Перезаправні СО2 балони
|
|
Trio |
Дата: 06.04.2015, 16:56 | Повідомлення # 21 |
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Цитата Av@kS ( ) Знайшов 16 грамові балончики, які знайшов Трасер.
то я їх знайшов. і що? може вони хоч кудись влізуть?в крису, зрозуміло, ні. але в дрозда чи пістолет....ціна просто смачна (чомусь)
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 06.04.2015, 19:58 | Повідомлення # 22 |
Група: Команда
| Я їх знайшов ще до і запитав у продавця що і куди. Скільки їх в нього не знаю, але вони одноразові судячи по його відповіді. Там стоїть така ж пломба як в наших. Просто різьба ззовні є.
Стосовно підходящості. В мою Беретта Еліт 2 влазить балон з макс довжиною 85 мм. Більший без пошкодження пломби не пролізе. В кросман С-31 залізе балон довжиною 84,5мм максимум.
Вимірювання не є вичерпними, бо проводилися на пробитих балонах, тому можлива похибка в мінус 0,5-1мм. Розмір 84мм для Беретти і 83,5 для С-31.Добавлено (06.04.2015, 19:48) --------------------------------------------- А. Головне. Як я міряв. Вставив балон на перекос так само як вставляється штатно і заміряв штангелем зазор, що лишився. Добавлено (06.04.2015, 19:58) --------------------------------------------- І саме смачне як то кажуть. Діаметр посадкового місця кросманівської прокладки розрахований на 6,2 мм максимум. Ну може 0,2мм в плюс ще. Якщо вставиш балон з більшим діаметром посадкового місця, то буде привіт вуглекислотному снігу.
Жив, був, був, жив, не притягався, не служив.
|
|
| |
Trio |
Дата: 06.04.2015, 22:07 | Повідомлення # 23 |
| давай простіше. не підійдуть.
"Тот, кто не помнит своего прошлого,осуждён на то, чтобы пережить его вновь." Джордж Сантаяма
"Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет..."(с)
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 06.04.2015, 23:51 | Повідомлення # 24 |
| Власне, це було очевидно відразу (особливо враховуючи те, що не скрізь підходять навіть балончики 12 г з ледь потовщеним горлом), але ж комусь хочеться "помудрувати"
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 07.04.2015, 11:54 | Повідомлення # 25 |
| Цитата Tpacep ( ) комусь хочеться "помудрувати" ;) Мені здається це про мене. Помудрувати чині, але я б розмірчики таки десь занотував би. Такої інфи ще спробуй знайди. Цитата Tpacep ( ) 12 г з ледь потовщеним горлом Можна детальніше. Хто такі і який розмір горла в них.
До речі розточив і розсвердлив балончики. Кросман і Умарекс без проблем . З Борнером, нонеймом і САСом буде гебня сьогодні увечері. В них втулки при свердлінні отвору провалюються в середину. Їх потрібно діставати. Буду діставати(((
Якщо встигну, викладу заміри по товщинам стінок.
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 07.04.2015, 12:20 | Повідомлення # 26 |
| Цитата Av@kS ( ) Можна детальніше. Хто такі і який розмір горла в них. Ну так це ж і є оті NONAME без маркування (L=83 мм, Dгорла=7.7мм). До речі, за розміри дякую! В тебе на підприємстві є можливість опресовувати балони?
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 07.04.2015, 12:59 | Повідомлення # 27 |
| Цитата Tpacep ( ) В тебе на підприємстві є можливість опресовувати балони? Ні немає.
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 17.04.2015, 10:01 | Повідомлення # 28 |
| Av@kS, ти не розпилював балони на всю довжину, щоб заміряти товщину дна?
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 17.04.2015, 16:35 | Повідомлення # 29 |
| Товщину дна не скажу. Але точно не товще стінок. Балончик робиться витяжкою з круглої пластинки. Дно це саме скажімо так тянуче місце. Якщо різати різьбу, то краще брати плашку/мітчик з максимально малим кроком різьби. Тоді більше витків влізе на заданій товщині.
Добавлено (17.04.2015, 16:35) --------------------------------------------- Ось такий баянчик http://forum.guns.ru/forummessage/25/946655.html Конструкція готова. Можна повторювати. Але по моїм критеріям на „адську машину ’ не тягне. Хочу щось адовіше зробити.
Повідомлення відредагував Av@kS - Пт, 17.04.2015, 16:39 |
|
| |
oFF |
Дата: 26.04.2015, 19:01 | Повідомлення # 30 |
| Є отакий балон... які його параметри точні я не знаю. Він у Львові зараз. Чи можна з нього шось зробити? Наприклад заправочний балон на команду для 12гр перезапрявляємих балончиків (якщо до таких доростемо) Чи, якщо він замалий, то шо взагалі з нього можна зробити? Що по цьому поводу скаже бальоненфюрер Авакс?)))
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 26.04.2015, 23:13 | Повідомлення # 31 |
| Він малий. В мене 2 ОУ-2 з ричажним запором. У Сьоми по моєму ОУ-5 є. Балони є. Засада з ЗС. Ніяк не придумаю як відсікати газ при заправці одразу декількох балончиків. Також думаю як втілити побажання Трасера з приводу виготовлення в домашніх умовах. Ну точити як вдома без станка я придумав. а от далі щось фантазії не вистачає. Добавлено (26.04.2015, 23:13) --------------------------------------------- Я короч не шарю як зробити економічну зс одразу на 2 і більше балончиків. Конструкція самих балончиків як по зсилці Трасера. Тільки замість гвинта і гіайки нормальний точений шток і стопорне кільце. Точити можна зажавжи заготовку в дрель , а різець - натфіль. Довже ніж на токарці, але є що є. Дриль бажано зафіксувати. Фото пізніше викладу, коли зберу гравіцапу до купи (якщо збереться правда.)
|
|
| |
Trio |
Дата: 26.04.2015, 23:16 | Повідомлення # 32 |
| а нашо заправляти декілька одночасно?чи не занадто ти ускладнюєш завдання?
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 26.04.2015, 23:32 | Повідомлення # 33 |
| Втрати в холосту. при кожній заправці йде пшик. скільки газу вилітає сказати не можу. Але хочеться мінімізувати.В зс є місце де є так сказати паразитний обєм. Може я і багато хочу, але я намагаюся робити зс на 4 балони. Там дохріна газу тікає в холосту поки. ну на папері так сказати. Я ще не точив цю хрінь. Балон теж не точив. Чухаю голову. Оптимум шукаю.
|
|
| |
Trio |
Дата: 27.04.2015, 01:05 | Повідомлення # 34 |
| того пшику тобі вистачить на 5 ну максимум 10 додаткових пострілів. чи варто через таке паритися?
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 27.04.2015, 10:33 | Повідомлення # 35 |
| Цитата oFF ( ) Є отакий балон... які його параметри точні я не знаю. Він у Львові зараз. Чи можна з нього шось зробити? Наприклад заправочний балон на команду для 12гр перезапрявляємих балончиків (якщо до таких доростемо) Чи, якщо він замалий, то шо взагалі з нього можна зробити? Для заправочного замалий, а в якості заміни 88-г балона на Крису чи резервуара РСР (після опресовки) - в самий раз. Об'єм під 100 кубиків. Робочий тиск - 150 ат, перевірочний - 225. Якщо до 100 грн. чи задарма - загрібай!
Цитата Av@kS ( ) Конструкція самих балончиків як по зсилці Трасера. Тільки замість гвинта і гіайки нормальний точений шток і стопорне кільце. В чому бачиш мінуси одного і плюси другого?
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 28.04.2015, 11:02 | Повідомлення # 36 |
| Цитата Tpacep ( ) В чому бачиш мінуси одного і плюси другого? У всіх гайок один мінус - вони іноді несподівано відкручуються. Гвинт випадає , а у випадку балону може полетіти з певним прискоренням. Він то направлений на вихід з балону. Стопор теж може злетіти, але його можна законтрити ще одним стопорним кільцем. До того ж вісь направлена в балон в моєму випадку. Тому нічого крім стопору на зовні не випаде ну ніяк. Гайку ж складніше контрити. В даному випадку можна застосувати лак на різьбу. Або ж взяти довший гвинт і зробити канавку під стопор знову ж. Ще раз пишу - нормальний балон це зробив і забув. Я на форумах постійно бачу як пишуть, що все працює, все клас, от тільки іноді дещо міняти потрібно. Потрібно робити, щоб балон працював максимально довго і надійно. Знайдена тобою Трасер, конструкція схожа на те. Просто потрібно мені, тобі сісти і втілити.
Ще. Я до сих пір мучаюсь здогадками, чому в мене поліуретанова прокладка опухла. Хоча, якщо б вона була поменше..... вона коли опухла, то була як пінопласт щільний, але функції виконувала. Потрібно пробувати ще. Поліуретан спокусливий матеріал для наших цілей. Якщо в кого буде шматочок, то дайте на пробу. Може мені тоді впарили фігню.
|
|
| |
Tpacep |
Дата: 28.04.2015, 13:48 | Повідомлення # 37 |
| Цитата Av@kS ( ) Гайку ж складніше контрити. В даному випадку можна застосувати лак на різьбу. Не складніше, ніж точити шток в дом. умовах Лак, фіксатор різьби, епоксидка, пайка, друга гайка...
|
|
| |
Av@kS |
Дата: 08.06.2015, 15:25 | Повідомлення # 38 |
| Репост інфи по СО2 88 грамовим балонам Знайшов на Ганззах заміри і фото препарованих балонів. Виклада. щоб було у нас на випадок, якщо злетить там. „Стенка в средней части 2мм. донышко 5,4мм. в самом толстом месте. При подравнивании как раз будет 5мм. Странно, на второй страничке темы Олег давал замеры вроде такого же, так там стенка 1,5мм., а на моем 2мм.” Параметри горловини цього ж балону: „Не пилил, но отверстие сквозное впереди ф8,5-8,7. Нормально после расточки резьба М10х1 нарезается. В задней части, где толщина 5,4 (там заварено после выдавки) фостер встает. Но больше 150 бар не качал, на всякий случай.” Фото до цитат:
Зсилка на форум де все брав ОСЬ.
По горловині додам, що в своєму 88 гр балоні розточили і нарізали різьбу М10х1. Також зроблена була канавка під ущільнювальне О-образне кільце. Також є балон якому в дно закручено саморобній фостер. Також судячи по опресовці балонів і їх параметрів, дані балони гідні як для переробки в багаторазові так і для виготовлення резервуарів для РСР.
Повідомлення відредагував Av@kS - Пн, 08.06.2015, 15:28 |
|
| |
Hеlvig |
Дата: 28.08.2015, 22:05 | Повідомлення # 39 |
Група: Резерв
| з практики знаю, що в кросман багаторазові балончики не лізли
"В правосєка два раба, потомушо жизнь борьба" © Mykola Voskalo
|
|
| |