Київська хардбольна команда "ZAGRAD"

Форум » Курилка » Верховна зРада хоче заборонити нам носити камуфляж!!!!

Верховна зРада хоче заборонити нам носити камуфляж!!!!
Partyzan
08.09.2011, 16:10
#1
http://portal.rada.gov.ua/rada....d=37486
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?id=&pf3511=35413
С..аб..дьй.....й...тп...цьахтижй....йти...й!!!!!!!
Нє ну ці скоти зовсім вже страх божий згубили!!!!! :mad: :mad: :mad: Ви тільки подумайте - нам, нааам заборонять носити камуфляж!!!!!
Hеlvig
08.09.2011, 17:48
#2
Я на таку дурницю навіть уваги не зверну smile Людям треба законотворчосттю займатися, от вони і займаються... тільки це не законотворчість, а якась ....я
NEO
08.09.2011, 18:46
#3
У них есть основания для принятия таких законопроектов, - это страх, страх своего народа, а значит не всё так уж плохо, боятся - значит уважают smile
Vortex
08.09.2011, 18:49
#4
Подождём коментариев юристов. В законе под камуфляжем понимается одежда "которая позволяет маскироваться на местности", под этот критерий может попасть любая одежда, например в черное одежде можно маскироваться на любой местности ночью biggrin

Интересная какая цель этого закона? (то фуфло, что в пояснительной записке к закону не в счёт)
shermanleon
10.09.2011, 21:41
#5
"Подяка А. Гриценку" від режисера фільмів «Світло для світу», «Українські епізоди», «Захоплення», «Тризуб Нептуна» та інших, (можно ознайомиться сайті http://kvideo.com.ua/ І.Канівця) який 5 січня 2011 року розпочато роботу над екранізацією спогадів генерал-хорунжого армії УНР Всеволода Петріва. Новини та докладніша інформація про фільм на сайті «Українська революція»
З сайту Анатолія Гриценка: 14:23 10-09-2011 Іван В день українського кіно (10 вересня), хочу подякувати авторам закону та Анатолію Степановичу за закон, що ЗАБОРОНЯЄ зйомку українського історичного кіно. Працівники кіноіндустрії завжди відчувають на собі підтримку з боку народних депутатів, і таке привітання до професійного свята значно полегшить висвітлення маловідомих сторінок української історії. http://grytsenko.com.ua/news....omments

http://bilozerska.livejournal.com/
DOC. rada_kamuflo_blank -частково виправлений
УВАГА! Це вже від мене, тобто від О.Білозерської. Раджу не копіювати сліпо зразок звернення, а творчо його опрацювати. Тому що:
1. Там присутні легкі реверанси у бік Табачника - не знаю, хто як, а я б через цю фразу текст не підписала.
2. Текст звернення, дуже доречно і правильно додаючи "та інших військових формувань України" (це слово виводить з-під удару організації і людей, що використовують будь-яку неукраїнську форму), абсолютно не захищає наш український камуфляж "дубок", який є найдешевшим та найбільш поширеним серед молоді, яка не є реконструкторами і не ставить на меті виглядати "круто". Камуфляж і взагалі будь-яка військова форма, якщо вона без знаків розрізнення - це просто одяг, а Рада не має права забороняти нам вдягати те, що нам до вподоби!

У законі має бути сказано чітко: санкції накладаються лише за незаконне використання погонів, шевронів тощо, які копіюють ті, що використовуються в офіційних українських силових структурах.
____________________________________
З повагою
Руслан Олександрович,

9 вересня 2011 р. 23:32 Ruslan Bulatnik написав:

Я Руслан підтримую Марину і роблю розсилку Вам. Підтримуйте нас!!!

Може ти вже чув(-ла) про камуфляжний законопроект, який заборонить нам носити камуфляжний одяг і одягатися в будь-яку воєнну форму? Він заборонить нам зберігати бабусині медалі чи продавати їх,

тут http://bilozerska.livejournal.com/507607.html про це написала крута незалежна журналістка

Я тобі пропоную відіслати лист, який прикріплений до листа зі зверненням до депутатів виправити законопроект так, щоб ми не попалися на нього.

Відсилати на оці мейл-адреси ( в листі теж є, але тут зручніше скопіювати: Grytsak.Vasyl@rada.gov.ua , Bevz.Valerii@rada.gov.ua , Zarubinskyi.Oleh@rada.gov.ua , Petruk.Mykola@rada.gov.ua , Bobyliov.Oleksandr@rada.gov.ua , Kuzmuk.Oleksandr@rada.gov.ua , slobodianiuk@rada.gov.ua , tsukanov@rada.gov.ua

(Хочеш, щоб тебе почули, - слухай.(с) )

Кому цікаво - надішле звернення - пишіть емейл скину текс звернення, треба вставити своє ім,я та адресу
Morbidal
11.09.2011, 20:42
#6
Херня какая-то. Ждем нашего юриста Гайдамака.
Haydamak
13.09.2011, 14:10
#7
Вдячний за довіру.

Звичайно для нашої спільноти подібні зміни нормативної бази українського законодавства видаються дуже істотними і дещо образливими.
Почати потрібно з того, що на стадії законопроекта прийнятого в першому читанні, ця норма поки не потребує обов’язкового виконання. Але розуміючи завзятість наших "обранців" в досягненні своєї поставленої мети, цілком можемо очікувати припису відповідних обмежень найближчим часом.

Мова йде про: "носіння, використання, продаж камуфльованих комплектів військового одягу, зразки малюнку (моделі) камуфляжу, фасон та комплектність яких - затверджені Кабінетом Міністрів України і використовуються дійсними військовими та контролюючими, карними органами та силовими структурами України (це моя думка / враження від прочитаних редакцій про внесення змін до норм / законів "про носіння та використання військового спецодягу, знаків, що вирізняють офіційні звання, приналежність до військових, силових структур України та інших ОФІЦІЙНИХ військових угрупувань в цілому світі.

Що стосується українських офіційних ЗМІ, вони роздмухали дуже цю ситуацію. Наприклад по телебаченню в новинах зауважили: " заборона на будь-який одяг, що хоча б віддалено нагадує камуфляж". У змісті законів, що доповнюються цими змінами, я дійсно знайшов посилання на обмеження використання цивільними особами маскувального одягу, але в контексті норма досить незрозуміла (заплутана навмисно, щоб дати можливість виникненню колізій) так мені здалось. Я зважаю більше на виписані норми стосовно уніформи затверджених зразків КабМіном.

На мій погляд: Закон буде прийнятий. Ми розуміємо, що це один з наступних кроків державного апарату у досягненні цілковитого силового контролю над суспільством. Це ще один спосіб залякування та збирання адмінштрафів. Дуже переймаюсь перспективою заборони військово-тактичних видів спорту / дозвілля, мені здається що "вони" найближчим часом порушать це питання (тьфу - тьфу - тьфу) щоб не наврочити.

Мої поради на сьогоднішній день враховуючи теперішній стан справ:
- зовсім не обов’язково при повному військовому оздобленні пересуватись містом, щоб не провокувати міліцію та не лякати некомбатантів. Краще вільна форма одягу, а все спорядження в рюкзаку дорогою до полігону.
- камуфльовані елементи можливо використовувати: кашкети, взуття, окремі речі.
- всім членам команди слідкувати за наявністю супровідних документів на зброю та документів встановлюючих особу.

І останнє: якщо я чи учасники нашої команди натраплять на прецедент, який міститиме факт / зміст вищенаведеного адмін. правопорушення - готовий сміливо вирушати в судові органи задля "опробування" захисту прав та свобод. Враховуючи нашу судову систему обіцяти нічого не можу, але як спеціаліст я вже обмірковував захист позиції правопорушника в такому питанні з точки зору захисту конституційних прав і свобод громадян України, іноземної практики, а також аналітичного викладення змісту нововведень, законодавчих ініціатив.

P.S. Будьте свідомими та усвідомлюйте.