Київська хардбольна команда "ZAGRAD"
Тему закрито

Форум » Зльоти » Продовження батл-квесту у Львові

Продовження батл-квесту у Львові
Av@kS
09.07.2014, 22:28
#1
Тут йде обговорення дати боївки чи то злету у Львові. Підключаємось. Я вже проголосував за серпень. Давайте проявимо активність.
Av@kS
09.07.2014, 22:30
#2
Якщо він буде 16, 17 як вказано, то потрібно вже дивитися квитки на поїзд. Я б поїхав.
Trio
10.07.2014, 00:27
#3
люблю Львів..останнім часом там дуже часто бував.я не проти. залишилося загітувати решту команди)))
Av@kS
10.07.2014, 12:07
#4
Я просто обожнюю Львів. Все ні як не потраплю до Арсеналу та не вип’ю філіжанку львівської кави. Я не проти туди поїхати на декілька днів по можливості.
Trio
12.07.2014, 14:52
#5
Трасер вже майже дав згоду.

я думаю, що якщо нас збереться як мінімум троє, можна їхати.

АЛЕ дуже б хотілося привести з собою побільше людей.
давайте активніше! ми так давно нікуди не виїжджали! а Львів - просто афігенне місто! півроку я через нього постійно у Варшаву-з Варшави ганяв..

Повідомлення відредагував Trio - Сб, 12.07.2014, 14:54
Trio
12.07.2014, 15:12
#6
дата проведення - 16-17 серпня

Повідомлення відредагував Trio - Сб, 12.07.2014, 15:13
Av@kS
12.07.2014, 15:31
#7
Я всімома лапами за. Квитки потрібно замовити раніше, щоб вибір зручного поїзда був , а не брати залишки. Хто в курсі де там і як ночувати?
Я так розумію потрібно виїхати в п’ятницю ввечері. Назад в неділю ввечері. Там здається були такі поїзди.
Av@kS
12.07.2014, 15:33
#8
Для поїздки потрібно мінімум 2 людини. Я сам ще стрімаюся так далеко їздити. Їхати якомога більшій кількості людей це було б добре. Тоді можна грати своїм розрахунком.
Trio
24.07.2014, 17:12
#9
так що ми думаємо?
Av@kS
30.07.2014, 16:23
#10
Лагоджу свій пневматичний карабін. Без нього не бачу сенсу їхати. До того ж в мене не має спальника і намету. Зараз я не в змозі купити їх.
Для ремонту карабіну поки не вистачає балона СО2 на 88 гр. Потрібно перевірити чи зпускає. Як тільки карабасик буде готовий беру квитки. Знаю, що затягувати з квитками, погано, сам проти, але не хочу брати, щоб потім здавати. Вони зараз як пам’ятаю іменні.
Trio
30.07.2014, 16:23
#11
http://hardball.in.ua/forum/viewtopic.php?f=2&t=4832&p=97995#p97995
авакс схоже у львів їде.цікаво...
Av@kS
18.08.2014, 09:54
#12
Так. Я там був. Щойно з поїзда. Всіх емоцій та вражень не передати текстом. Народ зробив багато фото та відео. Бої знімала преса команди Воля.
В парі рядків було так:
Збирався я туди в останній день. Запізнився на свій поїзд. Але не здався і рушив у Львів маршруткою. Поклав море грошей на тди і назад коротше кажучи.
По приїзді зустріли та відвезли машиною на полігон. Розташувалися в одному з цехів зруйнованого заводу. Коли приїхали як раз закінчився дощ. Температура та погода були хардбольні на 90%.
Перший день воювали на захоплення об’єкту зі знищенням суб’єкту, що охороняли. Грали по 2х хітовій системі з респом по 2 хвилини при відході на точку респу. Респи були обрані заздалегіть. В ході бою використовували армійські дими. Завдяки їм і взяли їх. Оборона в команді охоронців була гарно складена. Дохли ми частенько спочатку. Потім ситуація вирівнялася, коли ми увійшли до корпусу. Штурмували з щитами. Я навіть 1 раз з ним полетів зі сходів. Було весело. Народ отримав масу гемотом від куль. Захист від них нікого не рятував. Стволи у Волі на межі дозволених швидкостей та й воювали на малих відстанях. Бувало вилазить за рогу над щитом рука з пістолетом і клацає по нас. Було підірвано десятки гранат та петард. Гарно постріляли з підствольників , у кого вони були. Сам суб’єкт знищили і перша гра скінчилася. Грали потім ще коротші ігри в тому ж корпусі, але оборонялися вже ми і без суб’єкту. Здається 1 чи 2 гри. Воювали доволі довго. Загалом було 11-12 чоловік. Був я, 2є з миротворця (Одессв) та всі інші з Волі В кінці дня була дуель на пістолетах в цеху серед колон. Переміг Дрой з Волі. Він по суті зайшов 1м і виніс близько 5-6 чоловік на дуелі. Воював з береттою еліт 2. Пістолет виявив себе досить точною машинкою. До речі саме більше куль здається витратили на мене. Загинув я від двох поранень в ліву руку (передпліччя). ҐПо суті загинув, бо не вміщався за колону)))
На наступний день після ночівлі в палатці з зарядженими стволами, по причині різномаїття звуків і ехо в цехах воювали на зачистку смуги приміщень.
Хто оборонявся мав лімітований респ, а нападники безлімітний респ. Само собою була система точок респів. Нападаючі респилися виходячи в хвіст атакуючої колони. Обороняючі респилися в точках респу до яких добиралися і з яких поверталися в бій під градом куль. На 2й день було 2 бої. перший наша команда взяла їх. В другому вони так і не змогли прорвати до кінця оборону. Взяли 30% территорій. На тому гра скінчилася і ми почали збиратися. Ну а потім ще було, але то не на привселюдно.

Ось така історія. Хто дочитав молодець, а інше розповім при зустрічі, бо питань було там багато. В тому числі й про повну легалізацію хардболлу та про бажання деяких Волевців приїхати до Фастова.

Повідомлення відредагував Av@kS - Пн, 18.08.2014, 09:58
Trio
18.08.2014, 11:36
#13
Av@kS, та розказуй вже все...щось останнім часом всіх хардболістів параноя косить, бояться слово написати...

з чим ти хоч бігав?явно ж не з С31?
Av@kS
18.08.2014, 14:57
#14
Не параноя. Перед виїздом до дому до нас завітала міліція. Я думав, що буду довго загоряти у Львові. Хтось добрий зателефонував. Їхали вони конкретно до нас, доведено.

Перший день я воював з С-31. Мене нашпигували сталлю та свинцем. Основне, що я робив- тягав щит, створював вогневу підтримку на сходах, щоб не вилазилди штурмуючі, поки перезаряджалися основні сили. Ну і само собою утримував щит. Також було, коли ми забрали щит у штурмуючої сторони. Я теж приймав участь в дійстві.
Там робили фото синця на спині. Мене застрелили з Домінатора на 171-179 м/с. Стосовно фрагів не скажу, бо бій був динамічний і народ то йшов на респ то повертався. Я думаю вчора ніхто точну кількість фрагів не скаже, окрім снайперів. А от синці є у всіх. Страшно дивитися було. І в мене 5-7 штук. Навіть у непереможного Дроя 2 блямбочки сині. Галині (дівчина з волі), через балаклаву з номекса запечатали в голову синця з кров’ю. Куля потрапила рівно в шов і пробила його. Після того вона не грала по моєму. Гру можна буде глянути по фото, коли їх опрацюють. 1й день був на стільки насиченим, що так не передати.
З розваг: Влад з Волі демонстрував як відкрити консерву ложкою+стрілялки у все, що бачиш в тирі+пістолетна дуель, про яку я розповів.
Ще з цікавого комок жаба. дехто з Волі хочуть перейти на такий комок. Кажуть, що проводили порівняння в зеленці з різних відстаней. Результат вразив їх. При насиченій зеленці, бійця дуже важко розрізнити. Жаба зараз є тільки у Галини. Я комок не розглядав з близька, але він мені сподобався. Кажуть він зроблений, що якось спотворює відбите світло. Точно як не знаю і не розумію, але таке чув.

Саме цікаве і жир був на 2й день.
Було 6 чоловік. Інші не змогли бути. 1- Заград, 1 - Миротворець, 4 - Воля.
Я позичив Стіл шторм у Влада і відірвався як зміг. З 3х сходових клітин (обєкт штурму містив 3 сходові клітини, з переходами на 2му поверсі між 1 та 2 сходами. 3ті сходи штурмували з 1го поверху.) ворог не взяв жодної. Під контролем було 30% ігрової території, яку вони могли моніторити з свого початку. Нам прикурити давав Дрой з своїм домінатором. Також Артур з Миротворця жорстко коцав нападників з2го поверху, ну і наш головний штурмовик на всі 2 дні Олег з Волі. Він відривався по повній. І на 1 му і на2му поверсі воював. Ми з Артуром йшли або за ним, або тримали оборону, поки Олег ходить і мочить когось. Нападники багато разів респилися. Не менше 10 разів точно. при тому я забрав, близько 3-4 фраги.
Щодо останнього штурму, то я весь час сидів під сходами 1го поверху і відстрілював штурмуючого з щитом. Він постійно один приходив. Іноді на пару з гранатою, яка мене не діставала за сходами. Потім вони змінили тактику. Один ніс щит, а другий висунувши дрозд і дивлячись через віконце щита застрелив мене в ніс. Я розрядив пів обойми в них, але це не допомогло. Було образливо так загинути. Я пішов на респ. Повернуся, а тут грі кінець. Але це не завадило Дрою шмальнути по мені останній раз. Таким був останній постріл гри. НА тому гру й кінчили, бо був час збиратися.Хлопці зацінили нашу роботу в обороні. Було дійсно м’ясо. При чому цього разу ми нарізали його))).
Остаточно впевнився, що С-31 це брухт. Я його брав дарма.
З цікавого. Ярик з Миротворця 1й день пограв 1 гру та поїхав по злачним місцям Львова. Був у салоні Мазоха. Показував посічені кнутом спину. Також і мені вдавлося 2-3 години погуляти Львовом та придбати подарунки до дому. Екскурсію влаштував Влад.

Також з орг питань.
1.Після розмови з міліцією, постало питання проведення злетів на закритих полігонах. Міліціонери пояснили, що ми могли когось зачепити, т.к. територія відкрита. Натякнули, що можуть нас забрати. Але не забрали. Суть питання була в тому, що ми мали попереджати міліцію про проведення заходу. Але не зробили цього. І не можемо, бо не маємо поки ніякого статусу, а хард не є спортом де Юре. Також в законі прописана заборона на стрільбу по живих об’єктах з БУДЬ ЯКОЇ зброї (окрім мисливства і самооборони). Тож тут парадокс той: маємо давати про себе знати, але не можемо. Вихід-закрита територія, така як Фастів чи Вінниця.
2.Також, деяка кількість гравців з Волі мають бажання приїхати до Фастова на нашу регіоналку/командну зустріч. Розпитували чи вже був зліт і чи буде. Якщо буде, то бажано в жовтні. Точніше, не скажу, потрібно зв’язатися з Владом.
3. Дрой йде служити. Орг питання з сторони Волі на себе бере Влад. Але поки не ясно до кінця чи це так.

Якщо щось згадаю ще , то або допишу або відредагую пост.
AltTab
19.08.2014, 15:33
#15
Ай молодець!!!!!!Хвоткі та відео побачити дуже кортить cool
Av@kS
19.08.2014, 22:45
#16
Ось відео та ось фотки. Щоправда це коротка нарізка. Там була тогга фото та відео. Спробую дістати ще.