Київська хардбольна команда "ZAGRAD"

Сайт
Trio
09.01.2015, 21:46
та чим завгодно) гербом України biggrin biggrin
Maha
09.01.2015, 23:26
Я не сильний в монтуванні картинок, томі можу запропонувати як варіант декілька пропозицій.
Можна отак, а замість Шевченка вставити маленький герб заграду!

Або отак, козака вирізати і вставити на місце червоногвардійця. Або голову козака разом з вишитим комірцем вирізати і вмонтувати на місце голови і коміра червоногвардійця(це помоєму кращий варіант,якість зображення картинки низька, а голова ікомір піде).

Добавлено (2015.01.09, 22:26)
---------------------------------------------
Голосуємо за цей варіант!

П.С. так веселіше.

Tpacep
10.01.2015, 00:48
І напис: "А ти записався бандуристом?" biggrin

Але це все не те... Козак стрьомний якийсь, да і взагалі ця тема вже досить заїзджена. Націонал. мотиви також пропоную залишити за рамками обговорення. Тема АТО наразі теж із болючих... Думаєм, шукаєм.
Trio
10.01.2015, 01:07
а туди обов'язково щось ставити?може зробити там прев'ю фотоальбому, а потім (коли буде відео) розмістити там відео.

або зняти просте відео де були б всі члени команди разом і просто спіч на тему "запрошуємо в команду".
Av@kS
10.01.2015, 15:30
Потрібно гарно одягти когось із нас і зробити якісне фото. Або знайти того хто зробить високоякісну фотосессію. Потім працювати з матеріалом.

Добавлено (2015.01.10, 14:12)
Має бути хардболіст в касці, подобі бронежилета чи розгрузки з якимось модним стволом і жестом вітати або зазивати до рядів хардболістів.

Добавлено (2015.01.10, 14:30)
Он звідси http://vk.com/hardclub73?z=video-56205001_166214539%2Fvideos-56205001 можна може який скрін зробити. Красиво ж вони репортажі роблять. Повіриш у що завгодно.

Trio
10.01.2015, 15:42
з російського відео? так це плагіат. biggrin
Maha
10.01.2015, 18:40
Цитата Tpacep ()
тема вже досить заїзджена. Націонал.

Не ,зовсім, погоджуюсь. Зараз рівень патріотизму росте і щось в національному мотиві було б в десяточку. Але якщо ні, то червоногвардійця треба видалити 100%. Ви скажете-що йому не йметься з цим червоногвардійцем. Часи міняються і ми також, в нас повинна бути титульна сторінка ,як спокуслива обгортка на цукерку. Якщо не націонал, то і не комунізм точно, хай буде щось нейтральне- хардболісти. Підтримую варіант Тріо.

Добавлено (2015.01.10, 17:40)

Цитата Av@kS ()
Має бути хардболіст в касці, подобі бронежилета чи розгрузки

Av@kS, у нас каску і чолхол до броніка маєш тільки ти(Koljan на фронті),тому доробляй Берету( цеска з ТАКТИЧНОЮ ручкою не солідно) і розмістимо тебе на титульці.

Повідомлення відредагував Maha - Сб, 10.01.2015, 18:29
Trio
10.01.2015, 18:53
мене особисто червоноармієць на титулці бентежив і відлякував від самого початку. просто тоді я думав, що шансів його змінити нема жодних. я б його видалив вже зараз. а коли придумаємо що поставити замість нього - поставимо. краще вже пусте місце, аніж така картинка
Maha
10.01.2015, 20:30
Цитата Trio ()
краще вже пусте місце, аніж така картинка

up
Av@kS
11.01.2015, 03:52
Обгортка обгорткою, але має бути не пафосно і лаконічно. Ми не цукерки продаємо. Люди, які дійшли до того, щоб піти в хард не будуть дивитися на красноармійця. Я коли шукав вперше, то мене сайт джедаїв наштовхнув на деякі підозри про їх... ну короч ясно. Так само 1337 сайт. Ваш був 3м, який я нарив. І скажу простий дизайн і красноармієць наштовхнули на думку мати справу. Я його сприйняв як прикол. В маршрутках на фірмах такого чіплять з зміненими написами.

Добавлено (2015.01.11, 02:49)
Цитата Trio ()
з російського відео? так це плагіат. biggrin

ти це їм розкажи. Нам потрібна картинка. Вірніше фрагмент. Яка різниця де її брати. Треба бути проще в цьому плані.

Добавлено (2015.01.11, 02:52)
Цитата Maha ()
доробляй Берету( цеска з ТАКТИЧНОЮ ручкою не солідно) і розмістимо тебе на титульці.

Я можу і так притягнути тіло її. Тільки зібрати треба до купи.

Повідомлення відредагував Av@kS - Нд, 11.01.2015, 05:05
Maha
11.01.2015, 13:01
Цитата Av@kS ()
Я його сприйняв як прикол. В маршрутках на фірмах такого чіплять з зміненими написами.

Такі малесинькі приколи символи та сигнали навколо нас і формують наш світобачення. Якщо без будь-яких підтекстів, то я за тематичні зоброження-хардболісти.
Trio
11.01.2015, 13:19
Цитата Av@kS ()
ти це їм розкажи. Нам потрібна картинка. Вірніше фрагмент. Яка різниця де її брати. Треба бути проще в цьому плані.
я відповідаю лише за себе і перед власним сумлінням. smile

Цитата Maha ()
Такі малесинькі приколи символи та сигнали навколо нас і формують наш світобачення
саме так! і це набагато серйозніше ніж здається. подивіться на рівень ватності в тих місцях, де стоять Леніни і де їх вже нема.
Av@kS
11.01.2015, 13:53
Цитата Trio ()
подивіться на рівень ватності в тих місцях, де стоять Леніни і де їх вже нема.

О Майн Гот. Камінь не вбиває вату в голову. Це роблять люди. Камінь це матеріал в певній формі. Може на нього й молиться, але це не привід нищити памятки іторії. Нагадує 988 рік на Русі. Це історія. Навпаки потрібно пояснювати, що так було і що так не треба і показувати нагадування як не треба.
Цитата Trio ()
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь."

Нічог не нагадує?
Tpacep
11.01.2015, 14:01
Так! Флудити - в приват або у відповідну тему! angry Заодно насолоджуємось новими смайликами (більше пасують до темного фону).
Цитата Maha ()
Якщо без будь-яких підтекстів, то я за тематичні зоброження-хардболісти.

Теж за цей варіант. На ньому і зупиняємось. Далі справа за мною.
Trio
11.01.2015, 14:32
Цитата Av@kS ()
Камінь не вбиває вату в голову.

камінь не вбиває, а символ вбиває. будь-який пам'ятник (і не тільки) є символом. символом взагалі може бути що завгодно. ти інженер, а я історик. ти маєш справу з залізяками і зброєю, а я з символами (в тому числі). якщо захочеш про це поговорити - поговоримо, але не тут і бажано вживу. я тобі про пам'ять багато чого можу розповісти..це для мене дуже цікава тема.

Повідомлення відредагував Trio - Нд, 11.01.2015, 15:44
Av@kS
11.01.2015, 21:36
По темі. Я теж за хардболіста або хардболістку. Хоча хто там розбире?
Hеlvig
12.01.2015, 14:10
Коли робився сайт, я того будьоновца вставив тільки з-за червоно-чорного кольору, він попадав у загальну гамму сайту. Ідеологічного подтексту я не планував ( там ще родіна-мать зовет є) Я спочатку думав його профотошопити , але обмежився зміною тексту. Як дуже ріже очі, то може якось прибрати (як, я не знаю), а я сконструюю щось більш "в дусі". От тільки що і з якою ідеєю? А що до центральної фотографії... думаю, що комок, то не настільки суттєво. На фото гарний ракурс, знято у русі. Єдине, що б я зробив, то трохи "підчистив би все і згладив краї фото smile А можу і окрас комка на Яріку змінити, наприклад на червоно-чорний)))

Добавлено (12.01.2015, 13:10)
Як що Трасер зможе замінити картинку, я спробую підшукати і змайструвати щось іньше. Але всеж хочеться на цьому місці якийсь малюнок з текстом.

Tpacep
12.01.2015, 15:43
Редагувати дизайн можу, тож якщо "є час та натхнення"... Тільки бажано, щоб пропорції зображення були 1 : 1,5 (ширина до висоти).
Але, чесно кажучи, мені сподобалась ідея зробити на тому місці маленьке превью фотоальбома, а в перспективі - поставити промо-відео команди. Це б значно "оживило" лице сайту.

Цитата Helvig ()
думаю, що комок, то не настільки суттєво.

Найн! Тепер цей комок символізує сепарів та блудних псковських десантників
А якщо серйозно, то просто стало цікаво, як там буде виглядати флек. Думаю, можна спробувати сфоткати когось з наших в такому ж ракурсі, теж в русі. Якщо буде зливатись з фоном, то залишимо як є.
Hеlvig
12.01.2015, 15:50
замість "будьоновки " можна втулити цього хлопця, трохи змінивши окрас і шеврон smile Лице у цього вояка дуже щире і добре, буде люднй до нас привертати... http://inspired.com.ua/wp-cont....9f1.jpg
Tpacep
31.01.2015, 11:00
Замінив плакат на головній (перехід від нього до сторінки з контактами залишив). Так піде?