Київська хардбольна команда "ZAGRAD"

Форум » Хардбол » Публикация в газете

Публикация в газете
Как Вы относитесь к публикации в СМИ первой статьи о киевском хардболе?
1. Позитивно [ 15 ] [100.00%]
2. Негативно [ 0 ] [0.00%]
3. Иначе (указать в теме) [ 0 ] [0.00%]
Усього відповідей: 15
Tpacep
20.02.2012, 23:25
#1
Тема из "Курилки" перенесена в более профильный раздел.
yarik
20.02.2012, 23:25
#2
Предлагаю возможность опубликовать материал посвященный Киевским хардболистам в бесплатной рекламной - информационной газете "Путеводитель моего района" г.Киев, в ноябрьском номере.
http://vkontakte.ru/putivnik
http://putivnik.blogspot.com/
_____________________________
P.S. Сам хардболист, кэп ХК СВОБОДЫ г. Калининград
http://vkontakte.ru/hksvoboda

Повідомлення відредагував yarik - Пт, 30.09.2011, 15:24
Koljan
20.02.2012, 23:25
#3
я журналист. могу сделать материал про хардбол в целом и про вас в частности. работаю в военной газете в киеве.

Добавлено (2012.02.18, 21:28)
---------------------------------------------
причем материал вийдет даже на страницах моей газеты. если клуб заинтересован в етом то говорите!

Tpacep
20.02.2012, 23:25
#4
Заманчиво... rolleyes За всю команду не скажу, но я за! Киевский хардбол ещё не заявлял о себе в СМИ. Пора этим заняться. И военная газета - наиболее подходящий плаццдарм для этого. Кстати, как называется газета?

Готов помочь с подготовкой материала. Но сначала тебе, Koljan, надо обстреляться, для лучшего понимания предмета.
maks
20.02.2012, 23:25
#5
А еще бы попасть в какой то молодежный глянцевый журнал biggrin
Да, интересно что за газета? Koljan скинь ссылку ну или хотя бы название скажи!
Koljan
20.02.2012, 23:25
#6
Це щоденна газета "Народна армія". Центральний друкований орган Міністерства оборони України. ссилка http://na.mil.gov.ua/
Розповсюджується по військових частинах та підрозділах МОУ і ЗСУ, а також в на Кабінет міністрів, Верховну Раду і т.д. Я кілька місяців назад робив публікацію про пейнтбол)))
Думаю що матеріал вийде цікавим. Фото я зроблю сам, або ваші якісь знімки використаю і залюбки прийму участь у ваших іграх.
В майбутньому матеріал можна буде доопрацювати і подати скажімо в газету "День". В мене там є друзі.
Tpacep
20.02.2012, 23:26
#7
Чудово! Найбличим часом пориюсь у своїх фотоальбомах та виберу кілька кадрів. Всі, кому небайдуже майбутнє українського/київського хардболу, приєднуйтесь! Бажані наші фотки в повній спорязі. Дуже бажано, щоб це було не просто позування на камеру, а відображення ігрового чи тренувального процесу. Думаю, зі зльотів теж згодяться, там є з чого вибрати.
Koljan
20.02.2012, 23:26
#8
Вот і суперово))) Хотілося б сходити до вас на тренування. В розділі "новачки" я вже просився на боївку(там і написав, що в мене є пневм. гвинтівка з оптичним прицілом). Щоправда бажано щоб був прибор для вимірювання швидкості. Хоча там швидкість ітак не перевищить 180м/с.
Одразу ж скажу, що на наступних вихідних прийти не зможу, бо їду у відрядження. А ось через два тижні будь-ласка. Можу впринципі й будні дні(хоча ви наче у вихідні тренуєтеся).
Altitude
20.02.2012, 23:26
#9
Quote (Koljan)
також в на Кабінет міністрів, Верховну Раду

жесть, как по мне не нужно это
Haydamak
20.02.2012, 23:26
#10
Altitude,
Шановний та вже трохи знайомий интерактивно. Хочу зауважити, що подібні рішення мають приймати наші вельмешановні, досвідчені учасники команди. Голосування думаю тут буде не зовсім доречним, як на "хард.ін.уа"
Quote (Tpacep)
Думаю, зі зльотів теж згодяться, там є з чого вибрати.

У мене досить велика кількість фото українських хардерів. На останьому зльоті у Миколаєві був присутній професійний журналіст, який висвітлював зліт у місцевому інтернетвиданні, він зробив дуже гарні фото безпосередньо під час сценарію на полігоні (без позування). Також в мене є декілька альбомів з наших бойовок. Доречі я реанімував картку з фото закриття минулого сезону, але ми там без масок, є з академки в повному спорядженні.

Кажіть куди надсилати фото ? Спочатку Tpacep, а потім нехай він вирішує які саме використовувати.

Дякую.
Tpacep
20.02.2012, 23:26
#11
Гайдамак озвучив думку, яка крутилась в мене весь вечір Не виключено, що частина київської хардспільноти не просто не поділяє ентузіазму стосовно публікації про нас у ЗМІ, а й взагалі негативно ставиться до цього. Не хочеться приймати таке рішення одноособно, тому відкриваю відповідне голосування, а дана тема переноситься в більш тематичний розділ. До волевиявлення запрошуються всі бажаючі, бо розвиток харду в Київському регіоні має цікавити не тільки особовий склад команди "Заград". Голосування продовжиться 10 днів. Своє рішення бажано прокоменувати в темі.

Особисто я "за" публікацю. Чому - відписався вище. До сказаного додам, що не бачу шкоди від того, що в такий спосіб ми відрекомендуємося силовим органам у оф. виданні МО. І навпаки: чим довше ми будемо знаходитись в тіні, тим більше ми будемо їх цікавити (в нехорошому розумінні цього слова). До того ж "свій" журналіст подасть інформацію у правильному світлі. Ще одна така нагода може випасти не скоро.
motor45
21.02.2012, 00:06
#12
Проголосовал за.
Vortex
21.02.2012, 00:12
#13
Публикация в газете - хорошая идея, поддерживаю. Если публикация будет показывать хардбол как он есть, что это военно-спортивная командная игра, которая позволяет весьма содержательно проводить свободное время на природе с пользой для тела и души. Думаю нужность такой публикации очевидна.
Hеlvig
21.02.2012, 00:52
#14
Можливість цікава, але до цього треба підійти дуже виважено. Думаю, для початку треба щоб :
а) автор статті сам трохи побігав з нами для кращого розуміння суті
б) стаття з*явилася у газеті не зараз, а під час активної фази хардбольного сезону
с) підготувати текст досить ретельно, наприклад акцентувати, що тренуємося виключно на пристосованих для цього полігонах, юридично самі несемо відповідальність за можливі наслідки( власгі травми) Це те, чим збирався зайнятися Гайдамака, і деякі іньши моменти, що вимагають розумного висвітлення.
maks
21.02.2012, 08:59
#15
Как по мне то это "не наше болото". Нет, оно конечно хорошо бы попасть в прессу, но только туда где нам место. Как я выше писал, это какой то журнал там с экстремальными видами спорта, или что то подобное, а газета "Народна армія" ИМХО это немного не та степь.
Koljan
21.02.2012, 11:17
#16
Якщо ви думаєте що я аматор - ви помиляєтеся. я ніколи не допускаю помилок, наприклад, що граєте в необладнаних місцях, без відповідного інструктажу, спорядження і т.д. Тим паче я хочу написати про хардбол, бо це справді цікаво і сам залюбки прийму в ньому участь, а можливо навіть вступлю у ваші ряди. А стосовно того, що хардбол не формат "Народної армії", то запевняю що це саме те чого потрібно. Тим паче, я вже писав зверху, що в майбутньому можна буде опублікувати матеріал в інших виданнях. До речі, якщо цікаво, то можна матеріал опублікувати в журналі "Камуфляж". Тому скептизм декотрих з учасників мені доволі незрозумілий. Ви ж не таємна секта)))))))
Hеlvig
21.02.2012, 21:34
#17
Справа не в тому, що хтось скептично відноситься до публікації, а в тому, щоб всім від неї було максимум користі. А головна користь може бути у тому, що прочитавши статтю багато хто зрозуміє, що є така штука , як хардбол, і що це цікаво і не страшно. А вже з якого видання вони це дізнаються, то справа другорядна.
Tpacep
21.02.2012, 22:07
#18
Хм, проголосувало троє, а в темі відписалось більше... Поправив опитування, а саме 3й варіант відповіді.
Hеlvig
22.02.2012, 01:24
#19
Так тут і голосувалки не треба, і так зрозуміло, що треба пускати публікацію в масси, але не тут і не зараз. Випускати статтю требв в самий сезон, або перед його початком. Тоді буде більше толку. Ну, і з автором бажанно познайомитись, і, думаю, йому самому було б цікаво спробувати, що це за штука- хардбол, тоді і стаття вийде смачніша.
Dare-devil
22.02.2012, 17:27
#20
Я за... Рассказать о игре, уделив особое внимание ТБ и экипировке. Важно чётко подать мысль, что хардбол становится травмоопасен только тогда, когда боец не соблюдает ТБ. И никаких окровавленных рук и рож, а то выйдет такая же лажа как с видео в Одессе...