и иголка, пару скрепок - для экстренного ремонта одежды, зажигалка и спички - для розжига, зубная щетка и паста - для тех кто не умеет побегами чистить зубы, губка - ибо руками и листвой сложно отмывать котелок, карандаш и блокнотик)
16. Расходики (бечева - здоровенная катушка для всяких хоз. нужд, полиэтиленовые пакеты - в первую очередь для упаковки ног в мокрую погоду, туалетная бумага - самое важно + салфетки)

це звісно не догма. але в основному десь так. щоправда влітку типу спальник нафіг треба і ще деякі речі теж.
Phantom
09.05.2013, 00:05
Koljan, можем взять мясо мы с тобой.Я 2 кг и ты 2 кг.Нас не так уж и много.А 4 кг нужно приготовить за раз.
Koljan
09.05.2013, 00:11
це гарна ідея!
Koljan
09.05.2013, 00:13
стосовно виходу. в мене ідея організувати не просто вихід, а таку собі пригоду, з дозором, з секретом і т.д. Легко не буде, але цікаво - швидше за все!
якщо цікаво, то попрошу Трасера звязатися зі мною найближчим часом.
Koljan
09.05.2013, 00:21
і підведіть підсумки, хто буде? Трасер, Тріо, Фантом, Я, Піксель?
Hеlvig
09.05.2013, 00:47
як що робити дозор та секрет, тоді треба і порушників, котрих цей секрет буде караулити smile На ніч навряд чи зможу лишитися.
Koljan
09.05.2013, 00:53
за порушників не переживайте.
Aske
09.05.2013, 00:56
Я теж буду, але у п'ятницю. Зможу переночувати, але в суботу зранку швидше за все, піду. Бо невідкладні справи є.
Якщо виконуватимемо земляні роботи, то візьму шанцевий інструмент.
Pixel
09.05.2013, 00:58
Aske, в принципе все так) Разве что может в субботу не утром а днем по расходимся))
Koljan
09.05.2013, 01:00
Aske, гайда з нами. в тебе теж є певний досвід біганини по лісу)))
Trio
09.05.2013, 01:08
Koljan, давайте з порушниками!це цікаво!!от тільки як ми від них захищатимемося?дроздами і ижами?то шкода порушників..чи вони будуть в масках?)) biggrin :D biggrin

до речі, було б непогано, якби кожен хто йде оперативно відписався про підтримку/непідтримку всіх пунктів.

Повідомлення відредагував Trio - Чт, 09.05.2013, 01:09
Trio
09.05.2013, 01:10
ех..якби ще в когось гітара була...і бажання на ній грати))
Phantom
09.05.2013, 01:15
Цитата (Trio)
ех..якби ще в когось гітара була...і бажання на ній грати))

Ну это по моей части.Может еще кто возьмет?
Trio
09.05.2013, 01:18
Phantom, а більше мабуть ніхто грати не вміє)хоча хто його зна..
Trio
09.05.2013, 01:19
так що робимо з порушниками??? cool
Koljan
09.05.2013, 01:27
залишимо до слушної нагоди.!