Київська хардбольна команда "ZAGRAD"

Форум » Курилка » Тактическая тренировка с инструктором из управления "А"

Тактическая тренировка с инструктором из управления "А"
Vishvamitra
28.10.2014, 14:57
#1
Внимание!

8 ноября на одном из полигонов Киева будет проводиться тактическая тренировка. Основной акцент - зачистка здания, взаимодействие малых групп.

Программа:
- взаимодействие в двойках/тройках
- секторальная работа
- наступление/отход подразделения
- проход лестничных пролетов, зачистка комнат
- работа с автомобилем (внутри/снаружи)
- закладка и обнаружения растяжек, способы нейтрализации.

Тренировку ведет ветеран антитеррористичекого подразделения, участник ряда международных конфликтов, который любезно согласился поделиться своими знаниями и наработками.

Формат тренировки: лекция+отработка. Длительность - 4-6 часов.

Место проведения: актуализируется

Участникам при себе иметь: первичное/вторичное индивидуальное оружие (пневматика, аирсофт), защитные очки для глаз, подходящую форму одежды.

Стоимость тренировки 130 грн/чел. Количество мест ограничено!

Вопросы и запись по телефону 095 909 77 53 Александр
или в вк http://vk.com/a.kravchouk

Повідомлення відредагував Vishvamitra - Вт, 28.10.2014, 16:00
Trio
28.10.2014, 19:03
#2
спілкувався сьогодні з Vishvamitra, пропозиція може бути дійсно цікава.але обговорити варто на тренуванні
Av@kS
28.10.2014, 23:51
#3
Я теж дуже зацікавився. Обговоримо.
Hеlvig
29.10.2014, 01:14
#4
А що там обговорювати. Я не альфач. але в будинках на КХ доряче побігав. Для харда поліційні тактики меньш важливі, а перевага всеж за армійськими. А армійська тактика проста як двері: гранати, кулемети, гранатомети, БТРи, можна танк. І валити гранатами в кожні двері, бо іньшого важкого стрілецького озброєння у нас немає.
Tpacep
29.10.2014, 15:54
#5
Обговорити можна, а йти чи нi - хай кожен вирiшує для себе сам.
Знати ази тактики зачистки примiщень не завадить, бо далеко не завжди в наявностi є потрiбна кiлькiсть гранат, щоб виключно ними все зачистити. Крiм того, армiйська тактика абсолютно непридатна в режимi розвiдки.

Питання в тому, щоб даний тренiнг не виявився звичайним зароблянням грошей на (логiчному за даних обставин) зростаннi цiкавостi до подiбних тем у цивiльних хом'ячкiв по типу нас. Для такої обширної теми програма тренування настiльки насичена, що за 4-6 год. навчання для групи з N чоловiк можна викласти лише елементарнi основи, якi при бажаннi реально освоїти i самостiйно (благо, вiдповiдних матерiалiв нинi в мережi предостатньо).
Hеlvig
30.10.2014, 01:34
#6
Про знання азів я згоден. Знання за плечима не носити. Але свою думку я висловив виключно опираючись на те, що Трасер озвучив. Інфи повен інет, і 4-6 годин для теорії+практики, малувато. Особисто я не проти вчитися новому, але. як на мене то для харда важливіша тактика на рівні відділення, бо на більше у команди людей не набереться. І конкретніше, тактика розвід.відділення.
Av@kS
30.10.2014, 15:39
#7
Цитата Helvig ()
як на мене то для харда важливіша тактика на рівні відділення, бо на більше у команди людей не набереться. І конкретніше, тактика розвід.відділення.

Тут річ не про хард, а про вміння працювати в конкретних умовах. Про досвід якого мало не буде до того ж. Темка тренування зачіпає певний зріз. Так для 4-6 годин малувато буде, але варто з програмою ознайомитися. адже відомо, що почувши розповідь про одне й теж з двох різних джерел можна придбати різні знання про одну й ту ж проблему чи річ, і почути про різні аспекти однієї й тієї ж теми.
питання в тому, щоб це не була чергова спекуляція на актуальних в суспільстві темах. Хтось зв’язувався? Про що там річ буде конкретно йти?